- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещиЯ стол е LiveFlower
какво мислиш за лапането на пишки ?
с какво ще се занимаваш през лятната ваканция ? ;D
играеш ли някакви игри ?
кога за последно сра ?
бръснеш ли си оная работа ?
пробвала ли си някакви психоактивни вещества ?
Моля ?!
Ааа шоколада си е запазена маркаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
За града,ами кво да ти кажа...да еднообразно е,да няма много развлечения,но когато намериш ТОЧНИТЕ хора забравяш за тия неща.Всеки знае за всеки,нема скрито-покрито...но пак казвам,когато намериш яките хорица си прекарваш неописуемо добре,откриваш все по-нови и по-нови местенца ...
До София веднъж-два пъти годишно,ако ходя.
А за образованието,за ВУЗ-овете аз просто друг избор нямам,няма друга алтернатива...
1.К'во да мисля,с точния човек,нема лошо ...Първоначално написано от Riot
2.Ядение,пиение,спаненее бз се,ами ще гледам,ако успея да си намеря нек'ва работа,дано ...
3.Ако за компютърни става въпрос,по-горе питаха, NFS i GTA
4.Не помня
5.мхм да ти имам и въпросите![]()
6.Не!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Бум
Моята илюзия е ...
Смъртта- част от живота?
ммм не се сещам сега други интересни въпроси, хах
Лека вечер
Хааай![]()
Как би ме убедила да си купя класически молив, след като аз не го искам и съм фен на писалките?
Как ще ме накараш да направя правилния избор според теб и не според мен...
Въпрос като за интервю, интересно ми е
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Брато, чете ли последната статия в списание *** ? Топ 5 за най-вървежните офис-свалки е оглавен от "Ще ми подостриш ли молива?"? На път за работа си купих кутия моливи от книжарницата на ъгъла.:Д Мими-от-ксерокса реши, че рисувам с моя 2Б, та ще ме води на изложба в събота. :Д
Он:
С момчета или момичета се разбираш по-добре?
Единствено дете ли си?
Харесваш ли родителите си? Желаеш ли да приличаш на тях за в бъдеще?
...
1.нямам илюзии.Или е истина,или не еПървоначално написано от Dumb
![]()
2.Смъртта е част от живота,да.Подкрепям.Щом зачатието и раждането е прието за част от живота с какво смъртта е по-различна?!
Здраво!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Амиии молива ще е имитация на писалка![]()
За избора е доста относителни,щото ти примерно може да не се влияеш от чуждото мнение,да си упорит и найвен,сещаш ли се...
Ааа другия начин,ще ти изложа фактите и аргументите,поради които смятам,че тва е правилния избор![]()
1.С момчетата,определено!Първоначално написано от Blab
2.Не,имам си и едно идиотче![]()
3.Родителите ми-да,добри хора,сега като се замисля найстина имат доста добри качества.Е,с баща ми много рядко мога да говоря,като се замисля с него не мога да бъда приятел,отношенията са ни малко така отчуждени.Макар и това аз го харесвам като личност,може и пресилено да звучи,но искам да съм негово копие някой ден.При майка ми е друг случай-тя е добра душа и макар и да ме възпитава в тая насока,не искам да съм като нея!
Коя зодия си?
Смяташ ли се за красива?
Ами за умна?
Какво означава за теб приятелството?Обясни как го разбираш.
Ами любовта?
Какво ти е мнението за Vip Brother?![]()
тва Здраво знаеш ли на какъв "език" е
и говориш ли го ?
1.рак-обратната ...Първоначално написано от Elichka666
2.Ууу гаден въпрос,ами как да ти кажа,на моменти е,бе ддзнам по-скоро не ...
3.Да
4.Трудна тема.Принципно трябва да се има усет за тия неща,да разпознаваш приятеля и използвача.И който го има тоя усет е много лесно,важното е да усещаш нещата.Приятели имам много,но само една,на която мога да се обадя в 2:00 през нощта и да знам,че ще застане зад мене,и че ако аз падна в тоя момент и тя ще падне с мене.
