.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

По-бързо от нормалното

Значи аз съм момче, като правя секс най- често свършвам до 1 минута. Знам, че това е проблем и се нарича преждевременна еакулация. Понякога обаче си го правя нормално без да свършвам рано, обаче много рядко. След като свърша после мога да издържам доста дълго но както знаете не е интересно и фатката е да го направиш с 1 път. Много искам да "помпя" приятелката си обаче без да свършвам рано. Дайте съвет за да подобря издръжливостта. На лекар не искам да ходя. Познат ми е и ми е неудобно, а няма скоро да го сменям. Айде и да не се ебавате обаче. Чкам някой друг ствет

Като за начало те съветвам да не приемаш секса с партньорката си като "помпане" не е лошо също да ни осветлиш (ако искаш) от колко време правиш секс , но не знам защо си мисля че не е от много одавна.
    Като за начало ще те посъветвам да тренираш "на ръчна" като се стремиш да задържаш , после като решите да го правите нека да е постепенно не бързай в стремежа си да докажеш какъв полов атлет си , според мен е хубаво да си на ясно с възможностите си , колкото и скромни да са те можеш да ги "ъпгрейднеш" така че по-кротко го давай. Ако все пак проблема продължава отиди на лекар.

xaxa do 1 minuta
    Сега е моя ред да съм жестока, сега е моя ред да казвам не. Да обвинявам и проклинам да мразя мъничко поне!

Град
    Paradise
    Ако тва е един от по-първите ти пъти, съвсем нормално е. Ако не е, бягай при чичко доктор.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    виагра..
    ако не направи си една чикия .. и тогава я "помпи"
    п.с. на колко си

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Когато правиш секс не е нужно през цялото време да мислиш за това как ще се представиш,дали на нея ще и хареса....тачно такива неща ускоряват свършването.Просто се отпусни и се наслади,ако и това не действа щом казваш,че като свършиш веднъж можеш по дълго време после,преди секса си удари една и си готов.Друг вариант са едни помпични за въздържене.Закупи си такава и ще свършваш доста по бавно.Но това няма да реши проблема ти,защото без нея ще си е същото.Внушението,че всеки момент ще оплескаш нещата също го има,за това просто се отпусни и се наслади на секса.

Re: По-бързо от нормалното

А на колко си години ?

smilieee сега ме слушай внимателно.
    Проблемите може да са следните

1.Много си претиснителен и всичко това е на психическа основна което е най-вероятния проблем нещатата ще се оправят бавно и със години. Поне така мисля , защото аз имам същия проблем.

2.Имаш много чуствителна кожа , тука са ми казвали да ходя без слипове но едвали ще има някакъв ефект. Единствения начин да се орпави е чрез обрязване това съвсем сериозно . Но не мисля , че е правилния начин.

3. И третия е да отидеш на лекар да те лекуват за преждевременна еакулация. Но аз на доктори не вярвам.

Затова брат , и аз съм със същия проблем . Но все някак трябва да се оправят нещата може да кажеш на колко години си .

Може да има няколко причини .... най - вероятната е че още ти е за първи пъти

Град
    isperih
    Абе нали при секса е поне 2 пъти по-бавно, отколкото с ръка, как така се изхвърляш толкова бързо-явно имаш доста повече нервни клетки от обикновеното около членa!

Град
    everywhere

Re: По-бързо от нормалното

Цитирай Първоначално написано от smilieee
    Значи аз съм момче, като правя секс най- често свършвам до 1 минута. Знам, че това е проблем и се нарича преждевременна еакулация. Понякога обаче си го правя нормално без да свършвам рано, обаче много рядко. След като свърша после мога да издържам доста дълго но както знаете не е интересно и фатката е да го направиш с 1 път. Много искам да "помпя" приятелката си обаче без да свършвам рано. Дайте съвет за да подобря издръжливостта. На лекар не искам да ходя. Познат ми е и ми е неудобно, а няма скоро да го сменям. Айде и да не се ебавате обаче. Чкам някой друг ствет
    всъщност се нарича превъзбуда... а и кой е казал, че всичко трябва да става от първия път. Я да видим ти ако свършиш примерно 3 пъти, колко ли пъти ще е свършила приятелката ти? Щом не можеш нещо, направи го в твоя полза.

