.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Вижте сега,обществена тайна е във Визаж как се купуват висши образования на 20-годишни момичета,това момиче определено е лансирано от агенцията.Но нека има късмет-с тази титла нещата вече няма да са толкова розови!

Полина е красива и трябваше нея да избераТ
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ами,въпреки нагласената история,аз съм доволна,че точно нея са я нагласили.Поне има достойнство да се нарече МИС.Купени или не-2те висши са си 2 висши,говореше интелигентно през цялото си представяне на целия конкурс,хубава е-спор няма-тези сини очи,тази руса коса и това тяло са мечта! А и по-удачно ми се вижда МИС БГ да е на 24,а не както винаги-пикли на 16-17-18год!

Цитирай Първоначално написано от darla
    Ами,въпреки нагласената история,аз съм доволна,че точно нея са я нагласили.Поне има достойнство да се нарече МИС.Купени или не-2те висши са си 2 висши,говореше интелигентно през цялото си представяне на целия конкурс,хубава е-спор няма-тези сини очи,тази руса коса и това тяло са мечта! А и по-удачно ми се вижда МИС БГ да е на 24,а не както винаги-пикли на 16-17-18год!
    точно така.

другите са някак...толкова обикновени...

Повече от фен
    Мислех че силикона и татуировките са забранени, но явно не е така. За пореден път избраха една от най-грозните българки.

http://liferesearch.wordpress.com/20...bulgaria-2009/
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Погледнах й снимката и се почувствах красива.
    "Совите не са това, което са.."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Мис България 2009

Цитирай Първоначално написано от I_Know
    какво ви е мнението за това момиче , което спечели? (Антония Петрова)
    Имам силни съмнения за пола и сексуалната ориентация.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Милен Цветков как ги изгони.... като мръсни котки
    не, че той цвете, де

Цитирай Първоначално написано от CtrlAltDel
    Погледнах й снимката и се почувствах красива.
    То и крокодил би се почувствал красив пред тая.

Цитирай Първоначално написано от raduna
    Милен Цветков как ги изгони.... като мръсни котки
    не, че той цвете, де
    Хахах ми тя тая и при него се изложи.Поне да ни беше показала колко е умна с двете и висши образования. А и после като я питаха каква трябва да е една мис и тя каза красива,възпитана и умна.Хахах а кажете тя кое от изброените качества притежава? И при Милен Цветков нали каза,че ако искала да покаже колко й е умствения багаж,щяла да си донесе дипломите.Е парче хартия може ли да покаже колко е умна.Господи...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не я признавам тази която я избраха..За мен Надежда си е Мис България 2009

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Леле, прегледах ги всичките, според мен никоя не става, хубавите жени явно не ходят по конкурси, поне тук в моя град има толкова по-хубави жени от тия на конкурса !!! е примерно Габито тя е от моя квартал ...... коментара ứ е преди моя, хора честно тя си е чиста мис-ка

Цитирай Първоначално написано от summergir1
    имам позната която участваще миналато година и тя ми каза, че имало момичета , които искали да си платят, обаче тази година било заето и останало за следващата
    Не, не!
    Забавни са...

А пък за г-ца Петрова мога да си замълча.

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    А пък за г-ца Петрова мога да си замълча.
    Хахах е то като я погледнеш,можеш ли въобще да останеш в съзнание.

Град
    ТУК
    Купени или не-2те висши са си 2 висши,a и по-удачно ми се вижда МИС БГ да е на 24,а не както винаги-пикли на 16-17-18год!
    Що за изказване, при висшето образование не е важна тапията а знанието! Двете висши ако са купени, не са никакви висши, а два парцала....не бих искала ако ми потрябва специалист в някаква област, който да трябва да си разбира от работата, да попадна на такъв/такава като нея...може да е фатално за мен, особено ако е сериозен проблем

относно възрастта - за конкурси от този тип, 24 г. са много, средната възраст е около 19

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не ми харесва.Нито една от момичетата дето беше там не ми хареса.
    Общо взето става,хубава е ,но не и приляга титлата мис България.Няма нищо фрапиращо в нея,нито е ослепителна,нито страхотна,дори не е красива.Просто е хубава.
    В България има и по-добри от нея

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    ТУК
    прилича ми на Кума Лиса

прилича ми на Кума Лиса
    Тя поне няма толкова бръчки.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Купени или не-2те висши са си 2 висши,a и по-удачно ми се вижда МИС БГ да е на 24,а не както винаги-пикли на 16-17-18год!
    Що за изказване, при висшето образование не е важна тапията а знанието! Двете висши ако са купени, не са никакви висши, а два парцала....не бих искала ако ми потрябва специалист в някаква област, който да трябва да си разбира от работата, да попадна на такъв/такава като нея...може да е фатално за мен, особено ако е сериозен проблем

относно възрастта - за конкурси от този тип, 24 г. са много, средната възраст е около 19
    скъпа,на същото мнение съм.Но отидеш ли да кандидатстваш някъде за работа или каквото и да било-гледат дипломите ти,не те изпитват на място колко знаеш и колко не знаеш.За това кухи лейки пробиват!

Имало е по - хубави момичета от нея , тъз ми прилича на няква дъртуша, очите й са кат на Смийгъл от Властелина на пръстените
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

имаш една яка с къса,руса коса ...

иначе нито една от тях според мен не е 'най-красивата българка'
    има далеч по-красиви момичета .

Цитирай Първоначално написано от eple
    имаш една яка с къса,руса коса ...

иначе нито една от тях според мен не е 'най-красивата българка'
    има далеч по-красиви момичета .
    и аз така мисля - нито една не беше достатъчно красива за МиС...

Изобщо не ми харесва! Имаше едно момиче, мисля че се казваше Надежда, което беше не знам колко пъти по-подходящо / според мен /от тази...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    По-грозна не можаха ли да изберат?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Не обърнах много внимание честно казано.Сякаш се отказах след като гледах предаването на Милен Цветков,в което една от претендентките разказваше как си взимала второто висше,държала над 1000 изпита по право и накрая не каза през коя година са ни приели в ЕС.Защото въпросите и били под нейното ниво и не преценявали Ентелигентноста И. С платени к**ви бол..

Е тва е точно тая същата дето стана Мис България 2009

Отвратителна е! Наистина имаше по-достойно от нея като например Надежда или Полина - те двечките бяха много готини...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си