- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъжно, нали?
Не знам откъде да започна разказа си...но все пак ще се опитам да ви го разкажа накратко!Всичко си вървеше много добре, бях обичан и зачитан, всеки ден се радвах, че съм срещнал любовта на живота си.Какво стана?Всичко бум и изведнъж много нща се промениха.Преди приятелката ми постоянно искаше да съм с нея, да я прегръщам, да я целувам, трогваше се, че й казвам мили думи, а й тя ми казваше нежно "обичам те толкова много...",сега е толкова различно-не ми обръща внимание, докато съм с нея. не иска да ми споделя проблемите си, сякаш аз съм чужд човек, просто казва, че не й се говори, а преди само чакаше да я попитам!!!![]()
![]()
:Освен това друг удар ми беше, когато посетихме приятеля ми след операцията му, той дори не ме забеляза, а забеляза гаджето ми и се порадва на нея, а уж му бях като брат-най-обичан след истинския му!Нали е гадно в един момент да си много важно същество за някои-звездата в неговото сърце, а изведнъж да се превърнеш просто някой от публиката!!! Двойният удар наистина е непоносим-нито съм го очаквал от човека, който най-много обичам, нито пък от най-близкия си приятел.Да го е*а скапания живот, омръзна ми от всичко и всичко на света.Вече не искам да вярвам на никого, защото започнах да разбирам колко съм важен
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~