Град
    Във вечния мрак и самота.
    Тайната е да свършваш преди секса по принцип аз свършвам след 20-25-тата минута без да си набия някоя чикия но ако си на такав зор тва е решението

Минута е много,а

Град
    софия
    леле цяла минута ,че това си е много
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sladurancheto
    леле цяла минута ,че това си е много
    Само не мога да разбера какво се подигравате на момчето.....жалки сте ...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Пич техниката е следната. Примерно ше е*еш някоя мацка от клуба, преди да отидете у вас отвиаш в кенефа и биеш една чикия. След тва ебеш колкот си искаш супер кеф.

Тва си е единственото лекарство, пък и е мн по-кеф отколкото да го мислиш през цялото време.
    Бахти тъпия подпис имам

Та значи на 19 съм. Правя го от около 2 години. Преди свършвах веднага, а сега нали ви казвам, че от време на време се позадържам. Забелязал съм, че ако съм отпуснат до 40 минути съм стигал даже някъде, а с ръчна повтарям ви не искам. Давам на приятелката си да я направи и мога да издържам колкото искам. с презерв свършам по-бързо.Според мен това ми е от превъзбуда, но исках, нещо като съветчета все пак. не спирайте да давате моля

Ами пробваи като я е*еш да не мислиш за нищо нито за нея нито за някоя друга. Мисли си за форума .. или както казват другите .. отиди в кенефа одари една чикия и после вари я шибаи колкото иска

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от smilieee
    Та значи на 19 съм. Правя го от около 2 години. Преди свършвах веднага, а сега нали ви казвам, че от време на време се позадържам. Забелязал съм, че ако съм отпуснат до 40 минути съм стигал даже някъде, а с ръчна повтарям ви не искам. Давам на приятелката си да я направи и мога да издържам колкото искам. с презерв свършам по-бързо.Според мен това ми е от превъзбуда, но исках, нещо като съветчета все пак. не спирайте да давате моля
    Абе човек - опитай се да задоволиш приятелката си, докарай е един-сва оргазма преди ти да свършиш и няма да я интересува колко време сте се клатили. С моята приятелска, с малки изключения, рядко е повече от 20-30 мин. Но тя не се е оплакала вече 2 г. И най-важно - не мисли за това кога ще свършиш, а се отдай на удоволствието и на стремежа да я задоволиш. Пробвай!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    И какво като е познат? Нещо срамно ли има?

Знаеш ли колко такива като тебе има?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Хасково
    Не съм момче, но мисля, че това не е нормално. Давай на ръчна преди секса и може би след време ще свикнеш. Карай го по- бавно, а не бързо, и вече ако не стане незнам.. Иди при лекар да ти изпише някви хапчета.

Град
    sofia
    Отиваш в sexshopa и си купуваш спрей за задържане . На sexwell има един long love мисля ,че се казваше . На ,мене ми действа . Към 25 кинта е . Тва е . Или испанска муха можеш да си земеш/

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Не съм момче, но мисля, че това не е нормално. Давай на ръчна преди секса и може би след време ще свикнеш. Карай го по- бавно, а не бързо, и вече ако не стане незнам.. Иди при лекар да ти изпише някви хапчета.
    Напълно нормално е... Просто още не свикнал. При всеки е различно...сеш се..
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Pi4 ne slu6ai horata koito ti kazvat za ru4na predi sex ili za mn nervi po glavi4kata. Nai-veroqtno ima ne6to koeto drazni to4no tazi 4ast ot tqlo ti i za tova e tolkova 4uvstvitelna. 6tom ima6 periodi na normalen sex i na po kratak ot normalnoto spored men 6te e ne6to podobno. Tova zna4i 4e 1 put mqstoto e razdrazneno, toest mn po-4uvstvitelno a dr put ne e. Az imah podoben problem predi okolo 2 godini, kakto si praveh gotin sex i izvednuj stana problem podoben na tvoq. Otidoh na lekar. Imah 2 vuzmojnosti - da pia vitamini koito trqbva da uspokoqvat kojata ili da se obreja. Purvo pih vitamini no si e mn zanimavka i se obrqzah. Sega vs e ok, gajeto mi e ot Venecuela (ne u4a v bg) i napravo 6te s4upim legloto ot sex.
    Idi na lekar i ne se ligavi 4e te e sram. 4ovek sam si opredelq sudbata
    Kusmet

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си