.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 124
    Jesus защото ние момичетата искаме стабилни момчета и мъже до нас
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

О, santo cielo, споря с момиче за казармата?! Спирам...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Jesus защото ние момичетата искаме стабилни момчета и мъже до нас
    Абсолютно си права.

Искате магарета, които да ви носят хладилниците и гардеробите с дрехи... не любов. Готино се получава

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    О, santo cielo, споря с момиче за казармата?! Спирам...
    по-добре
    ..щом смяташ, че едно момиче 'как да се изразя' не е достойно да спори за казармата, тема която момчетата избягват, прав ти път

Град
    Инкогнито
    Жените са нежни прекрасни същества който искат да обичат и бъдат обичани и си търсят някой когото да отговоря на условията, всичко друго може да се купи Ех като реклама на мастеркард прозвуча

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Жените са нежни прекрасни същества който искат да обичат и бъдат обичани и си търсят някой когото да отговоря на условията, всичко друго може да се купи Ех като реклама на мастеркард прозвуча
    Жените искат МЪЖ (и всяка със своите си разбирания)
    Аз например не искам до мен да е някой, по-слаб (физически, че даже и психически) от мен..

И физиката се добива само в казармата, затова едно момиче е ЗА казармата. Тва е смешно. Се едно аз да седна кви са чувстата от раждането, защото се пак и аз някога съм се раждал...

Град
    Инкогнито
    Искаш да дойде някакъв борец с IQ 0

Абе казармата е хубаво нещо, но трябва да е доброволна

Ти бил ли си в казарма, Jesus?

Град
    Инкогнито
    не съм бил, но имам страшно много познати, който не само са били ами и все още работят

А като е толкова хубаво нещо, ще идеш ли? А и като е хубаво, защо не си отишъл?

Град
    Инкогнито
    Това което ме влече не мога да го уча там

Е нищо, ще се научиш на дисциплинираност, ще станеш стабилен мъж, за да може някое момиче да те хареса. Пък и това са само 8 месеца, кво значение има ти кво харесваш. След като излезеш оттам няма да знаеш какво харесваш, споко.

(А ти какво учиш?)

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    На България и трябват умни хора, не армия! Да се оправи политиката, економиката и тогава да се оправи армията
    Да,определено умни хора ни трябват,жалко че не се вписваш в представата за 'умен'
    п.с. кой нормален човек пише *Е*кономика бре ?!
    Е, въобще няма смисал да го окачествяваш като нормален, ама въобще...

Град
    Инкогнито
    Абе преди са ходели по 4ри години, за 8 месеца или 1 година почти нищо няма да научиш Иначе като държавна работа се е развалиха но преди е била много хубава Ако можех там да уча програмиране бих отишъл, макар че няма много смисъл понеже след това там заплатата е по-малка и не е сигурно до кога ще те държат

Град
    Инкогнито
    ееее развали ми алибито

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Твърдо ЗА за задължителната казарма . Най - накрая педерастчетата трябва да станат мъже . Като слушам баща ми , приятелите му и дядовците ми как говорят за казармата , направо ме е яд да гледам в какъв свят живея . Пълно с женчовци, лигльовци и педерастчета.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    Wonderland
    'За',повечето момченца не знаят какво е ред и режим,свикнали са мама да им пере,готви,чисти,да се грижи за тях и да бъдат обгрижвани като малки дечица.Има нужда от казарма или някаква подобна институция.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Против
    Брат ми беше в казарма и много добре знам за какво става въпрос. Българската казарма беше пълен фарс - не ги учеха на нищо от това, което се предполага, че трябва да знаят, отвратителни условия на живот, безмозъчни старшини, нереализирани в живота идиоти, избиващи комплекси там - яко затъпяване.
    Да ставате много добри приятели с някои хора, ама то като изядете 100 торби сол заедно, няма как да е иначе, ама не е това целта на упражнението.
    А за момичетата - ако това бяха ваши синове, друга песен щяхте да пеете (не че имам син, но не е зле човек да влиза в положението на хората ). Пък и има голяма вероятност да не излезе мъж от там, а изверг...

Град
    където живеят Леприконите
    'За', естествено. И без това мъжките вече достатъчно се омешаха с женските.. трябва да се върнат към първообраза си- мъже, а не момченца, лигльовци, мамини синчета и там всичките производни.
    Madness is genius.

Цитирай Първоначално написано от raduna
    Против
    Брат ми беше в казарма и много добре знам за какво става въпрос. Българската казарма беше пълен фарс - не ги учеха на нищо от това, което се предполага, че трябва да знаят, отвратителни условия на живот, безмозъчни старшини, нереализирани в живота идиоти, избиващи комплекси там - яко затъпяване.
    Да ставате много добри приятели с някои хора, ама то като изядете 100 торби сол заедно, няма как да е иначе, ама не е това целта на упражнението.
    А за момичетата - ако това бяха ваши синове, друга песен щяхте да пеете (не че имам син, но не е зле човек да влиза в положението на хората ). Пък и има голяма вероятност да не излезе мъж от там, а изверг...
    Ти ще да си единственото момиче, което мисли в тая тема, май...

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Имам познат, ходил в казарама.
    В момента е по-голямо бебе и от 15 годишен.
    На какво по-точно го е научила казармата?
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Град
    Wonderland
    Мене не ме бърка,аз бих отишла в казарма,но да има истинска физическа подготовка и практика с оръжия,ами не само губене на време

Град
    L.A. \ Moscow
    искам както в Русия... 24 месеца якатааа особено ако си до границата някъде
    Raise your fist!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си