- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- <<<LINKIN PARK>>>
otnosno za [LP] , koi nai-vi haresva , koq pesen...davaitee![]()
толкос обозяха....че няма накъде повече![]()
И ти си много злеПървоначално написано от RapArA4algar
^Азис + Лил Уейн , адската комбинация , баце![]()
По темата:И аз съм почнала с ЛП , не ги мразя , случва се да изслушам някоя песен от време на време.
NUmb![]()
Руса кукличка
Мисля,че скоро ще започне "Вечерното шоу на Азис".Ходи да си го гледаш и не се занимавай с глупости.Първоначално написано от RapArA4algar
По темата -> "Somewhere I belong" е песента,която най - много ми харесва на Linkin Park.
Много обичате да хейтвате. Но феновете на LP поне се къпят по-често от класичиските рокаджии или тру метълите. =]
Аве LP са си върхът ! И аз със тях започнах ! И още си слушам по някоя тяхна песен ! Любима ми е ... аве няям честно казано сичките си ме кефят..са нещо почнах Be myself да я слушам ... ама сичките са си еднакво яки ;] И Numb !
LP is the -best
обожавам си ги.... мн са якиии
Руса кукличка
Бързо писват, иначе от време на време си пускам разни парцалчета техни, от старите.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не съм им луд фен,но си пускам някоя тяхна песен от време на време
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
адски е тъпо да се карате за групи, кой какво слушал, че едни ми се правят на много хард, все там аз слушам всичко без чалга, рап РнБ и такива черни![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
emi spored men sa the best ima estestveno i mn drugi koito me kefqt mersi na vsi4ki za mnenieto vi uvajavam go , no vse pak neka ne se ubijdame 6toto teq maznite 4algarski i dr. prosti pesni i pevci se pak ne sa mn predpo4itani taka 4e tezi koito ne haresvat grupata i imat gadno mnenie 6te im kaja: 6to ne si go zapazite ?![]()
![]()
![]()
![]()