- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПоканЪ:Д
24 часа нон-стоп театрален маратон
"Култура или смърт"
На 4 април в 10:00 часа стартира шестото издание на Театралния маратон, с който "@лма @лтер" отбелязва Международния ден на театъра. Събитието се реализира със специалното съдействие на БТК. Както винаги Маратонът ще продължи 24 часа нон-стоп, без право на отказване. Оцелелите ще могат да бъдат преброени в 10:00 часа на следващия ден - 5 април. Ти също може да станеш част от най-мащабното Случване на "@лма @лтер" и да бъдеш един от стоте участника на Маратона. Стига да го искаш. Наистина. Можеш да се запишеш за участие след представленията на "@лма @лтер" през месец март. Ще бъдат отворени и специални пунктове за записване в Ректората на СУ. По-добре не отлагай до последния момент, за да не се наложи да отложиш участието си в най-живото театрално събитие с една година.
За допълнителна информация: almaalter@yahoo.com и 0886 038033
--------------------------------------------------------------------------------------
Нека е тук.
На въпроса "Има ли?", отговор - "НОси си!":Д
Ще е приятна емоция, ако не друго.
Ти беше ли до ректората там в онези магазинчета да видиш за тва дървенотоЩо СУ го прави ще е добро ама 24 часа са много ами ако ми се ходи до санитарният възел какво правим ?
В СУ има тоалетни, бе:Д
Не съм ходила, даже не разбрах за кои магазинчета ми говориш, при положение, че всеки ден минавам оттам:Д
Е на Шипка 6 мисля че беше там тва на художниците 1 фр от там си взимаше дъски за иконите![]()
В ректората 1 път съм влизал в кенеф и повече няма да го повторятам някакъв си беше хвърлил спринцовката
ужасно беше, там 1 професор ми викна колега и аз взех че станах студент
![]()
а сериозно ли няма да може да се откажем ?
И аз в Ректората един път съм влизал в кенеф и реших да не влизам повече, каквото и да става.
Престанете да ме питате, просто реших да поканя:Д
Ти на Шипка 6 ли викаш "до Ректората":Д
Отдавна не съм влизала, ще проверя. Мерси)
поправка:
К'ви се госпожици.:Д
мен това ме притеснява иначе бих дошъл с още 2-3 колегиПървоначално написано от Blab
ПП: Шипка 6 е на 10 метра от ректората![]()
Да, от Тъмната част:Д
Нея не я броя:Д
Частта с театъра и стълбите са моят ректорат:Д
Пльок ще дойде:Д
Ахахаххахаха, вече и теб те броя:Д
Пхах:Д
ПП: Абе хора, моите 60 кинта ще идат на вятъра, не вашите, нали?:Д
Който желае, да идва, както се казва в любимия ми спектакъл - "На театър се ходи с желание."
:О ти си ми била колежкаИ пари ли си дала
Иначе сериозно смятам да дойда
![]()
Оо, ако си намеря компания, бих отишла.. ще е болно.![]()
Доколкото разбирам, трябва да се запишеш за тоз атракцион, тъй ли е?
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ако внесем 1 бутилка ще стане доста забавно
Кой ще познаеш от далече ?
Я ми разяснете повече, че не съм в час..![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ако изглеждаше като аватара си щяхте да го видите от 2 километра![]()
![]()
Леле, как сте оспамили темата. Срам:Д
Пор, да, трябва да се запишеш.
Габи, какво пък не разбра?:Д
24 часа ли трае?![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
да)
Пхах:Д
аз не:Д
Утре.
Там като идеш, има 1 много слабичко момиче към 40кг висока 1 и 60 така симпатична, и ще си оставиш име, телефон, мейл и ще те питат дали пушиш и дали си вегетарианка, а и може би ще трябва да пратиш мейл и след това няколко дена преди това ще трябва да идем за да потвърди и да ни инструктират![]()