Цитирай Първоначално написано от Jesus
Чакам си спомена
Хмм...имам много спомени и все хубави,но има един,който се е загнездил много яко в мене.

Няма да забравя една Коледа.Била съм на около 9-10 години сигурно и с баба ми и дядо ми заминахме за Велико Търново,Климентово при роднините на баба ми.Таа там изкарах една найстина незабравима Коледа,сутринта излизаш наоколо навсякъде поля,равно и снегът натрупал,вътре те чака приятна атмосфера.Може би щото беше как да ти го кажа една "селска Коледа",смисъл Климентово си едно село и просто е природа (офф,как прозвуча "селска",да де разбра ме )
И така не е нищо особено и впечатляващо,но найстина за мене беше един чудесен празник,няма да го забравя!

Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
Спиш ли?
Обичаш ли да спиш?
По колко часа спиш?
Дрямка или секс?
Какво мислиш за водородната бомба?
Спанете ми е любимото занимание ,обаче напоследък яко ме е хванал мързела и вече почвам да си се дразня на мене си ...по колко спя- хмм сега като ги сметнах се падат по около 9 часа в денонощието.
За сега е дрямка,пък по-нататъка

За водородната бомба,имаше един период от време,в който много се бях запалила на тая тема,но така и не можах да стигна до някакъв отоговор.Но дотука,че занимаващите се със създаването са си пълни психопати за мене ... ддзнам не съм много запозната с въпроса