.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    V1rtqla mu nomera?mi kato moje 6to p1k da ne mu v1rti I pi4 ti Ne q obi4a6 ..6tom si q psuval.Tq ne iska da e s teb.Priemi istinata i si nameri druga macka!
    Is everybody going crazy?!?

Не се излагай просто,в почти същата ситуация съм била,продължавай напред и това е,тя не го заслужава

Град
    то не е град,а джунгла...
    оная се сваля с тоя и оня, ходи по дискотеки и не може да намери 10 минути да се види с приятеля си. той пък я храни зад гърба и...
    любов страшна....

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Преклони ми се, че прочетох глупавата тема... но според мен не се занимавай, не ми изглеждаш на прекалено голям загубеняк и все ще можеш да си намериш някоя сгодна мацка... Не усещаш ли как ти прави въртели ?!? 1) ако толкова много те обича няма да ти ги каже тея работи 2) ако толкова много те обича няма да си дадете почивка 3) ако толкова много те обича щеше да има време за теб...
    Просто те прави барлив и е намерила причина да ти бие шута, но просто не можеш да го побереш все още... Тегли и още едни майни и да пътува с вятъра.
    иска да и ходиш след гъза

Фен
    Град
    Plovdiv
    abee q da si eba mikata pak q napsuvai i q zareji. to ot takiva ligli deto samo ta vartat na malkiq prast i na mene mi pisna. ne sha gi psuvam mi..

Фен
    Град
    Plovdiv
    plys tva ne e dobre samo po gaza da i hodish . da si ebe maikata v kraq na kraishtata

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Fortuna
    V1rtqla mu nomera?mi kato moje 6to p1k da ne mu v1rti I pi4 ti Ne q obi4a6 ..6tom si q psuval.Tq ne iska da e s teb.Priemi istinata i si nameri druga macka!
    кви са тия глупости, бе?! да ти имам разсъжденията... като можела, що пък да не му въртяла.. ми от най- елементарно уважение например.

авторе, ясно е, че момичето вече не иска да е с теб. аз, като искам да се видя с гаджето си, все някакво време ще намеря, колкото и да съм заета, та ако ще и за 10 минути да е. както казаха по- горе, само си търси извинение, за да те зареже.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    За тея 9 месеца можеше да й направиш дете, и ще не ще, щеше да е с тебе

Ся не й обръщай внимание, все едно не съществува.. Спокойно, ако те иска, ще се върне при теб, но мисля че това няма да стане, защото при 9 месеца вързка, няма да си искате почивки..
    Въобще кви са тия почивки?! Тва да не ти е футбол та да имате почивка между 1во и 2ро полувреме? ..

Намери си друга

Аз лично някой път ще ви разкажа какво стана със предишното момиче.. където си игра с мене 3 месеца и нещо ..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Тая...ти прави номера..как не си го разбрал до са незнам?!Толкова ли е трудно да се фанеш с някояя друга,ами да се излагаш..я се стегни!! Не е свършил света.1.Стига си я оправдавал(защото е тъпо) 2.Няма какво някой да се поставя на неино място,ами се моли да ти дойде мозака и да се откажеш от тези глупости..пълни глупости 3. Загуба на време човече,само загуба на време 4.Така си ги говори..нищо не прави освен да станеш за смях друго не виждам какво..връзката се е изтъркала просто,преглътни го
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на teenems
    ебати шматката е таа .. нищо лично ,така ми се струва ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Момичето го заебах и се върна при мен, осъзнала гресшката си, но....истината е, че вече не ми пука толкова и при първата издънка аз ще съм лошият и тя ще му мисли...Иначе не се оправдавам, но ми е жал като говорите за изтъркване и за това как съм станал за смях...ама всеки който обича е за смях...
    Иначе наистина е голяма шматка...
    Темата може да се заключи...поне се научих да не приемам жените навътре, сега квото ще да става....Благодаря на всички все пак
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Град
    isperih
    Ако я обичаш толкова, значи няма да я псуваш за нищо на света, просто ще ти заседне в гърлото бучката с думи.А тя няма налека ръка да те отхвърли така, дори да си й казал нещо лошо или пък няма да се прави на интересна с други момчета- мога да те уверя, че между вас няма нищо руго освен може би свикване един към друг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си