.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Инкогнито
    А Кристо коментирай факта че и фулам им го подаде

Град
    столицата
    Феновете на Ливърпул да се радват докато могат.Шампиони няма да станатете,а в ШЛ най-много финал
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Ооооооооле оле тея манчестър много добри някви... Не ви виждам да коментирате мача с фулъм
    An Evil Man

Град
    Wonderland
    дъ бест са мангалчестър.

Град
    Инкогнито
    Е къде е приятелят ни кристо да напише коментар

Що решихте, че се крия, за да не коментирам, просто нямах възможност да гледам мача поради заетост, а и изключих, че в този раздел се обсъждаше темата за Манчестър Юнайтед и Ливърпул, затова не коментирах.

Иначе доколото гледах репортажите нещастна загуба. Явно Юнайтед са в спад в момента, но кой не е, кой поддържа постоянно 100%-ова форма? Това не означава, че няма да се стегнат и да спечелят титлата, защото аз все още съм твърдо убеден, че ще го направят. Отделно са с мач по-малко и дори и Ливърпул днеска да бие, което не е сигурно, при победа в отложения пак ще имат 4 точки преднина.

А вие ливърпулските фенове да не се изнижете по бели чорапи при първия провал в следващите мачове, щото идва Челси за ШЛ, ако ги гледам са доста във форма в момента да ви отупат... А и във Висшата лига има доста възможности да се дъните, тъй че спокойно, не се самозабравяйте толкоз

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    докато Юнайтед обират всички трофеи и мачкат всичко живо,мишките се крият по дупките...

е,днес беше ден,в който можеха да излязат... за малко.
    ти вярваш ли си..то не е фулъм..не е ливърите..ама много твърдяха че през 2007 ще станат ШЛ шампиони е пък да питам някой от феновете на ман да помнят мача на сан сиро срещу милан

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    Инкогнито
    А кристо аз съм фен на доста по не претенциозни отбори, примерно арсенал, харесва ми това че повечето са някакви младоци иначе не съм много зарибен, но все пак се наслаждавам на футбола

Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    докато Юнайтед обират всички трофеи и мачкат всичко живо,мишките се крият по дупките...

е,днес беше ден,в който можеха да излязат... за малко.
    ти вярваш ли си..то не е фулъм..не е ливърите..ама много твърдяха че през 2007 ще станат ШЛ шампиони е пък да питам някой от феновете на ман да помнят мача на сан сиро срещу милан
    Абе да те питам ти помниш ли кога Милан станаха за последно шампиони- май беше дооста отдавна

А също така в кой евротурнир бяха тази година, че нещо в Шампионската лига никви ги няма. Да не беше ИНТЕРтото случайно
    А кристо аз съм фен на доста по не претенциозни отбори, примерно арсенал, харесва ми това че повечето са някакви младоци Smile иначе не съм много зарибен, но все пак се наслаждавам на футбола Smile
    Да, Арсенал имат добра школа, но Юнайтед не им отстъпва и по този показател. Виж колко млади надежди се налагат само тази година и то в ключови мачове от които зависи изхода на класирането им в шампионата на Англия и Шампионската лига. Сър Алекс умее да шлифова футболни диаманти

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    накрая от "страхотния сезон" да не ви остане само Карлинг къп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си