- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчета...
Да приемем факта ,че сте гъвкави и търсите по някакав начин да си усъвършенствате самозадоволението.Бихте ли си правили свирки сами ?![]()
Да.
Всъщност дори бях способен да го правя като по-малък, но с растежа загубих гъвкавостта си.
Не харесвам свирките така че не бих си правил свирки сам.
Но колкото да опитам и да видя какво е бих го направил веднъж.
вие сте болни... не бих се сетил за такава простотия сам
Raise your fist!
Да! И дори съм го правил 4 пъти,но не може да се нарече свирка (преди 6-7 месеца)
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Що бе майче? Гнус те е от СОБСТВЕНАТА ти чурка ли? Жените могат да ти го лапат,ама ти не,що си мислиш,че тя също не ги е гнус от ТВОЯТА пишка...стига се излага и следва стериотипитеПървоначално написано от Angerfis7
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
-
![]()
Усъвършенствайте се в други области...
На по-малка възраст е напълно възможно с растежа,ако се махнат 4-те плаващи ребра пак е възможно![]()
Get what you can and never get back
+1Първоначално написано от howland
Първоначално написано от AnincetoSexy
Мерилин Менсън си беше махнал плаващите ребра и сега човека си може.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
не съм момче , но аз бих пробвала да се лижа сама
има и други средства
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Баси да си духаш сам.Че за какво са жените.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Angerfis7
то по тая логика и за да си правиш "ножки" трябва да си гей
![]()
![]()
Еми не обичам много свирките.Не ме кефат толко и не бих си правил.Бих пробвал ако мога ама не ме кефат чак толкова![]()
![]()
ДА така е...Първоначално написано от pifiella
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ах не абе хора чак ли толкова изпадате :X просто немога да си го обесня![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търся хубаво момиче. Щот моито ме сряза![]()
ако има желаещи да пишат
Бих пробвал.
И не мисля че има нещо гейско омфг -.- !
Баща ми веднъж се беше напил и ми каза, че ако е можел да си прави сам свирки нямаше д асе ожени за майка ми о.О и следователно мен е нямало да ме има... заебете да си правите сами свирки...помислете за потенциалните си деца![]()
![]()
![]()