.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Влюбена съм!

Ето ме и мен пак.Значи няма да разказвам на дълго и на широко...Искам просто един прост съвет от вас.От около един месец вече бачкам.И още от първите дни забелязах един много готин колега.Обаче нали още не се познавахме само си се усмихвахме,един на друг и така.Бъзици пускаше.Има цял клуб фенки много е сладък.И се оказа,че ден след ден съм хлътвала все повече и повече по него.Обаче исках малко да се опознаем и след това да действам.Миналият петък,когато бях на бачкане разбрах от една колежка,че той я харесва...В последствие разбрах,че и тя го харесва.Признами,че я е страх да е с него.Много ми е познато това.Страх от това,което може да се случи или може въобще да не се случи.Още един колега я харесва въпросната,но тя не знае кой иска Въпросното момче ще нарека М.Да опитам ли да му призная,че го харесвам?И аз се страхувам обаче ми писна да съм сама,а когато той е до мен "прегрявам" Онемявам и т.н.Той не ходи още с въпросната ми колежка.В петък съм пак на бачкане и ще разбера дали има някакво развитие тази шантава ситуация.Вчера той дойде при мен и започна да ми обяснява какво ще купи един ден на детето си.Той сега е на 24 год.И каза,че на 26 ще иска да е татко вече.Сърцето ми се къса на хиляди парчета.Помогнете ми!

според мен е най-добре да му признаеш чувствата си пък да става каквото ще ако не му кажеш сега какво чувстваш според мен после ще сажеляваш така че действай

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    според мен е най-добре да му признаеш чувствата си пък да става каквото ще ако не му кажеш сега какво чувстваш според мен после ще сажеляваш така че действай
    Благодаря ти за комента. Впускам се в действие.

и после да разкажеш какво е станало ей :P

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Споко, ще пусна тема даже...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Покани го да излезете след работа. Между колеги е адски лесно.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Покани го да излезете след работа. Между колеги е адски лесно.
    Предложиха ми същият вариант.Замислям се вече...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами Атака бе .. к'во чакаш ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами ако смяташ че наистина толкова го харесваш и имаш силите да му признаеш,действай.

Но имай нещо впредвид и се готви и за негативните последици.Ако харесва колежката ти,може да не ти отговори на чувствата.От друга страна и да ти отговори,и да не ти отговори може да се сдобиеш с опасен враг в лицето на колежката ти.Нали си чувала репликата"Аз я имах за приятелка и и се доверих,а тя ми го отмъкна под носа".Или нещо от тоя сорт.В това положение има вероятност нещата в работата ти така да се извъртят че тя да ти се стори тесна.Такаче внимавай.Готви се предварително както за позитивни и негативни последици така и за борба(зависи каква е колежката ти по характер).
    Едно се знае обаче 90% че с колежката ти няма да сте в много добри отношения.Ако и с колегата не стане,тогава вече най-вероятно става доста лоша ситуацията за теб.

Edit:Бях прочел че знае кой иска,а не че не знае кой иска.
    Еми тогава хващай,които избереш,тамън ще и опростиш избора.
    Въпроса е и колегата ти да е съгласен с това.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Малко се страхувам...това е...Ако ме отреже ще ми стане гадно.Обаче,ако не опитам пък ще ме яд.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Ами ако смяташ че наистина толкова го харесваш и имаш силите да му признаеш,действай.

Но имай нещо впредвид и се готви и за негативните последици.Ако харесва колежката ти,може да не ти отговори на чувствата.От друга страна и да ти отговори,и да не ти отговори може да се сдобиеш с опасен враг в лицето на колежката ти.Нали си чувала репликата"Аз я имах за приятелка и и се доверих,а тя ми го отмъкна под носа".Или нещо от тоя сорт.В това положение има вероятност нещата в работата ти така да се извъртят че тя да ти се стори тесна.Такаче внимавай.Готви се предварително както за позитивни и негативни последици така и за борба(зависи каква е колежката ти по характер).
    Едно се знае обаче 90% че с колежката ти няма да сте в много добри отношения.Ако и с колегата не стане,тогава вече най-вероятно става доста лоша ситуацията за теб.
    Разбирам,ако ходеха нямаше да кажа нищо,НО м/у тях няма нищо още...Колежката пък не мисля,че е лош човек по характер даже е готина,но все пак трябва да внимавам.Благодаря и на теб за мнението.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Отрицателният отговор е по-добър от липсата на отговор.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Много добре го знам това...

