- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Яд ме е ... много
Искам да разбера с причина ли се ядосвам - значи снощи бях на работа нощна смяна и ми звъннаха за 1 купон, но им казах немога да дойда. А попринцип умирам за тези хора, които са били там и за този който ми се обади всъщност, и всичките ми приятели знаеха това. Много се ядосах, че немога да отида, но хайде преглътнах го някак. Яда ми се появи тогава, когато една приятелка ми звънна малко по - късно и ми съобщи, че по - голямата част от компанията са се събрали там, а всички знаеха от колко отдавна искам на купон с въпросните хораТа с две думи - яко ме прецакаха, можеха да откажат да отидат при положение, че аз съм на работа, но не! А пък тоя дето казах, че умирам за него
нз какво му стана, но телефона ми по 1 време щеше да изпуши, звънеше ми през 30 мин
Гадно ми е още, че всички са се забавлявали без мен
при положение че всеки един знаеше колко исках да съм с тях, но ...
![]()
Ебати егоистката си! К'во кат' те няма?? Дай хората да не си правят кефа, щот' принцесата не може да отиде !?
Don't tell me what I can or can't do !
+1Първоначално написано от Boyd
Не са длъжни да се съобразяват с тебе!
И други купони ще има...
nicolepcd
Те са ти приятели,но това не означава,че не трябва да купонясват някъде,само защото ти не можеш да отидеш.
+1 \Първоначално написано от elsy
/ така че не се ядосвай толкова
разбирам колко ти е криво,но...просто го забрави и продължи напред.
Първоначално написано от sweet_bunny
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.