- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещиЯ стол е LiveFlower
Хмм...имам много спомени и все хубави,но има един,който се е загнездил много яко в мене.Първоначално написано от Jesus
Няма да забравя една Коледа.Била съм на около 9-10 години сигурно и с баба ми и дядо ми заминахме за Велико Търново,Климентово при роднините на баба ми.Таа там изкарах една найстина незабравима Коледа,сутринта излизаш наоколо навсякъде поля,равно и снегът натрупал,вътре те чака приятна атмосфера.Може би щото беше как да ти го кажа една "селска Коледа",смисъл Климентово си едно село и просто е природа (офф,как прозвуча "селска",да де разбра ме![]()
![]()
)
И така не е нищо особено и впечатляващо,но найстина за мене беше един чудесен празник,няма да го забравя!![]()
Спанете ми е любимото заниманиеПървоначално написано от FockidyFockFock
,обаче напоследък яко ме е хванал мързела и вече почвам да си се дразня на мене си ...по колко спя- хмм сега като ги сметнах се падат по около 9 часа в денонощието.
За сега е дрямка,пък по-нататъка![]()
За водородната бомба,имаше един период от време,в който много се бях запалила на тая тема,но така и не можах да стигна до някакъв отоговор.Но дотука,че занимаващите се със създаването са си пълни психопати за мене ... ддзнам не съм много запозната с въпроса
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !