- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приготовления за романтична вечеря
Моля за съвет и предложения:Утре вечерта нашите ще ходят в някакви приятели на гости и мисля да изненадам приятеля ми като направя една романтична вечеря.Даже вече го поканих (въпреки,че още незнам какво ще приготвя и т.н.).Та искам да ме посъветвате какво да има на тая вчеря..смисъл за ядене..Атмосферата долу-горе ми е ясна-ароматни свещи,лека музика или преди нея някое филмче..Но нямам представа какво ще ядем
Или може би по-лека вечеря ще е по добре
Незнам..определено се нуждая от идеи
![]()
http://bgkulinar.net/searchres.php?k...1=0&search92=0
като храна за романтична вечеря не мисля че ще направи 1 гювеч![]()
тук си избери подходящо
Raise your fist!
ако е космат, нека да е медПървоначално написано от Jesus
![]()
Raise your fist!
Таралежи от каймаПървоначално написано от MostHated
Приготвяне
1.Замесете каймата със ситно нарязания лук, 1 сурово яйце и накиснатата във вода и добре изцедена филия хляб
2.Добавете подправки (на вкус)
3.Разделете добре омесената кайма на две и от всяка част оформете дебела питка
4.Поставете в средата им по 1/2 от свареното яйце и морков, както и парченцата кашкавал
5.Всяка питка първоначално завийте на руло, след което оформете като тяло на таралеж
6.За очи поставете две бахарчета, за муцунка - малка маслина
7.Начупете спагети еднакво и забийте бодли
8.Така оформените таралежи печете на умерена фурна.
Хаха това ми се вижда интересно.До сега не съм му готвила.Не съм много добра в това..Само да не го отровя.![]()
А и то не може да е само това..Какво друго може да сложа и за ядене и за пиене..![]()
За пие питай го какво пие водка, уиски и т.н А това за сметаната 1 000% ще му хареса иначе 1 пържола би вършила работа![]()
като цяло според мен най удачното е да избереш некфи спагети и за пиене червено вино...
Raise your fist!
зелена салатка, абе по принцип храната трябва да е лека, да не ви е тежко,и като ми седнеш отгоре да не пусне газовата уредба
Raise your fist!
Зелена салата нямаАз онзи ден си купих 1 кг домати за 2 и 50 ти сега ми говориш че нямало маруля
![]()
има по магазините... имаме 3кг домати у насПървоначално написано от PiNk_GiRl
и забравих да спомена да не слагаш лук или чсън и неща, от които устите ви ще миришат на кисело зеле... да и кисело зеле не слагай![]()
Raise your fist!
Хах ами поне в моя малък град е малко сложно да се намери..Първоначално написано от Jesus
Ще потърся ама не се знае..
Не може ли да е "Снежанка" салатата.Питам защото незнам дали върви с тия таралежи от кайма.
![]()
аа моите са по-хубави![]()
По-добре му приготви, нещо което харесва![]()
Може и пиле на глил - бързо, лесно, вкусно.![]()