Цитирай Първоначално написано от omarlu6en
Здравейте видях форума и се зарадвах,че ще мога да споделя моето притеснение с Вас.Знам,че сигурно има мн други подобни теми,но моля Ви отговорете ми сериозно.
Аз съм момче на 14 години и половина и се съмнявам дали се развивам добре.Имам комплекс с растежа в всяко отношение.Висок съм 161 а тези от моя клас почти всички от моя клас са с 1 глава по-високи от мен.Има съмо 2-3 момчета на моята височина и 1 малко по-нисък всички други са с 1 глава,но като че ли от 1 година май се оправям.Подследното лято съм порастнал за 3 месеца-5 см.А на Нова Година бях 158-159 а сега съм 161.
Другото ми притеснение относно моя член.Нормално ли е на 14 години да ми е 12-13 см просто ми се вижда малко странно,защото момчетата вече почват да правят секс а аз с тея 12-13 см не си се представям.Тренирам Футбол.Мастурбирам почти всеки ден това вреди ли на растежа? МОЛЯ Ви не давайте Отговори от СЪЖАЛЕНИЕ ИЛИ ЗА НАДЕЖДА дайте ми РЕАЛЕН отговор!Ето накратко въпросите ми:

1-Мн ли съм нисък и колко е нормалното и какво да правя за да порастна?
2-Нормално ли ми е голям и колко е нормалното?
3-Мастурбирането вреди ли на растежа?

Моля Ви изказвайте се ако сте поне малко компоненти по въпросите.

Благодаря на всички!

1. Изобщо не си нисък, според мен напълно нормален. Искам да кажа следното: Момчетата от моя клас са около 1.50 на 13 години са. Значи има 4 момчета от класа дет са по 1.45 см др. пет дето са около 1.50 и и още 3 дето са по 1.55 при положение че са на 13 години. Според мен са ниски, а ти си нормален.

2. Абсолютно с нормална големина ти е. =)

3. За последното не съм сигурна. Аз съм момиче на 13 и никога не съм маструбирала.