- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Странна течност?
V4era sled kato pravih sex se poqvi nqkakva stranna sluzesta i lepkava te4nost,ne mnogo,no vse pak ima6e.I ne be6e takava kakvato e po-princip sled sex.![]()
![]()
![]()
Nqkoi znae li ot kakvo moje da e? Izvinqvam se za stranniq vapros,no sam pritesnena
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 1 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
![]()
![]()
Nikoi li ne znae
![]()
Е от къде да знаем? Дай някакво описание на течността - "странна и слузеста" не дава много информация. Цвят имаше ли? Мирис? Защо си толкова сигурна, че не е просто вагинален секрет?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
може да е вагинална течност или явно си получила оргазъм и не си усетила
как се получава огразъм и не се усещаКога след секса се появи тая "течност'' веднага или след това по бельото си имаше... ? Дай повече инфо?
еми при мен се е случвало да не усета оргазъма,един път така стана и гаджето ми ми вика мило ти усети ли че свърши и аз викам не и той вика еми свърши и ме гледаше отдолу![]()
moje puk toi da se e oburkalПървоначално написано от titinkaa
a i edin orgazum ako ne se useti za kvo se borim togava..nali tva e celta
![]()
![]()
Cruel Intentions
Не се обиждай, не искам да се заяждам, но май и ти и "милото" ти не сте много наясно с нещата. Това, че е изтекъл секрет от влагалището, не означава, че си свършила. Оргазмът или "свършването" при жените се изразява в неконтролируемо съкращаване на мускулите на влагалището и матката (съпроводено, естествено, с голямо удоволствие) - следователно няма как "да не усетиш", нито пък се забелязва чрез "гледане отдолу".Първоначално написано от titinkaa
бтв как сте толко сигурни че авторът е момиченяма много инфо
Sry!!! Momi4e sam.Ami po princip vinagi kogato pravim sex ima te4nost,no tozi pat tq be6e nqkak si po-stranna v smisal sled kato toi si go izvadi ima6e i po nego,be6e prozra4na,gusta i lepkava,no ne kato onazi drugata te4nost
![]()
![]()
Offff ne moga da obqsnq
no ne sam svar6vala-ne e ot tova
Първоначално написано от mrd_89
Прозрачна, гъста и лепкава е точно течността, която се отделя по време на секс (естествения овлажнител). Просто този път е била повече и ти е направила по-голямо впечатление. Няма за какво да се притесняваш. Проблем би могло да има, ако течността е с някакъв цвят или неприятен мирис. Нищо ти няма.![]()
Mnogo vi blagodarq
a priqtelqt ti predi tova svur6i li v teb ? zamislqla li si se 4e tozi sekret koito opisva6 moje da e sperma ?![]()
Спермата не е прозрачна.Първоначално написано от bommba
П.П Пишете на кирилица, защото след първи април започват да трият мненията на латиница.