Здравейте....
Имам отново гаден проблем мой и само мой с никой не е свързан :X
Да започнем->
Лятото се тръгнах с едно момиче с което можеше да се каже че имахме сериозна връзка но всички пропадна това мога да кажа че беше сигорно най-щасливите моменти до сега в живота ми може би и други такива ще има... тогава се влюбих найстина ... но както казах всичко пропадна.Та мина всичко забравихме се така да го кажа ... след нея ест имаше и други момичета но и тва не помогна ... проблема ми е че имам чувството че съм сам на тоя свят няма все едно към кого да се обърна... никой не може да ме разбере ... кофти...
Та усештам се напоследък започнах едно затваряне в себе си ... не ми харесва но немога да говоря просто с тези приятели с който преди съм споделял и въпреки че знам че никога не биха се подиграли с мен аз продължавам да не мога да говоря с тях по някой проблеми ... незнам на какво се дължи този проблем ... просто съм сам ... в един момент всичко е ОКИ момичета приятели всичко и в друг всичко е .... супер зле
Някой ако може да помогне да казва направо напоследък се побърквам много тъпо/кофти ... се получава ...

Мерси на тези който са прочели и постнали по някой комент