- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми тема за разговор за първа среща моля
Мисля да покана едно момиче което харесвам на първа среща и ако тя приеме нямам представа за какво да си говорим,моля помагайте!!!
Разпитвай я за нея като задаваш въпроси, на които не може да отговори само с "да" и "не"После тя ще ти задава въпроси и такам.
![]()
може ли по подробно какви точно въпроси да и задамПървоначално написано от Bellatrix
Ми ква нузика харесва (ако знаеш групи обсъдете ги), за книги, ако чете... Задавай и въпроси по хобитата и... За приятелите и... За филми, за спорт... абе има милиард теми, които можете да обсъждате. Зависи от момичето какво харесва. Или идете някъде, където ще е интересно (като на зоо-парк или луна-парк, или поне на кино) и така обстановката ще създава теми за разговор.
Има ужасно много теми. Питай я за музика, филми, книги, интереси, хобита, какво иска да кандидатсва (ако наближава 12-ти клас). Разкажи й някоя забавна (забавна, а НЕ унизителна) ситуация, в която си изпадал.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Почвам да пея за луната и
звездите!
Една луна наеба звездата...
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
i az 6qh da kaja su6otoПървоначално написано от HONDA
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
[quote="HONDA"](ако наближава 12-ти клас)
...надали имат и 7ми клас щом пича не знае как да постъпи с една дама..![]()
![]()
tolkova li ne moje da se seti6 za kvo da prikazva6 s momi4e ( ili ti vika6, to s neq ne se prikazva za CS, DOTA, fytbol...) mi po4va6 s myz. grypi i taka.....no nikoga ne spori s neq na 1 sre6ta...zemi q pokani na nqkoe hybavo kafene....6te se poly4i !![]()
[quote="***Pinki***"]Вероятно, но все пак има ги секвиПървоначално написано от hardly_awakened
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Говори според ситуацията. Колкото повече мислиш преди това, толкова по-зле ще стане, дай каквото ти дойдеИмпровизирай, не знам някой да си готви реплики преди това.
Ако се престрашиш, започни отдалече в някакъв неангажиращ, безсмислен въпрос (но не прекалено безсмислен или глупав). Не прекалявай с въпросите и не ги прави много неудобни. И най-важното, винаги я изслушвай какво ще ти отговори и то много внимателно, защото ако я прекъснеш може да направи лошо впечатление, а ако забравиш какво ти е казала преди малко, може да се провали целият ти разговор. С "изслушвай" имам в предвид, да внимаваш във всичко, дори и да не интересен събеседник...
Всичко се разбира още при първият ти разговор с нея, по начинът, по който ще реагира, по жестовете на тялото и по промените в тях, по начинът, по който би реагирала на допир, по отговорите и...
Те затова на базик му викат "лов", щото си е лов![]()
iskam da se ob1rna k1m teq deto se pravat na golqmata rabota. Mom4eto vi pita za savet koito 6te mu e polezen v b1de6te a nqkoi ot vas se pravat na golqmata rabota kato kazvat 4e e na 7 i savsem podobni.
celiq.
вземи се научи да пишеш и да четеш първо...Първоначално написано от vlastelina_93
по темата:трябва ди кух като градинска лейка за да не можеш да завържеш разговор....
Да не си бил затворник в трезора та да нз да контактуваш.Ако ли не разкажи за твоя "затворнически" живот.Но не прекалявай.Намираш тънката линия от това да я забавляваш и от това да я дразниш.Идва от самосебе си.Повече увереност.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ебе важното е да я накараш тя да ти говори повече и да се правиш че ти е интересно като я слушаш.
Аз съм на 15 и вече няколко пъти излизах с едно момче което е на 18 :P Самоче доколкото разбрах няма голям опит с момичетата. И двамата много искаме да се опознаем, самоче е много срамежлив и почти не ми говори. В скайп нямаме такъв проблем. Повечето аз приказвам- за семейството му, музика, знам къде учи.... Какво друго??? Какво да му кажа за да се отпусне![]()
![]()
Помогнете ми
![]()
![]()
Винаги, когато не знам какво да кажа, подхващам темата за времето...![]()
Просто я остави да говори, задавай от време на време някое въпросче и се прави, че я слушаш.
Важна тема има по въпроса...
Абе това малките сте опасна работа. Авторче - чети и се образовай. темите за разговор са ти последна грижа. За въпроси - питай ме.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
++Първоначално написано от Bellatrix
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)