КРАЙТемата е вече за ключ
![]()
Руса кукличка
за кво говориш, баща, гадже, брат?
Кажи ми че имаш нужда от лична свобода,ти не си негово притежание и не може да ти забранява това и онова.Не се потдавай,колкото по му се връзваш толкова по собственически ще се държи.Изкажи мнение по въпроса и му покажи,че не е той човека който ще те държи у вас когато му скимне.
за приятеля ми става дума
Руса кукличка
^^Направи това което ти казах и трябва да подейства.Ако ли не....сама се замисли това може ли да продължава.
брех ,че къв ти е да ти забранява ! той едва ли излиза само с тебе .. кво му цепиш басма
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ммм преди много теми бях ти казал нещо за вашите отношения... Спомни си![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Kak taka 6te ti zabranqva?Da ne ti e roditel?! Q se stegni
Is everybody going crazy?!?
Поговри с него на тази тема . Ако не те разбере , няма какво да го търпиш . Бий му шута и тва е.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Ami pogovorete si seriozno ne moje taka.Ili ako ne se promeni otnoshenieto mu go zareji nai-dobre.Ne moje da jertvash lichnata si svoboda za da ugajdash na nqkogo...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
++съгласна съмПървоначално написано от x3eme
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ти да не си му послушница та ще те командваТрябва да се опълчиш дори ако трябва да скъсате ....
pogovori s nego i ako vapreki tova prodaljava da s e darji taka mislq 4e vrazkata vi nqma smisala ti za6to tarpi6 tova tolkova li mnogo go obi4a6 ? ot kolo vreme ste zaedno ? vinagi li se e darjal taka izob6to dala li si mu povod?
+1Първоначално написано от x3eme
Actions speaks louder then words .. >.<
как го търпиш..така като гледам ти се е качил на главата..казваш му че не издържаш така ако не престане го оставяш и така..
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
И ти още си с него, защото.....?![]()
Don't worry, be happy!
Ми кажи на гея да ходи да се е.бе с мъже,докато ти си навънка и така нема да му прави впечатление,че си навънка![]()
И аз това питам....След такова отношение защо ги търпиш?Първоначално написано от Bubbly
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Мда. Аз не бих. Звучи ми безсмислено. Хората се събират по двойки, за да са щастливи. Ако не са, по-добре сами. Ти не си щастлива.Първоначално написано от sweet_sorcerer
Брей, че и сметка ти държи с кого да излизаш и дали да излизаш..
Защо въобще търпиш такова отношение?! Поговори с него и му кажи, че искаш да си имаш личната свобода и не той е този, който да определя с кого трябва да излизаш.. Ако продължи да ти държи сметка го режеш.. Нима заради него трябва да загърбваш всички други?
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
..го обича ? ..Първоначално написано от Bubbly
Сега да ти кажа според мен защо прави така..
Значи една от причините е че може да мисли, че не ти е достатъчен и искаш разнообразие с друг, като казваш, че излизаш с приятелки;
Може пък да го прави, защото иска да ти покаже какво е да го държиш на сухо (не знам дали вече сте го правили, защото доколкото помня беше писала в една тема нещо от сорта, че още не сте правили секс)
Може пък да си е намерил друга за разнообразие, та като има "работа" (с нея) да не излизаш и да не можеш да разбереш нищо (което отпада, понеже преди беше казала, че при теб всички клюкарстват и щеше да се разбере)
Може вече да те приема за даденост и да си мисли, че може да си прави както иска с тебе.
Или пък под такъв предтекст, да те ядоса и прочие, в смисъл да повлияе над мнението ти за него и за връзката ти и по този начин да те накара ти да го скъсаш, а не той теб..
Дано да е нито едно от всички изброени..
Тва неговото е ненормално.
Никъде с никого.. абсурд..
Това е някакво обсебване и
не виждам защо трябва да
го търпиш повече.....
..
обичам го,затова съм с него.Сигурна съм,че и той ме обича ,но ще трябва да говоря с него.
Аз го познавам мн добре и затова го обичам.Той е хубав човек и винаги ме разбира,надявам се и сега да го направи.
Руса кукличка
Тъкмо преди 2 дни се опита моя да направи същото и да ми каже стой в къщи.Ама не е познал.Имахме такава кавга.Много скоро ще ме изгуби ако продължава.И не забравяй, че сега сте само гаджета- представи си, че трябва нещо по-сериозно да стане между Вас той ще ти забрани да дишаш и ще те заключи в къщи.Поговори с него и ако има проблеми с това кажи му, че или трябва да търпи или ще те изгуби.Колкото и да го обичаш не си струва да понасяш такова нещо.
Да, поговорете. Той те държи като затворничка, бе![]()
![]()
nicolepcd