- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз, той, тя
той е от класа на най-добрата ми приятелка и чрез нея.. започнах да го харесвам защото имахме много еднакви интереси и хиляди теми за говорене.. ии мн си допадвахме... тя (най-допрата ми приятелка) започна да ми разказва той какъф е и мнението ми за него не беше хубаво.. когато отидох веднъж в училището и прекарахме малко време заедно с него и осъзнах, че си е той моето момче а не каквото другите го представят.. на другия ден я попитах дали го харесва тя ми каза ''не'' ... ноо уви той харесва нея .. започнахме един ден да си говорим за нея и аз понеже съм ''добра приятелка'' едва ли не ги сватосах... когато и разказах какво чувства той .. тя ми каза - ''охх излъгала съм те, че не го харесвам'' .. всичко в мен беше минало а аз съсипана .. и от тагава на сам постоянно плача и не мога да спра .. не искам да го харесвам искам те да са заедно не аз да съм някаква пречка едва ли не за нея.. тя ми казва, че никога няма да тръгне с него .. но аз не искам това да е така защото аз бях човекът до него .. неговият причтел.. и сега точно този приятел да е пречка не го исакм ... но не мога да спра да мисля за него да плача и да се отчайвам ... да вярно е, че ние не избираме кого да харесваме .. то просто се случва.. ноо не знам какво да правя .. моля някого ако може да влезне замалко в положението ми .. да ми даде съвет как да действам.. те да са заедно .. или да се боря -- това е адски курвенско но съм много отчаяна .. моля ви !
![]()
![]()