.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: край

obesni mu 4e ima6 nujda ot li4no prostranstvo

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Кажи ми че имаш нужда от лична свобода,ти не си негово притежание и не може да ти забранява това и онова.Не се потдавай,колкото по му се връзваш толкова по собственически ще се държи.Изкажи мнение по въпроса и му покажи,че не е той човека който ще те държи у вас когато му скимне.
    +1
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia

Re: Нетърпим е :@

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Не ми дава да излизам навън без него.
    Ако той е зает ,то трябва и аз да си седя вкъщи.Преди няколко дни една приятелка искаше да се разходим и той имаше работа и не слезнах,за да не го ядосам. Това честно ли е за БОГА
    Кажете ми какво да правя,че вече не се търпи това положение ще го разстрелям ,мамка му!
    [/b]
    ти кво си му?!пет ли кво?!при квото искаш,а ако той не цени личната ти свобода му тегли 1 майна

Много ме радват такива момичета, дето супер много злобеят срещу несправедливите си гаджета, и са много силни на думи пред други, обаче застанят ли пред половинките си и губят ума и дума, и стават отново писенца.
    Ядосвай се единствено на себе си, че си безгласна буква във връзката ви и ще те тъпче колкото си иска, и ще му вървиш зад....
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Много ме радват такива момичета, дето супер много злобеят срещу несправедливите си гаджета, и са много силни на думи пред други, обаче застанят ли пред половинките си и губят ума и дума, и стават отново писенца.
    Ядосвай се единствено на себе си, че си безгласна буква във връзката ви и ще те тъпче колкото си иска, и ще му вървиш зад....
    Много,много вярно.

Град
    софия
    Толкоз ревнив мъж не ти трябва според мене ...мисля че дори и да говориш с него няма да можеш да го убедиш в нещо друго ,но си струва да опиташ ако държиш на него
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Град
    Долината На Идиотщината
    Не му се връзвай на идиотщините,100% и той излиза с други хора,така че излизай си с приятелки и хич да не ти пука

Град
    Велико Търново
    Благодаря на всички ,които отделихте време за мен.
    Ще се възползвам от помощта и ще говоря с него.
    Още веднъж благодаря и нали знаете,че ви обичам
    Темата може да бъде заключена
    [/b]
    Руса кукличка

добре ще бъде за теб да не го търпиш,та той след време ще ти забранява да дишаш....

Ключ по желание на авторката.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си