- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем за нежна кожа
Ами аз исках да попитам какъв крем да ползвам за нежни ръце.Пробвала съм много и се надявах някой да ме посъветва какъв да си взема и ако може да е лично изпитан![]()
Грешен раздел!
редактирано от RiseGirl
Истината е в натуралните съставки, а именно:
В едно бурканче си слагаш равни части глицерин (от аптеката) и сок от лимон. Мажеш се всяка вечер преди лягане. Не мирише на рози, зомбюли и горски плодове, но е идеалното решение за хубава кожа на ръцете.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ми аз съм на 16 и до са не съм имала проблем с това,но съм чувала че NIVEA много помага ,но те са скъпички единият е 160 лв
Мога да ти кажа най-простия и най-добър начин.Или Нивеа,който е в синичките кутийки или кремче Здраве.Както се вика "доволна ша останеш" хахах
Ползвала съм на Ейвън един крем за ръце с глицерин и бях много доволна. Сега използвам Нивеа Софт, защото кожата на ръцете ми е много чувствителна и малко вятър да има навън (зима или лято) веднага ми се изсушава кожата![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ми зимата понякога с някакво обикновенно кремче ,но мчестно казано нямам проблеми с кожата на ръцете![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