.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Кавалер ли е българският мъж ?

Здравейте отново.
    Имахме нещо като дискусия снощи и изникна въпроса кавалер ли е българският мъж/момче. Няколко момчета скочиха, че е пълно с кавлери и дрън дрън, но аз лично смятам, че за да е кавалер един мъж, то трябва да има и дами... Защото в БГ може да се види някоя дама сууууупер рядно... Знам че е малко остаряло това с кавалерството, но ми е интересно да видя и вашите мнения...
    An Evil Man

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Всяко момче е малко или много кавалер
    То си ви е вродено просто,но при някои индивиди се проявява доста рядко

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Автора е прав. Как да има кавелери като дамите липсват?

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Автора е прав. Как да има кавелери като дамите липсват?
    Е то как да има дами като кавалерите липсват Има и изключения не всички момичета са еднакви

Град
    В сърцата на хората.
    Намират се.

Зори какво му е кавалерското на всяко момче ?!? И да ти кажа не е кавалерство да платиш сметката когато ти се прави секс... А по принцип е по-важно присъствието на дамите, защото жените се водят по-нежния пол, по-изискания иии не смятам, че е поведение на дама да седне и да изпие 1 бутилка водка... Не смятам, че е поведение на дама да отидеш на дискотека и да чакаш да те черпят...
    И както казах този начин "Няма дами защото няма кавалери" не е правилен, защото в едно цивилизовано общество в което жените са повече от мъжете, трябва да има поведение типично за една жена...
    Все пак има някакви неписани етични правила и порядки...
    An Evil Man

Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Намират се.
    да... те истинските кавалери се ровят във форуми и се занимават с глупости... и си слагат тъпи снимки на който правят още по-тъпи физиономии...
    An Evil Man

да, кавалери има, но това се мъжете на средна възраст..
    сегашната младеж никакви кавалери не са..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Зори какво му е кавалерското на всяко момче ?!? И да ти кажа не е кавалерство да платиш сметката когато ти се прави секс... А по принцип е по-важно присъствието на дамите, защото жените се водят по-нежния пол, по-изискания иии не смятам, че е поведение на дама да седне и да изпие 1 бутилка водка... Не смятам, че е поведение на дама да отидеш на дискотека и да чакаш да те черпят...
    И както казах този начин "Няма дами защото няма кавалери" не е правилен, защото в едно цивилизовано общество в което жените са повече от мъжете, трябва да има поведение типично за една жена...
    Все пак има някакви неписани етични правила и порядки...
    мн вярно!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Инкогнито
    90% от хората който познавам не са от тези 10% които са 9 са поза, а от тези 1 % само 0.0001 са винаги, защото на другите след известно време започва да им омръзва и почват да спадат към 90% Друго за българите те като че ли са копие на Реджеп Иведик (който е копие на г-н Ганьо Балкански, но това е друга тема )

и има голяма заблуда, че кавалерството трябва да прави голямо впечатление... въпреки че аз самия не съм кавалер, то трябва да нещо нормално и смятам, че сме много далече от истината... А и сега се ценят качества, които са в разрез с кавалерството, но за това са виновни отново ДАМИТЕ
    An Evil Man

Град
    Инкогнито
    Все повече от дамите него ценят и не са романтични

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не знам за другите ама аз съм си супер романтична

Що се отнася до по-горе споменатото кавалерство с плащането на сметката ... Ей това е едно от нещата,което НИКОГА не позволявам на момче!!! За целия си живот само 2 пъти са ми плащали и моята сметка (първия път една бира,а втория една кока-кола) и после щях да убия момчето Много го мразя това нещо еййй ...

А иначе не е нужно едно момче да се държи като мъжете от приказките за да бъде наречен кавалер В повечето случаи кавалерството се изразява в малки жестове,а не в нещо голямо и запомнящо се

Абее всеки с мнението си Според мен все още има кавалери,пък за вас щом няма - окей Явно живея в някоя приказка с леки розови нюанси

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе като цяло българите не сме кавалери. Но се намират отделни субекти, който да развалят това амплоа

Митко, що се заяде точно с Боби?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Кавалери има, както и дами. Аз за щастие, на такъв попаднах.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

зори май не си много наясно с понятията... говориш ми работи ей така, за да защитиш загубена теза... къде живееш си е твоя работа, но щом е розово май си далеч от реалността... валдес защо да съм се заял? Просто дадох оценка на това което виждам и това което той каза...
    An Evil Man

Град
    В сърцата на хората.
    Намират се.
    да... те истинските кавалери се ровят във форуми и се занимават с глупости... и си слагат тъпи снимки на който правят още по-тъпи физиономии...
    Някои хора верно не знаят значението на някои думи.Нищо лично.Не съм имал това предвид... къде си помислил.

Намират се.
    Ххахахаха.. че го заби.. не е истина..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

И аз не съм имал нищо лично... да виждаш някъде да съм казал нещо за теб? Като се смяташ за такъв се обиждай колкото искаш... сам си прави изводите
    И вЕрно извинявай, ако съм те обидил
    An Evil Man

Мега фен
    Град
    София
    Ае стига поставяхте момчетата и момичетата под общ энаменател бе дееба.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    somewhere over the rainbow
    Трудно е да се каже.Критериите са паднали доста.
    Повечето от българските мъже(за момчетата да не говорим) не са типичния Ромео,даже не са близо.Някои се стараят,но истината е ,че някой трябва да им покаже как.Обикновено такава роля изиграват бащите,а според съвременните проучвания един баща отделя на детето си най-много по час на ден.Наистина малко...Това се дължи на други проблеми,като например факта,че за да изхранваш семейство трябва да работиш от сутрин до вечер и пак не стига.М,да..Тъжно е.
    Когато говорим за дами обаче мислите ми поемат в друга посока.Можеби са виновни "кавалерите".Когато вижда,че на човека отсреща не му пука дали ще те заведе у тях да си задоволи нуждите,или ще отидете на ресторент,всяка дама ще си зададе въпрос."Защо го правя?Какъв е смисъла да се държа на положение,а простакът отсреща да ме разочарова с поведението си?"И всичко отива на кино.Хората се променят.
    Соу ит съкс. В край на сметка зависи на кого ще попаднеш.

Град
    Paradise
    Попринцип рядко се срещат. И дамите също не са от най-разпространения вид. Какво да се прави, жените откачат по мъжките работи (к*рварството, наливането с алкохол, говоренето на "кво искаш бе г*з, п**ка ти да е*а и тн.) Една такава жена не може да е дама.
    А за плащането на сметката, и аз не обичам друг да ми я плаща, но така става сега. Той често иска насам натам, а аз не съм богато момиче. Той ми се моли: "Айде на кино, мило, айде да ядем, айде тва, айде онова...." всеки ден. Нямам откъде просто да ги извадя тия пари и когато остана на червено (често) той плаща, ама и той кани.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Ае стига поставяхте момчетата и момичетата под общ энаменател бе дееба.
    Ау...

Ние сме класи над вас по простащина, не е честно така.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

аз съм свидетел на дами... ма на кавалери НЕ! голяма част от момчета са: агресивни, недорасли пубертети, пълни грубияни, изключително некоректни... без всякакъв подход към едно момиче!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Дълбините на канала :D
    Специялно МОМЧЕТАТА в България са много зле...повечето,не всички,са големи простаци,да се чудиш как може да има такива индивиди А дали за кавалери,дори няма да коментирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си