.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

***да си пробия ли езика***

Здравейте.Исках да си пробия езика без наще да знаят, защото не мислих, че ще ми дадат и бях решила да си събера пари и лятото да си го пробия и да отида на село докато фъфля.И все пак днес незнам какво ми стана и питах майка си дали може да си го пробия и тя каза не и почна да ми се кара, че било опасно.И сега според вас лятото да го пробивам ли или да не рискувам???

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Е сама реши дали искаш да си го пробиеш. Само,че след около 2 месеца ще ти е омръзнала обицата и ще искаш да я свалиш. 2 мои приятелки си сложиха обици преди около половин година. 1ната съвсем успешно скри от баща си за това, макар че фълеше - човека така и не разбра. Другата махна обецата,щото 2 вечери щеше да си глътне езика заради нея и я махна... Избора си е твой, но имай в предвид,че родителите почти винаги имат право

Град
    Инкогнито
    Сложи си ако не ти хареса за 2 часа ще ти е зараснало

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ххах ...аз си го пробих без да питам нашите..
    майка ми разбра веднага след туй понеже фъфлех-и ми се разсърди щото преди време исках и тя ми кза не...
    А баща ми още не знае ,че имам обица на езика...нищо,че мина година и 2-3 месеца,а си приказвам с него всеки ден...явно очила му трябват нз и аз...

Aре бе.. кви сте такива лигни?! Мама, баба, стринка не давали. И какво от това? На мен също не ми даваха, ама се пробих, защото чувството е невероятно.
    Ако ще се интересуваш от родителите ти дали да си пробиваш собственото (!!!) тяло, при това на място, което не е чак толкова показно, по-добре си избий всякакви идеи за пробиване от главата.
    Не забравяй, че доста възрастни имат разни остарели схващания по такива въпроси... имат право да се притесняват, само ако отидеш при някой некадърен пиърсър, който не си разбира от работата.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Велико Търново
    Една приятелка разправяше,че никога през живота си не е изпитвала подобна болка.Езикът и се подул,седмици наред не могла да яде нищо,едва говорела.
    Руса кукличка

аз не бих

това си е лично твое решение, но аз лично никога не бих си хо пробила. майка ти е права, наистина е много опасно, ако ти се засегне някое от вкусовите сетива, може да изхубиш вкуса си и да не знаеш какво ядеш (имам предвид няма да правиш разлика между сладко, солено, горчиво, кисело и т.н.). опасността си е опасност... това, което ти казвам го смятай за 100% достоверено и вярно, просто се случи на една моя приятелка и така... друга опаснот, която се крисе в пробиването на езика е алергията, ако имаш някоя алергия, езикът ти може да се подуе ужасно много и да се застраши живота ти. не искам да те плаша с това, то не се случва на всеки 2-ри, но все пак не можеш да си 100% сигурна, че няма да се случи на теб. пожелавам ти успех, ако ще си го пробиваш, но най- важното, преди да го направиш, го обмисли много добре

И все пак вчера като седяхме в стаята аз, мама и тати и мама каза на таи, че съм искала дса се пробивам и татко почна да ми се кара и каза, че асамо да ме е видял с обеца, щял да не ме пусне вънка докато не съм я махнела.За това се отказах, не мисля, че е одбра идея да рискувам

Мега фен
    Град
    София
    Е много ясно! При положение, че и да го направиш, като се върнеш вкъщи няма как да не забележат, са си само пари на вятъра. Аз нямам обеца там, но съм чувала, че бързо зарастнат. Така че по- добре не си разваляй отношенията с ваште.

Мега фен Аватара на Infinity
    Не,не си го пробивай доста тъпо е вече, а пък и щом като не ти дават няма смисъл сама да си викаш проблемите!
    To infinity and beyond.

Ох и аз искам супер много, ама хем родителите ми не са съгласни, хем от игли ме е страх ...
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

na kolko godini si ?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    незнам дали да се пробиваш или не,.. само искам да споделя моя случей... вече повече от година и половина имам обеца на езика и баща ми не знае... беше трудно 1вата седмица когато леко фъфлех ама правих така да не се засичам с него и сега всичко си е 6 Ама да ти кажа... вече не е и чак толкова модерно.. и наистина омръзва...

Пробий си го като искаш....

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    сама си решаваш.АЗ лично не бих го направила.

Град
    Варна
    Грозно ми е , при това много , да видя момиче/момче с обеца на езика. Гадория.
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Не,не си го пробивай доста тъпо е вече, а пък и щом като не ти дават няма смисъл сама да си викаш проблемите!
    +1

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Зависи на колко години си.. и все пак е по добре да го направиш със съгласието на родителите ти, верно че като разберат 2 3 дни ще викат и после ще им мине, но доверието им ще се изгуби.. Аз моя го пробих миналата година със съгласието и на майка ми и на баща ми. Ако ти харесва толкова много изчакай година две докато се навият, за да си я носиш с кеф, вместо да се криеш и да се страхуваш как ще те хванат и ще те накарат да я махнеш.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

според мен ти сама трябва да прецениш.. тфа за фъфленето не е кой знае какъв проблем, то даже почти не фъфлиш само дето не може да изговаряш някои думички както трябва след време ако ти омръзне може и да си махнеш обичката дупката зараства много бързо.. но те съветвам да не го правиш тайно от ваще.. айде късмет

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Поговори с ваще, може да ги обедиш..дори и месец да отнеме..после ще се пробиеш с кеф..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Aре бе.. кви сте такива лигни?! Мама, баба, стринка не давали. И какво от това? На мен също не ми даваха, ама се пробих, защото чувството е невероятно.
    Ако ще се интересуваш от родителите ти дали да си пробиваш собственото (!!!) тяло, при това на място, което не е чак толкова показно, по-добре си избий всякакви идеи за пробиване от главата.
    Не забравяй, че доста възрастни имат разни остарели схващания по такива въпроси... имат право да се притесняват, само ако отидеш при някой некадърен пиърсър, който не си разбира от работата.
    +1

Град
    stz..;p
    Една от нашият клас си проби езика без техните да знаят .. и една седмица не я пускаха във вкъщи .. По-добре им кажи,че искаш когато са в адското настроение.. не се знае.. може и да те дадът.
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Не го прави. Адски тъпо е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си