- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си поискам секс?
Въпроса ми е такъв : Как да си поискам секс от приятелката ми? Ходим от 7-8 месеца и е нещо сериозно. Моля помагаите...
И БЕЗ СПАМ!!!!
Девствена ли е ? Ако не когато сте в вас гледате 1 филмче целувате се започваш да я пипаш възбуждаш я събличаш я събличаш се и действаш ако не иска спираш
16 почти 17
Не е девствена пробвах по твоя начин ама.....Първоначално написано от AlokiNn
Ми поговори с нея че ти се иска и че имаш желание и на 2мата ще ви е кеф..
Мерси ще пробвам ,ако има проблеми ще пиша.
7-8 месеца, пре спокойно можеш да я питаш
Ами бъди тактичен..намекни и него казвай в прав текст ,да видиш какво мисли тя по въпроса
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
Ок. Мерси и на двамата.
Вие какво правите виждали ли сте се голи? Пипате ли се?
Правим орален секс. Естествено че сме се виждали голи.
Страна работа... правим орален секс а нормален не... какви хора сте вие веПървоначално написано от amfata666
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
emi to taka se po4va pp na oralen sex ama 7-8 meseca da ne si q izlugall![]()
Първоначално написано от amfata666
Без да се обиждаш, ама 7-8 месеца и сериозно... Най-малкото, ако беше сериозно, досега щяхте да сте си приказвали достатъчно по темата... какво? Държали сте се за ръчичка ли само?
Момченце ти май не четеш предишните коментари .......Първоначално написано от MakeCash
Момченце, ти май спиш. Без да ми се дразниш само. Всичко съм изчел. Искаш да ми кажеш, че я лижеш, тя ти духа, ама не сте правили секс? Или тя се готви за монахиня, или ти просто не можеш да се обърнеш и да й потъркаш с нещо друго 'мекото място'.
Говори с нея ...нас и да ни питаш....няма да имаш никаква полза...
Няма момиче ,което не пуска...има момче което не знае как да си поиска...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.