.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: сдух

сдух

Horaaa edin mesec nito sum 4uvala nito sum vijdala bif6iq i o6te mislq za nego .. Se si misleh , 4e kato ne znam ni6to za nego 6te po4ne da mi minava , a dneska pak se subudih s tva ujasno 4uvstvo ... naprao nz ve4e . .. vie kak prejivqvate podobni situacii
    Ne sum 79ti nabor ei

С времето ше мислиш се по малко за него
    И аз съм в същата ситуация,но все пак се радвам на живота.Недей да се затваряш в себе си,радвай се на приятелите си и на живота си ;]

S1glasna s1m s gornoto mnenie.Izlizai pove4e ,zabavl1vai se ,nameri si nova tr1pka i 6te ti mine
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Трябва ли да пиша пак че чувствата се контролират? Човек затова има воля за да си наложи нещо и то да стане. Иначе ставаме като медузите...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Време ти трябва...
    nicolepcd

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Трябва ли да пиша пак че чувствата се контролират? Човек затова има воля за да си наложи нещо и то да стане. Иначе ставаме като медузите...
    Не съм на същото мнение. Истина е, че със силна вола се постига почти всичко, но колкото и да е силна тя едва ли ще успее да наложи контрол над чувствата... Няма как да заповядаш на сърцето си да спре да иска и да обича

Авторке, не се отчайвай. Кофти тръпка е и повечето сме я изпитали, но трябва да гледаш напред. Да гледаш приятелите си, живота си - той не свършва с поредната раздяла... Забавлявай се, намери си хоби и с течение на времето дори няма да усетиш, че си спряла да мислиш за бившия
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Време ти трябва...

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не съм на същото мнение. Истина е, че със силна вола се постига почти всичко, но колкото и да е силна тя едва ли ще успее да наложи контрол над чувствата... Няма как да заповядаш на сърцето си да спре да иска и да обича

Авторке, не се отчайвай. Кофти тръпка е и повечето сме я изпитали, но трябва да гледаш напред. Да гледаш приятелите си, живота си - той не свършва с поредната раздяла... Забавлявай се, намери си хоби и с течение на времето дори няма да усетиш, че си спряла да мислиш за бившия
    Аз подкрепям valdesbg.Защо да не може?Аз съм го правила.Когато сърцето не слуша,разума и най-вече ВОЛЯТА помагат.Ще и трябва и време,но трябва и Наистина да иска да спре да мисли за него.Малко повечко усилия и всичко е възможно(почти вс де ).
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Щом си имала истински чувства и раздялата е била едностранна е нормално това чувство. Наистина е трудно да спреш да обичаш, но за мен не е нужно. Запази хубавите чувства, без да им налагаш граници и в един момент те просто ще се променят. Постепенно изгарящата любов(която се е подхранвала от общите ви преживявания) ще се превърне в приятелска любов, послепенно ще премине в чувство на загриженост(защото познаваш този човек и ти пука малко или мн за него)
    Не се затваряй в себе си и скоро ще срешнеш др момче, чиято любов ще излекува болката от предишната

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    На мен ми беше гадно за бившия 3-4 месеца, което пък сега ми се вижда смешно Но като цяло времето наистина лекува и ще ти помогне лека-полека да го забравиш Но и ти трябва да искаш да го забравиш..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Времето лекува,като не го виждаш често,ще го забравиш! :P
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Възможно е да ти липсва..може със сегашното момче да не вървят нещата и за това да се сещаш за него сега,незнам.С времето ще го забравиш напълно
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И аз съм така вече 5 месеца и няма дори минимално подобрение, даже го обичам все повече и повече... Надявам се единствено някой ден да погледна назад с усмивка, но така като гледам едва ли ще е скоро.. Единственото което мога да те посъветвам е да излизаш, да не се сдухваш, да бъдеш в компании и да се мъчиш да си запълваш максимално времето и най-важното да не оставаш много често сама..

rabotata e tam , 4e nqma novo mom4e.. i ne mislq 4e 6te haresam nqkogo skoro .. ujasno trudna sum na taq tema .... no sum se primirila , 4e 6te sum sama ..
    .. Vuprosa e , 4e ujasno mi lipsva napravoo nz nz kakvo 6e prava ...
    Ne sum 79ti nabor ei

Мисли за други неща.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    rabotata e tam , 4e nqma novo mom4e.. i ne mislq 4e 6te haresam nqkogo skoro .. ujasno trudna sum na taq tema .... no sum se primirila , 4e 6te sum sama ..
    .. Vuprosa e , 4e ujasno mi lipsva napravoo nz nz kakvo 6e prava ...
    Аз 5 месеца бях като теб, но тя постянно ми се подиграваше давайки ми надежди, че ще се съберем. В момента в който си наложих воля и казах "Димитре спри се, защото тя си играе с теб" и нещата потръгнаха. Забавлявах се и се наслаждавах на свободата си. Отново имам време за любимите си занимания, които тя не харесваше. Накрая когато си щастлив и самоуверен се появява и нов човек който да те накара да потрепваш. Света не е устроен толкова сложно.

Просто ти трябва време и занимание , кето да те разсейва ! Постави си нещо за цел ( например сваляне на кг или брой забивки ( не е заърдлжитлено това да значи секс , а просто зарибявки и целувки и т.н)) , за да не мислиш за него и постепенно ще видиш ,че се сещаш все по -рядко и по - рядко за него

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Време ти трябва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си