.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: HTML download

Повече от фен Аватара на LitTleJ

HTML download

Може ли някой да ме светне от къде да си сваля HMTL и евентуално да ми даде линк, щото го търся с часове и ми излизат всевъзможни простотии.

на такъв въпрос се отговаря с WTFFFF ????
    ХТМЛ е сърварен език тва не се сваля то се създава то се пише на notepad,word(не е препоръчително),netbeans,notepad++ и други...
    Нов човек съм

Град
    Varna
    ами пробвай в замунда и в дата ... след това си свали и мозък ^^ Горният пост обясни за кво става дума ... разучавай малко преди да питаш че става смешно ^^ http://www.w3schools.com/ ето тук можеш да се понаучиш :Р има кириики ,якото е че като пишеш в ляво прозореца ,в дясно виждаш какво става :P

Пфф родили се всички знаещи и можещи.Прочел е нещо станало му е интересно но явно не е чел достатъчно.Може да му обясните като на човек.

Да бе. Така си е. К'во, много ли разбираш от уеб-програмиране. Като разбираш много не се правиш на отворен и помагаш иначе нямаш място във форума.

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Пфф родили се всички знаещи и можещи.Прочел е нещо станало му е интересно но явно не е чел достатъчно.Може да му обясните като на човек.
    аз Кво съм казал обясних му ? проблем ? 6к марки ааа..
    Нов човек съм

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    даже и сайт в който ако знаеш англииси ще се научиш доста добре да програмираш му дадох ... ее то човек да не си направи майтап ^^

ОМГ ОМГ ОМГО ГМГ ахаHAHahAhaA

Малеее уби ма крраааай ! ахАХаХ

http://www.videotutorials-bg.com/les...b&id=25&page=2

ей ти гледай и са кефи

Мега фен
    Сега ще ти предложа най-хубава програма, защото изглежда има много незапознати хора, които само спамят.
    HTML е език който не се пише на специална програма както е php -много хора са заблудени и ползват Notepad, но това е обикновен текстов редактор. За HTML, PHP, CSS и т.н. най-добрите програмисти и дизайнери използват програмата Macromedia Dreaweaver MX - http://www.zamunda.net/details.php?id=12194&hit=1 това е най-новата версия - 8, аз все още съм със старата, обаче това са най-добрите програми за изграждане на сайтове. Като новак в сферата на HTML мога да ти препоръчам само този сайт за новаци - www.htmllessons.hit.bg . И само да ти кажа - правенето на сайтове не е детска игра

@BallFace - Напълно съм съгласен с теб. В началото аз започнах с едно phpbb2 на фрии хост, от там разучих php и html и сега си поддържам няколко сайта

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Това е програмен език...
    Душичка

Цитирай Първоначално написано от Xanibal
    ХТМЛ е сърварен език...
    Ех

Разкрихте конспирацията. То се казва "Hyper Text Markup Language" само за заблуда. Само последно да попитам - за да се образовам:

HTML е програмен език или сървърен? Или програмно сървърен?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3727069#3727069
    Поста ми беше по-скоро с цел да накрам всички които са писали да се замислят върху знанията които имат. Добре е когато се опитваш да помогнеш на някого - да си сигурен в това което казваш. Аз лично бих бил доста объркан ако разчитах на вашите постове за да разбера какво е HTML и как да науча повече за него.

Хайде сега да видим един културен пост по темата, който обеснява всичко простичко. Вие сте

ПП. Заяжданияте и офтопиците са по-скоро проблем на модерторите, отколкото ваша лична грижа. На автора на темата сега му се налага едва ли не да лавира между обиди нападки и караници, за да търси отговорите на въпроса си, което също не е приятно.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Това е програмен език и не се сваля, а ти си го пишеш в някой текстове редактор.
    Мога да ви светна, че HTML въобще не е програмен език. Ти можеш ли да събираш на HTML. Пък се правите на разбирачи. И още нещо... JavaScript вече е!

аз съм останал с впечатлението че ХТМЛ е сървърен език,а програмните са паскал,делфи и други
    Нов човек съм

Правиш ли разлика между уеб програмиране и десктоп програмиране?
    не много обясни
    Нов човек съм

Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    spamer sucker...
    Нов човек съм

не много обясни
    Мързи ме, пич.
    добре де уеб програмиране знам кво е нали се занимавам с тва се пак ама десктоп wtf ?
    Нов човек съм

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    не много обясни
    Мързи ме, пич.
    добре де уеб програмиране знам кво е нали се занимавам с тва се пак ама десктоп wtf ?

я кажи кво е WEB програмиране? хаха

Ебати лешниците сте всичките*.

*Изключая сисадмина.

Цитирай Първоначално написано от Fena
    не много обясни
    Мързи ме, пич.

я кажи кво е WEB програмиране? хаха
    разработка и развитие на сайтове(изработка ако щеш).Мерси тянко нещо ново научих не знаех че така се нарича
    Нов човек съм

Още един спам от мен

Как се сваля една жена: С волейболна,футболна или всякаква друга топка под формата на хедшот
    Нов човек съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си