Когато почна да пускам теми как повече няма влизам в ужасниУ раздел с лошите хорцъ, тогава ми кажи че живея тук

Ти се засягаш и аз затва ти казвам че не разбираш.. и си е баш тъй.

Не си седяла много тук, личи че не си запозната кое как е, що е, и прочие - не си наясно с обстановката зат'ва ти се виждаме кофти и ужасни...

Тъпо ми е да ти обяснявам, щото и аз изглеждам кат някъв тотален 'но лайф'

Но нищо обидно няма в тва да не си за стола, просто някои хора не са и туй то - не го казвам с някво чувство за величие, просто кво да направя че кофаджии, хора дето взимат участие в теми "Гълтате ли?" и пр. не са ми интересни? Ми.. не са. Интересни са ми хора, дето пишат километрични постове на най-забутаните дискусии. Я да се гръмна?

Кво да направя че и другите мислят така (просто щото не те познават, ама нямало е откъде..)

Не е нужно да живееш тук за да си интересна на хората, просто от теб си спомням само аватар на гащи, провокативна снимка преди време и туй то, плюс предположения че сърфираш из някви плоски темички, игрички и т.н.

На мен ми е МНОГО ВСЕ ТАЯ. Нямам никво лично отношение към тебе, плямпам си обективно.

И не сме богове. Но все пак не разбираш.. и затова сега плетеш ебаси драмите, ние сме гадни, ужасни и 'велики', а ти повече няма да помиришеш раздела.. Ем Ок.

edit: Elichka666, самата идея на стола е да се слагат форумци от въпросния раздел, които са интересни, забавни, и интригуват останалите. Някои забележителни юзъри. Аз се сещам за не малко такива.
Цялата идея на стола се обезсмисля, ако аз сложа Пенка от Любов, на която всичките й мнения са "+1", "ми не, не гълтам" и т.н. Пенка на своя страна слага Драганка, тотално безизвестна икона и алееееееее, отиде. И така сядат все хора, които нямат какво интересно да кажат, отделно че те самите не са интересни.
Еби му майката, сложно е!