.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 124
    Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Много се извинявам, ама нямам излишни 6-9 месеца за да затъпявам.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    ПРОТИВ

изключителна глупост е това,да не говориме пък българската казарма какъв ташак и безсмислица е... който иска да е военен - нека е. но останалите да ги карат - смисъл няма. тва е изгубено време. да не говориме какви гаври си правеха преди години старшините с войничетата... казармата е затвор без присъда...

и стига с тия наизустени лафчета,че казармата те правела мъж... ти ако за близо 20 години не си станал такъв,нема да станеш и в казармата... а разни п*тки да не се обаждат по темата,щото нямат думата,още с раждането им е отнета...
    какво повече да се добави?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    какви гаври си правеха преди години старшините с войничетата... казармата е затвор без присъда...
    Хаха баща ми беше старшина.Като малък се сещам как идваха 20 войника да пренасят дърва до 6-я етаж...без асансьор

И аз съм против, ама като слушам тея дето са ходили, как са се кефили на 1 цигара, как са се крили да я изпушат, де да знам некво такова, тъпо ми става, че нема да го изпитам
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на EarthShaker
    нищо

Пиша преди да съм прочел "великолепното произведение" на Карбовски ( не го казвам с ирония, защото аз самият обичам да го чета, а и е доста достъпен ) .. обаче за мен смисъл от казарма има само ако тя е не повече от 2-3 месеца... най-малкото всеки български мъж трябва да може да борави с бойно оръжие, иначе друго на страна, че човек за периода си в казармата отбелязва доста по-голям регрес
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Кое е произведението на Карбовски? Аз пак назад...

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от global
    А и за теб много бой.

Казармата е насилие - който пропагандира задължителна казарма, нарушава правилата на този форум.

Аз съм твърдо против.

Който се изказва за задължителната казарма, трябва поне да се е запознал за какво става въпрос, да е прочел това великолепно произведение на Мартин Карбовски, което трябва да се изучава задължително и в училище:

КАЗАРМАГЕДОН
    Един много хубав цитат от въпросното произведение:
    "Аз обаче ше ви кажа друго - ебът тези, които дават да ги ебът! Армията, бомбенца, не променя характера - който си е влязъл лайно - ще си излезе още по-голямо лайно. Който е пич, се втвърдява и излиза още по-пич! В Армията мухъла се разваля, а желязото се калява"
    Много, ама много вярно..
    Няма как да станеш човек без насилие..със седене на топло и четене на книжки воля не се калява..калява се капацитет, а той е нещо съвсем различно от истинския потенциал...мъжки путки сте ^^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

А с насилие се става човек?! Как, като те бият?! Как?!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    жалко е че повечето хора нямат сами собствено и свое мнение,а повтарят тва дето са им казали тати и дедо,
    а тези тяхни доводи са много остаряли,разчупете вкарайте нещо ново,няква мисъл
    бях убеден че 90% от постовете ще са "така се става мъж"
    тва няма момче,което да не го е чувало от баща си, но защо е така,а дали вече е така?!
    май никой не си ги задава тия въпроси,само се повтаря

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Точно така ^^
    Болката не е физическа, тя е психическа...не се става пич без болка
    For I am Winter born

"За". Мъжете трябва да са оправни и дисциплинирани (когато се налага), а не некви разпасани пут*вци каквито са напоследък.. Друг е въпросът дали това се постига с едната казарма.

Аз съм момиче, но бих отишла, ако имах възможност.. Месеци кофти задачи и тормоз каляват.
    "Совите не са това, което са.."

Не мисля, че в днешно време казармата е в състояние да наприви от едно момче мъж.

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Точно така ^^
    Болката не е физическа, тя е психическа...не се става пич без болка
    Психическа болка може и да е развода на ваште. И се става пич на улицата, не в казармата ; )

Град
    Видин
    "Аз обаче ше ви кажа друго - е*** тези, които дават да ги е***! Армията, бомбенца, не променя характера - който си е влязъл лайно - ще си излезе още по-голямо лайно. Който е пич, се втвърдява и излиза още по-пич! В Армията мухъла се разваля, а желязото се калява"
    Много, ама много вярно..
    Няма как да станеш човек без насилие..със седене на топло и четене на книжки воля не се калява..калява се капацитет, а той е нещо съвсем различно от истинския потенциал...мъжки п**** сте ^^
    И какъв е смисъла хората да стават от желязо, като е по-добре да си живеят живота?
    Е че как, ние живеем в толкова мирни и толерантни времена, защо ни е да бъдем силни като можем да сме слаби ?
    Плюс това путките не си живеят живота, те си го пропиляват пред компютъра и в McDonalds..
    For I am Winter born

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Аз съм с две ръце ЗА понеже колкото и да е вътре мъжете се учат на дисциплина и издръжливост и ако имаше казарма нямаше да има сега толкова много пиклъовци,които ходят под полите на мама.

"Аз обаче ше ви кажа друго - е*** тези, които дават да ги е***! Армията, бомбенца, не променя характера - който си е влязъл лайно - ще си излезе още по-голямо лайно. Който е пич, се втвърдява и излиза още по-пич! В Армията мухъла се разваля, а желязото се калява"
    Много, ама много вярно..
    Няма как да станеш човек без насилие..със седене на топло и четене на книжки воля не се калява..калява се капацитет, а той е нещо съвсем различно от истинския потенциал...мъжки п**** сте ^^
    И какъв е смисъла хората да стават от желязо, като е по-добре да си живеят живота?
    Е че как, ние живеем в толкова мирни и толерантни времена, защо ни е да бъдем силни като можем да сме слаби ?
    Плюс това путките не си живеят живота, те си го пропиляват пред компютъра и в McDonalds..
    а ето го отново и дебелият пръст на Роналд Макдоналд, намесен дори и в българската казарма

Едно си баба знае... и така...

Global-чо в казармата!

бе недей да не ги зариби със своите идеи и да има мадона на милитарно ниво О.о
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    К'во ста'аааааааааааааааааааа, ескимосииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии ииииииииии
    Много здраве от западна Германия
    ^^^ Моисей а.к.а. hardball

slun4ice няма общо, освен че ми позволи да изспамя 1 мнение от нейно име
    И ще колабира заради "ииииии"тата дето разтягат страницата
    Спаменето е забавно, хилиме се от 20 минути вече, а дори не съм го пуснала

К'во стааааа, мангизииииииииииии

Едит: А отдолу седи ееетакъвнадпис "правила на форума"

Град
    Видин
    3 думи: Умри мъжка путко.

ПП: Бас ловя че през живота си не си изпитвал болка по голяма от навехнат глезен или пукната кост най-много, така че никога няма да разбереш истинското значение на болката, физическата болката извисява духовно и морално, факт..жалко че няма да го разбереш никога най вероятно...
    For I am Winter born

Град
    Видин
    Е как ? Ще ме оставиш да се оттърва без псувня по бащина линия ? Срамота !
    For I am Winter born

Всякакви луди има.

"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Видин
    Баща ми е бил в казарма ^^
    For I am Winter born

И това го прави повече човек от всички останали, които искаме да учим, а не да си губим времето с глупости, примерно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си