.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Странна течност?

V4era sled kato pravih sex se poqvi nqkakva stranna sluzesta i lepkava te4nost,ne mnogo,no vse pak ima6e.I ne be6e takava kakvato e po-princip sled sex. Nqkoi znae li ot kakvo moje da e? Izvinqvam se za stranniq vapros,no sam pritesnena

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
    Точка 1 и 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Nikoi li ne znae

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Е от къде да знаем? Дай някакво описание на течността - "странна и слузеста" не дава много информация. Цвят имаше ли? Мирис? Защо си толкова сигурна, че не е просто вагинален секрет?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    може да е вагинална течност или явно си получила оргазъм и не си усетила

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    може да е вагинална течност или явно си получила оргазъм и не си усетила
    O.O

Мега фен Аватара на Mi6inka
    как се получава огразъм и не се усеща Кога след секса се появи тая "течност'' веднага или след това по бельото си имаше... ? Дай повече инфо?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    еми при мен се е случвало да не усета оргазъма,един път така стана и гаджето ми ми вика мило ти усети ли че свърши и аз викам не и той вика еми свърши и ме гледаше отдолу

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    еми при мен се е случвало да не усета оргазъма,един път така стана и гаджето ми ми вика мило ти усети ли че свърши и аз викам не и той вика еми свърши и ме гледаше отдолу
    moje puk toi da se e oburkal a i edin orgazum ako ne se useti za kvo se borim togava..nali tva e celta

Cruel Intentions

Не се обиждай, не искам да се заяждам, но май и ти и "милото" ти не сте много наясно с нещата. Това, че е изтекъл секрет от влагалището, не означава, че си свършила. Оргазмът или "свършването" при жените се изразява в неконтролируемо съкращаване на мускулите на влагалището и матката (съпроводено, естествено, с голямо удоволствие) - следователно няма как "да не усетиш", нито пък се забелязва чрез "гледане отдолу".

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Не се обиждай, не искам да се заяждам, но май и ти и "милото" ти не сте много наясно с нещата. Това, че е изтекъл секрет от влагалището, не означава, че си свършила. Оргазмът или "свършването" при жените се изразява в неконтролируемо съкращаване на мускулите на влагалището и матката (съпроводено, естествено, с голямо удоволствие) - следователно няма как "да не усетиш", нито пък се забелязва чрез "гледане отдолу".
    Именно...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    бтв как сте толко сигурни че авторът е момиче няма много инфо

Sry!!! Momi4e sam.Ami po princip vinagi kogato pravim sex ima te4nost,no tozi pat tq be6e nqkak si po-stranna v smisal sled kato toi si go izvadi ima6e i po nego,be6e prozra4na,gusta i lepkava,no ne kato onazi drugata te4nost Offff ne moga da obqsnq no ne sam svar6vala-ne e ot tova

Цитирай Първоначално написано от mrd_89
    Sry!!! Momi4e sam.Ami po princip vinagi kogato pravim sex ima te4nost,no tozi pat tq be6e nqkak si po-stranna v smisal sled kato toi si go izvadi ima6e i po nego,be6e prozra4na,gusta i lepkava,no ne kato onazi drugata te4nost Offff ne moga da obqsnq no ne sam svar6vala-ne e ot tova

Прозрачна, гъста и лепкава е точно течността, която се отделя по време на секс (естествения овлажнител). Просто този път е била повече и ти е направила по-голямо впечатление. Няма за какво да се притесняваш. Проблем би могло да има, ако течността е с някакъв цвят или неприятен мирис. Нищо ти няма.

Mnogo vi blagodarq

a priqtelqt ti predi tova svur6i li v teb ? zamislqla li si se 4e tozi sekret koito opisva6 moje da e sperma ?

Цитирай Първоначално написано от bommba
    a priqtelqt ti predi tova svur6i li v teb ? zamislqla li si se 4e tozi sekret koito opisva6 moje da e sperma ?
    Спермата не е прозрачна.

П.П Пишете на кирилица, защото след първи април започват да трият мненията на латиница.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си