- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е ....
Когато почна да пускам теми как повече няма влизам в ужасниУ раздел с лошите хорцъ, тогава ми кажи че живея тук
Ти се засягаш и аз затва ти казвам че не разбираш.. и си е баш тъй.
Не си седяла много тук, личи че не си запозната кое как е, що е, и прочие - не си наясно с обстановката зат'ва ти се виждаме кофти и ужасни...
Тъпо ми е да ти обяснявам, щото и аз изглеждам кат някъв тотален 'но лайф'
Но нищо обидно няма в тва да не си за стола, просто някои хора не са и туй то - не го казвам с някво чувство за величие, просто кво да направя че кофаджии, хора дето взимат участие в теми "Гълтате ли?" и пр. не са ми интересни? Ми.. не са. Интересни са ми хора, дето пишат километрични постове на най-забутаните дискусии. Я да се гръмна?
Кво да направя че и другите мислят така (просто щото не те познават, ама нямало е откъде..)
Не е нужно да живееш тук за да си интересна на хората, просто от теб си спомням само аватар на гащи, провокативна снимка преди време и туй то, плюс предположения че сърфираш из някви плоски темички, игрички и т.н.
На мен ми е МНОГО ВСЕ ТАЯ. Нямам никво лично отношение към тебе, плямпам си обективно.
И не сме богове. Но все пак не разбираш.. и затова сега плетеш ебаси драмите, ние сме гадни, ужасни и 'велики', а ти повече няма да помиришеш раздела.. Ем Ок.
edit: Elichka666, самата идея на стола е да се слагат форумци от въпросния раздел, които са интересни, забавни, и интригуват останалите. Някои забележителни юзъри. Аз се сещам за не малко такива.
Цялата идея на стола се обезсмисля, ако аз сложа Пенка от Любов, на която всичките й мнения са "+1", "ми не, не гълтам" и т.н. Пенка на своя страна слага Драганка, тотално безизвестна икона и алееееееее, отиде. И така сядат все хора, които нямат какво интересно да кажат, отделно че те самите не са интересни.
Еби му майката, сложно е!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride