- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Концентрационните лагери и Холокоста
Никът ми няма нищо общо с нациста Гьобелс. Аз също съм против нацизма, това е идеология, също както комунизма, създадена и спонсорирана от чифутите.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Също като "Кристо", аз не отричам, че холокост е имало, но жертвите са силно преувеличени.
Освен това ционистка организация базирана в Базел е имала уговорка с Райха в концлагерите да бъдат вкаравани стари и бедни евреи, а на младите да им се дава по 5000 франка и да емигрират в Палестина.
Та можем да заключим, че холокостът е едно подмладяване на еврейската нация.![]()
-- Aristotle
Интересно, аз пък съм чел, че парите са идвали от Сащ и АнглияПървоначално написано от Goebbels
![]()
В смисъл, че Хитлер е бил спонсориран за войната от там, ама там вече отива към масоните и Ротшилд
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Именно! Без Хитлер, щеше ли да има Израел?Първоначално написано от Ilikeliljon
Хах-Аха-х
Чак жал ми става за нищожествата, които драскат пречупени кръстове по джамии, и пишат безчет "14/88" из виртуалния свят.
-- Aristotle
Виж Ilikeliljon какво съм написал за разликата между арийци и първоарийци Според немската наука в това време Праарийците са били от нордическата раса (руси,синеоки,високи) ,а другите бели раси са били поарийчени ,но пак са ги смятали за част от съвременните арийци. Вече действително са хвалели доста нордическата раса но са признавали за арийски и динарската средиземноморската алпийската и източнобалтийската раса Виж:Ето ти данни за расовата композиция на различните народи:
Напротив при траките не се открива нищо неиндоевропейско в езика им те си говорят чист индо-европейски език .(Виж "Езикът на траките" на Дуриданов)А самите прототраки са били индо-европейци поради тази причина.("Тракология" на Димитър Попов)
Статията за която говориш аз съм я писал но да ти кажа честно сега съм по склонен да вярвам че алпийската раса е донесена от славяните.Първо да кажа, че това надали е твоя теория, а ето какво откривам аз за расовия тип на българина: 60% понтийски расов тип характерен за древните българи
Процентите в расовата наследтвеност са нещо от сорта:
60% древни българи (за понтийската раса е сигурно че е от древните българи)
15 -25% траки(за динарската раса също се знае ,че е характерна за траките)
10 - 20% славяни
Тук спорна е алпийската ,защото славяните като са слизали от север са могли да пославянчат много хора от алпийската раса които са обитавали земите на Чехия и Южна Полша. А за средиземноморските типове различни от средиземноморският не съм сигурен ,защото статията която ползвах беше писана от журналист и вероятно не е знаел ,че самата понтийска раса е част от средиземноморската раса а и незнам в колко процента се среща.
Виж аз си признавам докъде ми стигат познанията и честно казано наистина нямам идея кое какво е със сигурност. Идеята от която тръгнах беше за намеренията на Хитлер, както и за съществуването на Холокоста, но се отклонихме толкова много. На мен историята ми е стара страст, макар вече да съм се отделил от нея до голяма степен. Това мога да кажа![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
По данни на СССР и Съюзниците са избити:6 мил. евреи и около 5 мил. пленени войници
Първоначално написано от 3v1
![]()
-- Aristotle