- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненада за РД(от различни градове сме)
Преди 1 година се запознах с едно невероятно момче.С него няма как дас е видиме защото той живее в Пловдив,а аз съм от София но тази година ако ходя в Пловдив ще се видиме.Той скоро има рожден ден искам да му направя изненада.Освен,че ще му пиша смс още какво да направя?Помогнете ми
т.1 и т.7
krem4et0
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Ако ще ходиш на РД-то ето ти идея: Връзваш си една панделка на връта и влизаш като подараче. А ако няма да ходиш аз бих предпочел пожелание с глас(демек обади му се)![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Не се заробваи с връзка от разстояние.С добро ти го казвам...до колкото деня отиваш там и му правиш изненадата.
най-добре е да отидеш но ако нямаш такава възможност обади му се кажи му нещо мило но не му поши смс!![]()
Само да добавя.. че си объркала раздела..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Подари му.....себе си (не в буквалния смисъл).Изненадай го като му кажеш,че и ти ще си в Пловдив и се запознайте лично.
Иначе темата хич не е за раздел СЕКС .. Но както и да е .. Да , най-добрата идея е да отидеш там .. Но връзките от разстояние са много трудни .. По - добре не започвай такава ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
само да добавя че връзките от разстоние не са чак толкова трудни (изпитаноПървоначално написано от x3eme
)
успех
![]()
Ми нищо недей да правиш,той спомня ли си за теб?
отиди там или разбери какво обича и му купи нещо хубаво и го изпрати с куриер
само дано да не си пуснала темата тук занарочно, за да ти препоръчаме да му пуснеше,явно наистина си объркала...
продължи си с смс=чето![]()
Руса кукличка
Щом пишеш в раздел Секс май е ясно какво още можеш да направиш![]()
podari mu maslini...bezsolni![]()
...az sma saglasna sas SoFarSoG00d ..a ako toi ne si te spomnq za6too tova se slu4va...nai dobre mu zvanni i mu kaji nqkoq dr mila duma i tova e![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят