.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на crazymm

Влюбена съм, но не мога да си призная

Историята е кратка и тъпа: преди половин година на купон у една фр един супер точен пич ми предложи, а аз още се занимавах с бившето ми гадже. Сега съм неутешимо влюбена в този,който преди пренебрегвах. Вчера се прегръщахме, говорихме си и беше супер яко преживяване, но днес не стана нищо. Все едно не е било. Знам, че е минало мнооого време и може би вече не чувства нищо към мен, ама тогава защо вчера, като си тръгнаха всички, той остана?!
    Супер объркана съм и се чудя дали да му кажа и по - важното: какво да му кажа..

Мега фен Аватара на teenems
    кажи му ,че го харесваш ко толкова ! и на мене преди един ми предложи ,аз не го харесвах отказах му ,а после го харесах ,а той мене не ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

a

a vas momi4etata ne moga da vi razbera mi vie si znaete kak! mn dobre znaete kak da ni zamaete glavite otivash pri nego kazvash my kakvo 6te kajesh da hodime na kafe ili ne6to takova i go gledai v o4ite! i ottam otivate i si4ko stava mn lesno )

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Къде е проблема , че не можеш да му признаеш ? И какво толкова сложно има в това да му кажеш , че го харесваш ?
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Вероятно проблема е, че съм свикнала на мен да ми признават, а аз да ги отхвърлям..

Мега фен Аватара на teenems
    ^
    ^

може да се притеснява момичето или да я е срам ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    КАжи му...после ще е късно и ще се блъскаш по главата .Направи това което искаш докато има шанс..и той не се е отказал на пълно
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Shumen
    Еми по-добре му кажи.Няма смисъл да криеш....Хайде успех
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Кажи му без да се притесняваш - нищо няма да загубиш..
    А ако те отреже.. продължаваш напред и толкова. Но е по-добре да знаеш какво чувства той (ако чувства) отколкото да се измъчваш
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Давай по-бързо, за да не си изпуснеш шанса, щото после ще страдаш адски много!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Подкрепям всички мнения ... кажи му Може и той все още да си те харесва ,но тъй като един път си го отраязала... не върви пак да опита.. ЗА това... действай.. казваш му пък каквото стане Успех {}

Да .. най-добре да му признаеш чувствата си, за да не съжаляваш после : )) ..пък ако не стане нищо - живота продължава!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Влюбена съм, но не мога да си призная

Цитирай Първоначално написано от crazymm
    Историята е кратка и тъпа: преди половин година на купон у една фр един супер точен пич ми предложи, а аз още се занимавах с бившето ми гадже. Сега съм неутешимо влюбена в този,който преди пренебрегвах. Вчера се прегръщахме, говорихме си и беше супер яко преживяване, но днес не стана нищо. Все едно не е било. Знам, че е минало мнооого време и може би вече не чувства нищо към мен, ама тогава защо вчера, като си тръгнаха всички, той остана?!
    Супер объркана съм и се чудя дали да му кажа и по - важното: какво да му кажа..
    кажи му, нищо не губиш... ако не му кажеш, така и няма да разбереш "дали-или?", а ако му кажеш и те отхвърли... сори, ама случва се, живота е кофти

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    КАжи му...после ще е късно и ще се блъскаш по главата .Направи това което искаш докато има шанс..и той не се е отказал на пълно

Припомни му за миналото .. Кажи му,че може би съжаляваш,че си го пренебрегнала и той сам ще се досети

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от crazymm
    Вероятно проблема е, че съм свикнала на мен да ми признават, а аз да ги отхвърлям..
    Гахахахахахахахаххахахаха хахахахахахахахаххахахаха хахахаха.

Покажи му,че имаш интерес.Не е нужно да проиэнесеш трогваща реч.Направи ги нещата както ги чувстваш,вместо да искаш някой си от тук да ти направи готов сценарий,който така и така ще осереш.
    [size=7][b][u]fosse cos

10х за съветите!
    Смятам да му призная, па кфото ще да става..

Re: Влюбена съм, но не мога да си призная

Мисля,че просто трябва да си по блиска с него и засега да не си признаваш.Се пак не трябва да го плашиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си