- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА или ПРОТИВ задължителната казарма?
Много се извинявам, ама нямам излишни 6-9 месеца за да затъпявам.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
какво повече да се добави?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Хаха баща ми беше старшина.Като малък се сещам как идваха 20 войника да пренасят дърва до 6-я етаж...без асансьорПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
И аз съм против, ама като слушам тея дето са ходили, как са се кефили на 1 цигара, как са се крили да я изпушат, де да знам некво такова, тъпо ми става, че нема да го изпитам![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Пиша преди да съм прочел "великолепното произведение" на Карбовски ( не го казвам с ирония, защото аз самият обичам да го чета, а и е доста достъпен ) .. обаче за мен смисъл от казарма има само ако тя е не повече от 2-3 месеца... най-малкото всеки български мъж трябва да може да борави с бойно оръжие, иначе друго на страна, че човек за периода си в казармата отбелязва доста по-голям регрес![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Кое е произведението на Карбовски? Аз пак назад...![]()
Един много хубав цитат от въпросното произведение:Първоначално написано от global
"Аз обаче ше ви кажа друго - ебът тези, които дават да ги ебът! Армията, бомбенца, не променя характера - който си е влязъл лайно - ще си излезе още по-голямо лайно. Който е пич, се втвърдява и излиза още по-пич! В Армията мухъла се разваля, а желязото се калява"
Много, ама много вярно..
Няма как да станеш човек без насилие..със седене на топло и четене на книжки воля не се калява..калява се капацитет, а той е нещо съвсем различно от истинския потенциал...мъжки путки сте ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
А с насилие се става човек?! Как, като те бият?! Как?!
жалко е че повечето хора нямат сами собствено и свое мнение,а повтарят тва дето са им казали тати и дедо,
а тези тяхни доводи са много остаряли,разчупете вкарайте нещо ново,няква мисъл
бях убеден че 90% от постовете ще са "така се става мъж"
тва няма момче,което да не го е чувало от баща си, но защо е така,а дали вече е така?!
май никой не си ги задава тия въпроси,само се повтаря
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Точно така ^^Първоначално написано от afterforever
Болката не е физическа, тя е психическа...не се става пич без болка![]()
For I am Winter born
"За". Мъжете трябва да са оправни и дисциплинирани (когато се налага), а не некви разпасани пут*вци каквито са напоследък.. Друг е въпросът дали това се постига с едната казарма.
Аз съм момиче, но бих отишла, ако имах възможност.. Месеци кофти задачи и тормоз каляват.
"Совите не са това, което са.."
Не мисля, че в днешно време казармата е в състояние да наприви от едно момче мъж.
Психическа болка може и да е развода на ваште. И се става пич на улицата, не в казармата ; )Първоначално написано от SiegHeil
Е че как, ние живеем в толкова мирни и толерантни времена, защо ни е да бъдем силни като можем да сме слаби ?Първоначално написано от global
Плюс това путките не си живеят живота, те си го пропиляват пред компютъра и в McDonalds..
For I am Winter born
Аз съм с две ръце ЗА понеже колкото и да е вътре мъжете се учат на дисциплина и издръжливост и ако имаше казарма нямаше да има сега толкова много пиклъовци,които ходят под полите на мама.
а ето го отново и дебелият пръст на Роналд Макдоналд, намесен дори и в българската казармаПървоначално написано от SiegHeil
![]()
Едно си баба знае... и така...
бе недей да не ги зариби със своите идеи и да има мадона на милитарно ниво О.о
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
К'во ста'аааааааааааааааааааа, ескимосииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии ииииииииии![]()
![]()
![]()
Много здраве от западна Германия![]()
^^^ Моисей а.к.а. hardball
slun4ice няма общо, освен че ми позволи да изспамя 1 мнение от нейно име![]()
И ще колабира заради "ииииии"тата дето разтягат страницата![]()
Спаменето е забавно, хилиме се от 20 минути вече, а дори не съм го пуснала![]()
![]()
К'во стааааа, мангизииииииииииии
Едит: А отдолу седи ееетакъвнадпис "правила на форума"![]()
3 думи: Умри мъжка путко.
ПП: Бас ловя че през живота си не си изпитвал болка по голяма от навехнат глезен или пукната кост най-много, така че никога няма да разбереш истинското значение на болката, физическата болката извисява духовно и морално, факт..жалко че няма да го разбереш никога най вероятно...
For I am Winter born
Е как ? Ще ме оставиш да се оттърва без псувня по бащина линия ? Срамота !
For I am Winter born
Първоначално написано от global
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Баща ми е бил в казарма ^^![]()
For I am Winter born
И това го прави повече човек от всички останали, които искаме да учим, а не да си губим времето с глупости, примерно.