Красотата спи ли?Интересно,найстина!Пред олагам говорим за душевната красота.Сигурна съм,че я има във всеки,спи и то много надълбоко.
Кой я приспа, някой ще успее ли да я събуди? Кой? Кога?Приспа я обществото,приспаха я алчността и властта,остана на по заден план,самия съвременен живот я приспа.Борещите се и добрите ще я събудят,тия които са оптимистично настроени,тия които се опитват да запазят човешките ценности и тия,които гледат глобално над тоя проблем.Въпроса е,че остават все по-малко тия хора и не може да се отговор на въпроса "кога"
вярваш ли в чудесата?ДА!
А в Доброто? В какво вярваш всъщност?Най-вече в доброто ...ова,че все още има някаква надежда там някъде.Вярвам,че някога ще се събудим от сегашния сън.
Коя си?Всъщност не знам и аз ...гадно е ...
Какво обичаш?
Не вярваш в любовта, но несподеленото щастие само свети, не топли, не мислиш ли?Хмм...така е,мисълта ми беше,че има любов,но тя е несподелена.Винаги ще обичаш повече,от тоя който очакваш да получиш същото,пък дори може и да не изпитва същото.Щастие може да има и без споделената любов.
Твоята действителност е?Трудна,объркана в същото време страхотна и щастлива
Къде намираш Красотата?В душата на човека,в неговите качества,в очите,в малките неща.В любовта към Родината и природата!
Извира ли от всеки?Всеки я има в себе си...
Оперирали ли са се хората от нея?Не,намирам я за вродена
Защо?! ^
Странно ли е не/щастието ти да зависи от другиго? В съвремието странно е да градиш щастие единствено и само за своя сметка
Какво искаш от Живота?Справедливост,щасти е,приятели,желание,усмивки ...ако ги имам всичките тия другото е лесно
Какво ще дадеш?Ще му дам всичко това горе,даваш-получаваш,получаваш-даваш...свързано е
....
....
...