.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Дайте ми тема за разговор за първа среща моля

Мисля да покана едно момиче което харесвам на първа среща и ако тя приеме нямам представа за какво да си говорим,моля помагайте!!!

Град
    Paradise
    Разпитвай я за нея като задаваш въпроси, на които не може да отговори само с "да" и "не" После тя ще ти задава въпроси и такам.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Разпитвай я за нея като задаваш въпроси, на които не може да отговори само с "да" и "не" После тя ще ти задава въпроси и такам.
    може ли по подробно какви точно въпроси да и задам

Град
    Paradise
    Ми ква нузика харесва (ако знаеш групи обсъдете ги), за книги, ако чете... Задавай и въпроси по хобитата и... За приятелите и... За филми, за спорт... абе има милиард теми, които можете да обсъждате. Зависи от момичето какво харесва. Или идете някъде, където ще е интересно (като на зоо-парк или луна-парк, или поне на кино) и така обстановката ще създава теми за разговор.

Има ужасно много теми. Питай я за музика, филми, книги, интереси, хобита, какво иска да кандидатсва (ако наближава 12-ти клас). Разкажи й някоя забавна (забавна, а НЕ унизителна) ситуация, в която си изпадал.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Почвам да пея за луната и
    звездите!
    Една луна наеба звездата...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Има ужасно много теми. Питай я за музика, филми, книги, интереси, хобита, какво иска да кандидатсва (ако наближава 12-ти клас). Разкажи й някоя забавна (забавна, а НЕ унизителна) ситуация, в която си изпадал.
    i az 6qh da kaja su6oto
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

[quote="HONDA"](ако наближава 12-ти клас)

...надали имат и 7ми клас щом пича не знае как да постъпи с една дама..

[quote="hardly_awakened"]
    (ако наближава 12-ти клас)

+1

Град
    In her heart...
    Задавай й някакви лесни въпроси да не земе да се запъне някъде и да се чуди какво да ти каже
    2ро:прави се на интелигентен , по важно е главния ти мускол да работи а не да се правиш на разни мускулатури тука....
    3то:ако и предадеш добро 1во впечетление може да те върже
    УСПЕХче !

Град
    In her heart...
    Задавай й някакви лесни въпроси да не земе да се запъне някъде и да се чуди какво да ти каже
    2ро:прави се на интелигентен , по важно е главния ти мускол да работи а не да се правиш на разни мускулатури тука....
    3то:ако и предадеш добро 1во впечетление може да те върже
    УСПЕХче !

tolkova li ne moje da se seti6 za kvo da prikazva6 s momi4e ( ili ti vika6, to s neq ne se prikazva za CS, DOTA, fytbol...) mi po4va6 s myz. grypi i taka.....no nikoga ne spori s neq na 1 sre6ta...zemi q pokani na nqkoe hybavo kafene....6te se poly4i !

ми тема..тема.. например : колко литра ракия е изкарал баща й

[quote="***Pinki***"]
    Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    (ако наближава 12-ти клас)

+1
    Вероятно, но все пак има ги секви
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    In her heart...
    за
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    ми тема..тема.. например : колко литра ракия е изкарал баща й
    Не бе не е смешно защото като бях на 14 и излизам с 1 момиче на 1ва среща ,ама тя има сестра по голяма...и ко приказваме там и и викам "малеее пък сестра ти колко е яка ....мн ме кефи" и тя са расърди и си замина

Говори според ситуацията. Колкото повече мислиш преди това, толкова по-зле ще стане, дай каквото ти дойде Импровизирай, не знам някой да си готви реплики преди това.

Ако се престрашиш, започни отдалече в някакъв неангажиращ, безсмислен въпрос (но не прекалено безсмислен или глупав). Не прекалявай с въпросите и не ги прави много неудобни. И най-важното, винаги я изслушвай какво ще ти отговори и то много внимателно, защото ако я прекъснеш може да направи лошо впечатление, а ако забравиш какво ти е казала преди малко, може да се провали целият ти разговор. С "изслушвай" имам в предвид, да внимаваш във всичко, дори и да не интересен събеседник...

Всичко се разбира още при първият ти разговор с нея, по начинът, по който ще реагира, по жестовете на тялото и по промените в тях, по начинът, по който би реагирала на допир, по отговорите и...

Те затова на базик му викат "лов", щото си е лов

zdr kato za na4alo

iskam da se ob1rna k1m teq deto se pravat na golqmata rabota. Mom4eto vi pita za savet koito 6te mu e polezen v b1de6te a nqkoi ot vas se pravat na golqmata rabota kato kazvat 4e e na 7 i savsem podobni.
    celiq.

Град
    Пловдив

Re: zdr kato za na4alo

Цитирай Първоначално написано от vlastelina_93
    iskam da se ob1rna k1m teq deto se pravat na golqmata rabota. Mom4eto vi pita za savet koito 6te mu e polezen v b1de6te a nqkoi ot vas se pravat na golqmata rabota kato kazvat 4e e na 7 i savsem podobni.
    вземи се научи да пишеш и да четеш първо...

по темата:трябва ди кух като градинска лейка за да не можеш да завържеш разговор....

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Да не си бил затворник в трезора та да нз да контактуваш.Ако ли не разкажи за твоя "затворнически" живот.Но не прекалявай.Намираш тънката линия от това да я забавляваш и от това да я дразниш.Идва от самосебе си.Повече увереност.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Ебе важното е да я накараш тя да ти говори повече и да се правиш че ти е интересно като я слушаш.

Аз съм на 15 и вече няколко пъти излизах с едно момче което е на 18 :P Самоче доколкото разбрах няма голям опит с момичетата. И двамата много искаме да се опознаем, самоче е много срамежлив и почти не ми говори. В скайп нямаме такъв проблем. Повечето аз приказвам- за семейството му, музика, знам къде учи.... Какво друго??? Какво да му кажа за да се отпусне Помогнете ми

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Винаги, когато не знам какво да кажа, подхващам темата за времето...

Град
    Shove IT
    Просто я остави да говори, задавай от време на време някое въпросче и се прави, че я слушаш.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Важна тема има по въпроса...

Абе това малките сте опасна работа. Авторче - чети и се образовай. темите за разговор са ти последна грижа. За въпроси - питай ме.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ми ква нузика харесва (ако знаеш групи обсъдете ги), за книги, ако чете... Задавай и въпроси по хобитата и... За приятелите и... За филми, за спорт... абе има милиард теми, които можете да обсъждате. Зависи от момичето какво харесва. Или идете някъде, където ще е интересно (като на зоо-парк или луна-парк, или поне на кино) и така обстановката ще създава теми за разговор.
    ++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си