- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за скайп.
Та значи ходя с едно момиче и много го обичам. Уча в друг град обаче винаги когато не съм на лекций и пиша по скайпа и се виждаме по 2-3 пъти в седмицата. Днес видях, че е писала по скайп на друго момче целувки и ми казва че изобщо не го познава и не са се виждали, ами го знае от това че е това момче е ходило с нейна приятелка. Стана ми гадно щото това не е за първи път и искам да ви питам такива свалки по скайпа за вас сериозно нещо ли са или е тъпотия ?
Старата любов ръжда хващала
![]()
Живота само около скайп се върти,, да знаеш...
Абе хора стига с тия сапунки.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хахаха valdesbg виж си подписа![]()
![]()
По темата - за мен не е нищо серизоно,но има хора,които го вземат мн навътре.Зависи от кои е момичето ти.Според мен сам си набиваш филми.![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Оф... що просто не поговориш с нея, да й кажеш, че не ти е приятно и т.н? Пък и като си нямате доверие... за какво изобщо говорим![]()
еlsy![]()
Дам..това е великата истина!Първоначално написано от sweet_sorcerer
![]()
![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
nz vseki gi vazpriema razli4nono po moi nabludeniq pove4eto ne gi vazpriqmame seriozno az li4o moga da pratq celuvki pregradki bez da zna4at ni6to...
ти уж ходиш на лекции ма май си на 13 години...
За скайп ли? Разбира сее.Нали зн, че "бабите ни само със скайп са се сваляли"?Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
xax tova 4e ne ti e priqtno tq da go pravi ... samo ne ti e priqtno ili revnuva6 6toto vseki moje nali po skype da prati kvoto i da bilo i da kaje kvot si iska ama se pak drugo si e na jivo. Ta ti ne i li vqrva6 4e i se drazni6 ot postapkata i prosto i kaji da ne go pravi umi6leno i ako tq proqvi razbirane-zna4i vsi4ko e nared, ako ti vdigne skandal-ne varvi na dobre.Tva e moito mneniespoko
![]()
Не се филмирай.
[size=7][b][u]fosse cos
купи си новото SkypePhone подслушвателно устройство и ще знаеш какво прави приятелката ти по всяко време...
100% е нещо сериозно... Предлагам ти да видиш дали влиза във форуми и дали там не е пускала някакви целувки, че тогава идва голям скандал! За какъв учиш? За АГРОНОМ?!?
An Evil Man
Ц-ц-ц... пък ако й се обади ше изпадне в екстаз да знаеш![]()
Това е просто някакъв глупав чат в интернет, защо аджеба му отдавате толкова голямо значение?
Да, редовно пиша такива неща на приятели и познати от скайп и не виждам нищо лошо. Те не значат нищо.
You're frozen
When your heart's not open..
spored men ima neshto gnilo v taq istoriq (ne se sheguvam)
Ооо нищо сериозно нямя в това.Пълна загyба на време и глупости.Повярвяй,никой изкуствен пич от скайп не може да замести тебе![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Нищо особено,т'ва,че им праща целувки по скайп не значи нищо,нали не е в реалният живот!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Охх... твърде познато...
Нормално е да ти става гадно, а тя малко да вземе да се стегне!!
Поговори с нея за това...
Абе човек не се филмирай.. Заради един тъп скайп няма закакво да се притесняваш..
Докато не си разбрал, че тя в действителност се целува с въпросното момче няма за какво да се чудиш и маеш..
И ти пращаш ли целувки и мечки по скайп, нали!?
А и е добре да й имаш повече доверие..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ако си нямате довериее ква връзка е тва?! Целувките..нищо не значат..до степен да,ако са си говорили за нещо по различно от лигави емотикони ти трябва притеснение.Не се задълбочавай..ревноста задушава връзката.Поговорете..без да показваш някакво съмнение
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
може и да е сериозно .. една история
жена се регна в ***.bg ,запознала се с някъв и избягала с него,остави си семейството и всичко !
тва е истина ,случи се на една моя приятелка ,така че внимавай !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ОМГАз лично не приемам Skype чак толкова на сериозно. Една целувка в чата не значи нищо.
![]()
работата ми звучи серозна найстинаspored men ima neshto gnilo v taq istoriq (ne se sheguvam)
- ВНИМАВАЙТЕ - скайпа разбива животи!!!![]()
------------------------------------------------------
малко по-сериозно по темата...
абе хора стига сте се "филмирали" с тоя скайп, че лошо ми стана вече
обясни й на твоето момиче, че си мега ревнив психар и да се стегне