- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ
V1rtqla mu nomera?mi kato moje 6to p1k da ne mu v1rti I pi4 ti Ne q obi4a6 ..6tom si q psuval.Tq ne iska da e s teb.Priemi istinata i si nameri druga macka!
Is everybody going crazy?!?
Не се излагай просто,в почти същата ситуация съм била,продължавай напред и това е,тя не го заслужава
оная се сваля с тоя и оня, ходи по дискотеки и не може да намери 10 минути да се види с приятеля си. той пък я храни зад гърба и...
любов страшна....![]()
abee q da si eba mikata pak q napsuvai i q zareji. to ot takiva ligli deto samo ta vartat na malkiq prast i na mene mi pisna. ne sha gi psuvam mi..
plys tva ne e dobre samo po gaza da i hodish . da si ebe maikata v kraq na kraishtata![]()
кви са тия глупости, бе?! да ти имам разсъжденията... като можела, що пък да не му въртяла.. ми от най- елементарно уважение например.Първоначално написано от Fortuna
авторе, ясно е, че момичето вече не иска да е с теб. аз, като искам да се видя с гаджето си, все някакво време ще намеря, колкото и да съм заета, та ако ще и за 10 минути да е. както казаха по- горе, само си търси извинение, за да те зареже.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
За тея 9 месеца можеше да й направиш дете, и ще не ще, щеше да е с тебе![]()
Ся не й обръщай внимание, все едно не съществува.. Спокойно, ако те иска, ще се върне при теб, но мисля че това няма да стане, защото при 9 месеца вързка, няма да си искате почивки..
Въобще кви са тия почивки?! Тва да не ти е футбол та да имате почивка между 1во и 2ро полувреме? ..
Намери си друга![]()
Аз лично някой път ще ви разкажа какво стана със предишното момиче.. където си игра с мене 3 месеца и нещо ..
Тая...ти прави номера..как не си го разбрал до са незнам?!Толкова ли е трудно да се фанеш с някояя друга,ами да се излагаш..я се стегни!! Не е свършил света.1.Стига си я оправдавал(защото е тъпо) 2.Няма какво някой да се поставя на неино място,ами се моли да ти дойде мозака и да се откажеш от тези глупости..пълни глупости 3. Загуба на време човече,само загуба на време 4.Така си ги говори..нищо не прави освен да станеш за смях друго не виждам какво..връзката се е изтъркала просто,преглътни го![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ебати шматката е таа .. нищо лично ,така ми се струва ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Момичето го заебах и се върна при мен, осъзнала гресшката си, но....истината е, че вече не ми пука толкова и при първата издънка аз ще съм лошият и тя ще му мисли...Иначе не се оправдавам, но ми е жал като говорите за изтъркване и за това как съм станал за смях...ама всеки който обича е за смях...
Иначе наистина е голяма шматка...
Темата може да се заключи...поне се научих да не приемам жените навътре, сега квото ще да става....Благодаря на всички все пак
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Ако я обичаш толкова, значи няма да я псуваш за нищо на света, просто ще ти заседне в гърлото бучката с думи.А тя няма налека ръка да те отхвърли така, дори да си й казал нещо лошо или пък няма да се прави на интересна с други момчета- мога да те уверя, че между вас няма нищо руго освен може би свикване един към друг