- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли жената ...
Според вас трябва ли жената да може да готви ? :P :P![]()
ROODE OF THE CHAIN
А трябва ли мъжа да изкарва мн пари?!?!? За Бога,човек, в 21ви век сме! Какво значи ТРЯБВА ли?![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Сри...мн се дразня от такива въпроси....се едно сме в 19ти век - жената в къщи пред печката,а мъжа на полето там..Според мен не е задължително жените да могат да готвят(макар че след като се омъжват повечето се научават мн бързо).
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
само ако тя или мъжът й са бедни и не могат да се хранят по ресторанти всеки денПървоначално написано от Ar7aN
JoeBanana много си прав , щото скоро всички ще ни одари световната криза![]()
![]()
И тогава много малко ще ходят по ресторанти
![]()
ROODE OF THE CHAIN
Пф,не!Аз готвя за други хора само по празници,пък и не съм сигурна,че се нарича готвене,а просто помощ в кухнята.Иначе за себе си -да,докато не си намеря някой ден приказен принц,който да ми готви(мечтая си-пукнете от яд).Аз ще го гледам и ще му помагам..психически.
![]()
Според мен, трябва. За един мъж двете най-големи физически нужди са сексът и храната. Ако трябва всеки ден да яде полуфабрикати и сухи храни + консерви, тоя мъж ще полудее.
Когато се омъжа един ден, ще готвя всеки ден и все различно (+ че ще гледам често да има месо. Салатата за мен, месото за него). Според мен няма да му е зле.
Ей на това се вика жена, искаш ли да си ми булкаПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Ем ,вече имам младоженецПървоначално написано от Jesus
![]()
Нищо деСлед като го разкараш съм аз
Ще ти напишем стихче
Ти само трябва да ме храниш месо
![]()
Аз пък го намерихПървоначално написано от MartyParty
![]()
Според мен, жената трябва да може да готви, няма значение, че живеем в 21век...Като чуя някоя приятелка да ми казва, че майка и работила и нямало кога да сготви и ми става супер смешно...И моята работи, но винаги има сготвено.
Трагично е жена да не може да си направи даже и една мусакаили пък да си изпържи едни яйца...
Не е необходимо, а ако е наложително - не е толкова трудно да се научиш
ТИ СИ ЖЕНАТА!!!!Първоначално написано от selens
![]()
ROODE OF THE CHAIN
Добре ще е да е усвоила тази способност. Колко често ще я демонстрира е друг въпрос.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ми ако имат достатъчно пари и се хранят всеки ден по заведения... за ко й е да може да готви...
а аз мога си готвя... колкото да не остана гладна![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Е не е задължително...ама аз мога,не за друго,ами за да готвя на себе си![]()
НЕ. АМА ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА ПРАВИ ДРУГИ НЕЩА.![]()
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
ми мн мои приятелки казват че не могат да готвяти следователно аз се научих сам да си готвя няма да остана гладен
![]()
но все пак си мисля че жената трябва да може да готви
Да трябва. Домакинството е хубаво нещо![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Shtom do sega nikoi ot momchetata,s koito sym izlizala ne mi e zadavalo takyv vypros,po koito qvno da me oceni,znachi ne trqbva![]()
Абе важното е да е да се ебe, пък готвенето може да го преживеем![]()
Иначе ако е грозновата, задължително трябва да готви, щото шансовете й се стопяват драстично.