- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Турска чикия
Правите ли турски чикии с приятелката си и в каква поза по точно ?![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Правила съм. Еми, просто си лежа по гръб, а той сяда на корема ми и те така.
Правила съм,когато той е легнал по гръб.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
как така сяда на корема ти той да не е флейка аз немога да си го обесняПървоначално написано от Bellatrix
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Както ти му сядаш на kyра той ти сядана корема ама не е точно сядане че ако седне ще пукнеш....Първоначално написано от galu6a
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Той стои изправен а ти коленичиш все едно ще го поемеш с уста, но го обръщаш с гърдите и почваш да го търкашДругото е докато ли лешиш да се приближи над тях и да почне сам да си го търка
![]()
Треа да имаш малко фантазия.![]()
![]()
Първоначално написано от StayFly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Правил съм го няколко пъти с една бивша,но гърдите не бяха особено големи и не се получи.А позата беше тя по гръб аз върху нея.
за по гръб, той клекнал над мен
той прав, аз коленичела
Правя го доста често. Мъжете, с които съм била умират от кеф.
YEAH !!Първоначално написано от sexyisfunny
![]()
![]()
,тая рисунка уби рибата не ами напраоо
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
[quote="StayFly"]Треа да имаш малко фантазия.![]()
[/quot
добро обяснение![]()
tq leji primerno na legloto pyhvash si hyq mejdy gardite i dai dai![]()
(sun)~{}*
Така и така си тръгнал да рисуваш,защо не нарисуваш позите от Кама СутраПървоначално написано от StayFly
,после ги пускаш в една тема и молим модовете да я направят важна
Само малко ще се поспори дали е за раздел "Секс" или за раздел "Култура, изкуство и лично творчество"
![]()
![]()
![]()
По темата:За сега не съм правила турск чикия на някое от бившите ми гаджета,но за всичко си има първи път,нали![]()
![]()
доста точни описания, личи си кой практикуваПървоначално написано от Jesus
![]()
Ако си с цици наподобяващи 50 стотинки под мушама и да искаш няма как да стане номера....Първоначално написано от 3oPuTy
Хах доооста по-големи са,не се безпокойПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Поне като трилитров буркан с туршия, нали?Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
ЕхеееПървоначално написано от MakeCash
Чак такива не са ... Такива имат кравите на село
![]()
![]()
![]()
Е кво се хвалиш тогава...Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]Първоначално написано от Alexandra93
Знам,че е вимеПросто кравата беше първото нещо,което свързах с тия 3 л. буркани
![]()
![]()
![]()
[/quote]Първоначално написано от Alexandra93
И после като му прайш свирка и ти мирише на мляко, нали? Витаминчета поемаш, полезно е за костите![]()