.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Приготовления за романтична вечеря

Моля за съвет и предложения:Утре вечерта нашите ще ходят в някакви приятели на гости и мисля да изненадам приятеля ми като направя една романтична вечеря.Даже вече го поканих (въпреки,че още незнам какво ще приготвя и т.н. ).Та искам да ме посъветвате какво да има на тая вчеря..смисъл за ядене..Атмосферата долу-горе ми е ясна-ароматни свещи,лека музика или преди нея някое филмче..Но нямам представа какво ще ядем Или може би по-лека вечеря ще е по добре Незнам..определено се нуждая от идеи
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Град
    L.A. \ Moscow
    http://bgkulinar.net/searchres.php?k...1=0&search92=0

като храна за романтична вечеря не мисля че ще направи 1 гювеч
    тук си избери подходящо
    Raise your fist!

Град
    Инкогнито
    Сметана върху тялото му мисля че ще му хареса

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Сметана върху тялото му мисля че ще му хареса
    ако е космат, нека да е мед
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    http://bgkulinar.net/searchres.php?k...1=0&search92=0

като храна за романтична вечеря не мисля че ще направи 1 гювеч
    тук си избери подходящо
    Таралежи от кайма
    Приготвяне
    1.Замесете каймата със ситно нарязания лук, 1 сурово яйце и накиснатата във вода и добре изцедена филия хляб
    2.Добавете подправки (на вкус)
    3.Разделете добре омесената кайма на две и от всяка част оформете дебела питка
    4.Поставете в средата им по 1/2 от свареното яйце и морков, както и парченцата кашкавал
    5.Всяка питка първоначално завийте на руло, след което оформете като тяло на таралеж
    6.За очи поставете две бахарчета, за муцунка - малка маслина
    7.Начупете спагети еднакво и забийте бодли
    8.Така оформените таралежи печете на умерена фурна.

Хаха това ми се вижда интересно.До сега не съм му готвила.Не съм много добра в това..Само да не го отровя.
    А и то не може да е само това..Какво друго може да сложа и за ядене и за пиене..
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Град
    Инкогнито
    За пие питай го какво пие водка, уиски и т.н А това за сметаната 1 000% ще му хареса иначе 1 пържола би вършила работа

Град
    L.A. \ Moscow
    като цяло според мен най удачното е да избереш некфи спагети и за пиене червено вино...
    Raise your fist!

като цяло според мен най удачното е да избереш некфи спагети и за пиене червено вино...
    Допаднаха ми таралежите от кайма(от този линк,който ти ми даде).Иначе трябва ли да има някакви салати..

Град
    L.A. \ Moscow
    зелена салатка, абе по принцип храната трябва да е лека, да не ви е тежко,и като ми седнеш отгоре да не пусне газовата уредба
    Raise your fist!

зелена салатка, абе по принцип храната трябва да е лека, да не ви е тежко,и като ми седнеш отгоре да не пусне газовата уредба
    Хубаво..ама зелена салатка посред зима.. Малко трудно става..

Град
    Инкогнито
    Зелена салата няма Аз онзи ден си купих 1 кг домати за 2 и 50 ти сега ми говориш че нямало маруля

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от PiNk_GiRl
    има по магазините... имаме 3кг домати у нас
    и забравих да спомена да не слагаш лук или чсън и неща, от които устите ви ще миришат на кисело зеле... да и кисело зеле не слагай
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Зелена салата няма Аз онзи ден си купих 1 кг домати за 2 и 50 ти сега ми говориш че нямало маруля
    Хах ами поне в моя малък град е малко сложно да се намери..
    Ще потърся ама не се знае..
    Не може ли да е "Снежанка" салатата. Питам защото незнам дали върви с тия таралежи от кайма.

Цитирай Първоначално написано от PiNk_GiRl
    има по магазините... имаме 3кг домати у нас
    и забравих да спомена да не слагаш лук или чсън и неща, от които устите ви ще миришат на кисело зеле... да и кисело зеле не слагай
    Да,мерси. Хвърли някой домат насам.

Град
    L.A. \ Moscow
    Raise your fist!

Град
    Инкогнито
    аа моите са по-хубави

По-добре му приготви, нещо което харесва

Може и пиле на глил - бързо, лесно, вкусно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си