Никога не съм се сърдила на приятел,че ме е предал или нещо такова,защото просто аз съм го очаквала тва нещо,не съм искала повече от него,не съм го задължавала да е на 100 % зад мене,за това и рядко мога да бъда разочарована от някого![]()
5.За любовта-нема такава ...
6.Вип брадъра и биг брадъра е абсолютна селяния,заглеждала съм само първия сезон и то само няколко пъти.Нищо образователно не ми дава за живота.Слабо ме вълнува живота на участниците => безполезно и скучно ми е да го гледам.
Знам го къв език е,но него приемам за чак такава грешкаПървоначално написано от NawleK
...
а защо ме игнорна?
написала съм е,едитнах го,че по-късно го видях.Първоначално написано от NawleK
Хахах LiveFlower,браво,че имаш изградено мнение за приятелството, но както казваш според теб любов няма.Е каква е логиката тогава?Приятелство да има,а любов да няма...
мааш ли чайки ?
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
какво ми е на въпросите ?
не разбрах - бръснеш ли си оная работа ?
отговаряй точно и ясно
да/не
отнасяш се с пренебрежение и невежество към въпроса ми
Моля ?!
абе защо интересът към тебе не е толкова висок?
Нямаш илюзии...
А реалността не ти ли е скучна?
Не ти ли се иска да бягаш от рамките които гради..?
Мислила ли си за погребението си?
Как си го представяш?
Изхабява ли се човешката душа?
Виж сега,за мене любовта и приятелството са две коренно различни неща,мнението ми за любовта е как да ти кажа "заковано",не е за мене ...Първоначално написано от Elichka666
неПървоначално написано от SiegHeil
![]()
1.нишо,нишо ..Първоначално написано от Riot
2. да е ...
3.Нема такова нещо е![]()
Питай ме,не мога да ти отговоря. Ама дигай го деПървоначално написано от NawleK
![]()
1.Реалността в никъв случай не може да бъде скучна,когато искаш и гледаш да не я правиш такава.Всичко зависи от нагласата,усета и т.н.Първоначално написано от Dumb
Има доста фактори,които пречат за тва реалността да е скучна,но понякакъв начин трябва да се бориш да я направиш такава,каквато на теб ти харесва ...да...
2.Ако исках да избягам,щях да избягам.Но щом продължавам да ги градяНО да разбира се,винаги има нещо,което да се промени,което не харесваш,но с времето
![]()
3.Хах,не.Но съм мислила за смъртта ....
4.^мне,предпочитам да не си го представям.А бе искам да е нещо хубаво![]()
5.На тоя въпрос,твърдо НЕ.В тая душа винаги остава нещо,даже и много на дълбоко,пак остава нещо.Ако се изхабяваше така лесно сиг нямаше да продължи живота си.Пък може и смъртта да е изхабението на душата (доста странна теория,но така го разбирам ...)
Какво разбираш под хубаво погребение?
Достойно?
1-та дума която ти идва сега в главата?
1.Хубаво погребение-амиии знам,че няма да се случи,но пък искам да няма ревящи хора,скръб и т.н. да бъде просто едно събиране на една група хора,за които ще им е жално за мене,но пък да не се усеща тъгата в очите (малко ми е изкривена представатаПървоначално написано от Dumb
)
2.горещ![]()
Когато хвана music idol и survivor ги понаглеждам ...Първоначално написано от Jesus
![]()
Според теб какво са риалитата, кретения или нещо което трябва да го има ?
Красотата спи ли?
Кой я приспа, някой ще успее ли да я събуди? Кой? Кога?
Ти вярваш ли в чудесата?
А в Доброто? В какво вярваш всъщност?
Коя си?
Какво обичаш?
Не вярваш в любовта, но несподеленото щастие само свети, не топли, не мислиш ли?
Твоята действителност е?
Къде намираш Красотата?
Извира ли от всеки?
Оперирали ли са се хората от нея?
Защо?!
Странно ли е не/щастието ти да зависи от другиго?
Какво искаш от Живота?
Какво ще дадеш?
....
....
...
Не ми чети блога!