- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще ставам Емо
Заради RiseGirl.. направо нз![]()
направи ме много лошо.. и ми е сад, ще се режа.
The Spark
Ама аз ще се режа, заради модераторка на форума ти късмет ми пожелаваш![]()
The Spark
успех
Какви са тия простотий баси?![]()
^ Не знаеш как боли![]()
![]()
Боли точно тук ==>![]()
The Spark
мир на праха ти![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Good luck and have fun, простотийковци!![]()
*подарява специални розови жилетчета*
со здраве да си ги ползуваш!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ох мерсиПървоначално написано от ScionOfStorm
.. приятно е да знаеш, че поне на някой му пука за теб
![]()
The Spark
к
Първоначално написано от AnincetoSexy
някъв проблемПървоначално написано от Jesus
![]()
.!.
Хм.. тва ако беше за мен... аз пиша в повечето разделиПървоначално написано от Jesus
По темата.. Райсгърл ЗАЩОООООООО![]()
![]()
искам да гледаме..
The Spark
Успех в живота![]()
![]()
ЧОВЕК НЕДЕЙ СЕ САМОУБИВАЙ НАПРАЗНО, НАПРАВИ ДОБРО, намери си експлозив и се самовзриви в народното събрание или някъде пълно с политици или военни да направиш добро пък и няя да е мн мъчително ще усетиш само силна болка за 2-3 сек и до тамако искаш ми пиши в скайп : LiLM22 да ти дам напътствия
![]()
Ама аз не съм казал, че ще се режа докато умра бе ! просто от мъка по RiseGirl , която така брутално ми каза 1 нещо![]()
![]()
![]()
The Spark
Една женска те нарезала и са светът свърши ?!Първоначално написано от 5StaR
У тоя форум гейщината се разраства ...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Кво викаш Daft Punk ?!Първоначално написано от voLtage
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Само Deanxit-a ще ви спаси вас!
Сейтън ис фром ЛИВАНПървоначално написано от InitialD
Time is all I got