- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obicham go
Vlubena sum v edno momche ot moeto uchilishte.Toi si ima priatelka ot 1 godina .Na edin kupon mi prizna che ne se razbirat,a posle se celuvahme ciala no6t,toi iskashe da pravim seh no az ne mu dadoh.ottogava se durji hladno.kakvo da pravia?
щом е охладнял след като си му отказала секс, значи просто иска да топне чушката
нищо повече
забрави за него![]()
Абе ти само това ли знаеш?Първоначално написано от EeeBobii
По темата - след като се държи хладно защото не си му пуснала ясно защо е бил с теб на купона.Тъжно,но факт.![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Знам други работи не само това,ти проблем ли виждашПървоначално написано от sweet_sorcerer
Така зададен въпрос, че ме яд да и отговора...
Нека някой друг те нахрани.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е, че въпроса е Ентелегентно ( с главно "Е"Първоначално написано от EeeBobii
) зададен никой не отрича.Само че това с вените не е оферта - сри,ама забелязах, че го пишеш доста често.
![]()
bojeeeeeeee....prosto zareji...nishto nqma da izleze zareji ...
Нали, оправдаваме и пича що пък ако е пикла с готино тяло що да не иска да я минем това си е бройкаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
sweet_sorcerer - Или човек че става или гората, че лови.
EeeBobii - дефинирай "човек"![]()
Ае па вие спрете.Примете факта,че не може всички да мислят като вас.А и явно момичето,което е написало темата е по-малко.
Охладнял е,эащото е искал да си прави кефа с теб на купона и нищо повече.Ако искаше повече,нямаше да си промени отношението,нали?;]
Не се эанимавай с него.Остави го да си е с приятелката си и не се бъркай,эащото единственото,което ще постигнеш е да ти е кофти.
[size=7][b][u]fosse cos
Имал те е за едното ебане и толкова...не се занимавай![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
1-о не го оби4аш,повярвай ми
2-о имал е моментно привли4ане към теб и е искал да се разсее малко от бившата и да те из4ука...само това
остави го
когато скъсат тогава може да го потърсиш
I can't stop myself from loving you <3
Za kvo se zanimava6 s nego kato e imal priqtelka a?Mnogo qsno 4e te iskal samo zaradi ebana tolkova li e trudno da se seti6?
Is everybody going crazy?!?