.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да правя уравненията по Химия?

някой да ми обясни как да правя тия уравнени япо химия със редуктори и окислители 8 клас съм
    и 2 нещо казаха ми че сега след 8 клас ще държа испит по енглиш понеже съм профилирана паралелка и ако го незема оставам пак във 8 клас може ли напримерно сичка друго да ти 6 да неземеш испита и край обяснете ако знаете нещо плс

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
    Точка 1 и 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Град
    пловдив
    Значи за изпита след осми клас - не е вярно че оставаш на изпит ако изкара двойка.Аз като бях осми клас една съученичка имаше двойка,но и я оставиха само като текуща оценка. Спокойно!!!
    Няма те!Далеч си!
    Приятелите правят ли така..???
    Този въпрос задавам си сега!

Къде си?Защо те няма когато имам нужда от теб!
    Сърцето ми приятелко сега е лед!
    Не си отивай,моля те!Сега се нуждая от теб!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная

ре ре

кажи по химия какво точно не е ясно

за изпита след 8 клас е голямо учене и паника, но оценката я пишат като текуща.Ако изкараш висока оценка обаче можеш да вземеш стипендия..говоря за оценка 5,80 и нагоре

Аз съм девети клас в момента, уча френски. За изпита миналлата година: той просто показва нивото на езика, не могат да те оставят на поправителен. Повечето учители по езици обаче, го имат силно в напредвид, когато оформят срочната оценка. Ако си изкарал 2 на изпита и си между примерно 2 и 3 могат да ти оставят двойка - и бам поправителни.

П.С Изпита не е хич страшем, спокич. Дори и да имаш минимални знания, обикновено минаваш поне с 4. Спокс : )

П.С Щом си осми клас и учиш интензивно английски каква е тази химия Тя почва от девети клас ... поне в езиковите гимназии ( говоря за истинските - френската, немската и тн ... не за кварталното училище кръстено пета немска )

[quote="kasidy"]Аз съм девети клас в момента, уча френски.[quote]
    В кое даскало учиш френски? Аз също уча от 3 години ?
    Искам да си пиша с някой който учи френски, ако искаш ми пиши лс да ти дам скайп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си