.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на galu6a

Сухо червило

по пронцип използвам гланц,но за две минути вече го няма и днес е отида да си харесам някое червилце.
    Вие какво използвате гланц или сухо чевил номев марко цена ок може
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Wonderland
    Ами течно червило на Диор,а когато не искам да слагам червило гланц на Нивеа с лек блясък,не обичам сухите червила,защото чусвтвам устните си доста гадно.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ами течно червило на Диор,а когато не искам да слагам червило гланц на Нивеа с лек блясък,не обичам сухите червила,защото чусвтвам устните си доста гадно.
    и аз така+това се чувстав и по-възрастна някак си..
    To infinity and beyond.

Град
    Wonderland
    Сухото червило е за по-зрели жени,някак си ми е странно да видя млада девойка с такова червило,плюс това предназначението му е да добави наситен цвят,а момичешките устни са сочни и розови и нямат нужда от мазане,освен гланц или балсам за устни,това е моето мнение.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Аз съм пробвала сухо червило и отгоре някакъв гланц подобен цвят на червилото и става доста добре.А за марка и номер няма как да ти препоръчаме,защото на моя тен може да ми стои много добре,а на твоя да не ти ходи точно този цвят.Отиваш там и гледаш и пробваш.Иначе аз ползвам едно на Ellis 31 номер,но аз съм малко жълтичка в кожата

Аз ползвам течно червило на Бруклин и винаги съм ги харесвала.Ползвам ги от години.Доволна съм от тях,не са краткотрайни

Не обичам сухите червила,не ми харесва как ми стоят
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

момичета и сухото не е лошо особено ако е с хубав нежен цвят, както аз обичам много светло розово или телесен цвят (нуде)
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Този цвят е наистина хубав, но не отива на всеки. Мен и течните червила не ми допадат - прекалено са бляскави и неествествени. Преди ползвах балсам на НИВЕЯ ама нещо в последно време го прецакаха качеството и отгоре мацам и най-обикновен прозрачен от аптеката ( 80-90 стотинки струваше )

За сухите червила трябва да те предупредя, че е нужно да имаш безупречни устни и най-вече да не ги прехапваш ( както правя аз от време на време хахах )

Аз ползвам течни червила или балсам.

Най-често през деня използвам балсам за устни, без какъвто и да е цвят. Имам бая гланцове, но вече предпочитам сухите червила. Имам две които са по-скъпи на Lancome, подарък от майка ми. Тя има повече. И са в розов и лилав цвят. Много ми харесват и имат много наситен цвят и издържат доста дълго. Иначе имам други, по-евтини червилца.
    Съшо така, много харесвам lip plump-овете на Maybelline. Много ми харесват как парят и как стоят... въпреки че не ми правят устните по-големо

Имам и гланцове, и две сухи червила, с които се сдобих наскоро. Предпочитам гланцовете, но сухите червила са също толкова ефектни.

Супер фен Аватара на galu6a
    аз си харесах едно сухо червило на Голдън Роуз 98 номер идно такова бледо е аз томно такова търсех с днес ще си го взема ще видим дали ще ми ходи обаче пробема ми е ,че сега зимата устните ми са напукани
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Не съм голям фен на сухите червила... Допадат ми само телесните и леко розовите ... Като цяло рпедпочитам балсамчета и течни червила . Първо слагам балсам на нивеа за да ми омекоти устните и отгоре слагам течено червило .

Използвам балсам за устни и гланц на Нивея-около 6 лв е гланца и съм много доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си