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam

Разбирам,ако ходеха нямаше да кажа нищо,НО м/у тях няма нищо още...Колежката пък не мисля,че е лош човек по характер даже е готина,но все пак трябва да внимавам.Благодаря и на теб за мнението.
    Незнам.Аз лично го казвам от личен опит.Знаеш моята история.Никога не съм ходил с оново момиче,но веднъж като седна в скута на един мой съученик САМО това,ми стана доста неприятно и му го поднамекнах въпреки че ми е добър приятел.Така че си представям само другата ситуация.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ако ги видя да се натискат направо ще полудея...сериозно...

hottie
    Guest
    Ако наистина я харесва ще се почувстваш гадно, а ако се получат нещата със сигурност ще си създадеш конфликтни на работното място... може би не е добре да избързваш все още или сподели на колежката ти, че и ти го харесваш. Поне да не я лъжеш.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Ако наистина я харесва ще се почувстваш гадно, а ако се получат нещата със сигурност ще си създадеш конфликтни на работното място... може би не е добре да избързваш все още или сподели на колежката ти, че и ти го харесваш. Поне да не я лъжеш.
    Адекватен отговор...И аз си го помислих да й кажа,че и аз го харесвам,но не знам как ще реагира...Пък,ако й кажа на нея и той ще научи. Всички ще разберат.

hottie
    Guest
    Не знам какво да ти кажа. Просто ситуацията е кофти, защото после ще се виждаш с това момиче, а на работното място е наистина важно да поддържаш нормални отношения с колегите си иначе може да се превърне в кошмар!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    [b] Така е,определено.Има толкова много мъже,аз все нямам късмет...И все в неподходящи...Вчера той ми каза,че няма късмет...Днес аз си го казвам...Имам и други колеги,но като го видя направо всичко ми трепва... Има и друг вариант.Да опитам да ги събера,защото и двамата май се харесват...Обаче кофтито,пак си остава за мен... Искам повече момчета да кажат какво биха направили в такава ситуация...

hottie
    Guest
    В чак да ги събираш..няма смисъл да се измъчваш

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    В чак да ги събираш..няма смисъл да се измъчваш
    Мда,друга на мое място би използвала мръсни номерца да си го вземе за нея...

[b] Така е,определено.Има толкова много мъже,аз все нямам късмет...И все в неподходящи...Вчера той ми каза,че няма късмет...Днес аз си го казвам...Имам и други колеги,но като го видя направо всичко ми трепва... Има и друг вариант.Да опитам да ги събера,защото и двамата май се харесват...Обаче кофтито,пак си остава за мен... Искам повече момчета да кажат какво биха направили в такава ситуация...
    Не,не им прави мръсно ама не ги и събирай.Ако ги събереш може би ще имаш двама добри приятели,но ти нали го искаш не само като приятел.Пък и ако ги събереш и тя,но и той може да решат че имаш чисто приятелски чувства към двамата и той даже и при положение да са му минавали други мисли в главата просто да реши че явно се е бил объркал и не го харесваш като нещо по различно от приятел.Поне така мисля аз.

Не си вади оная работа там, където си вадиш хляба.
    Другото, което е, той си харесва друга мацка. Дори тя да предпочете другото момче, той няма да започне да харесва теб. Не мисля, че е добра идея. Според мен е по-редно да си го избиеш от главата.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Малко се страхувам...това е...Ако ме отреже ще ми стане гадно.Обаче,ако не опитам пък ще ме яд.
    Ако не опиташ няма да разбереш дали си имала шанс,sunshine
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

щом го харесваш толкова трябва да му признаеш,но не съм много сигурна 4е това е най-подходящия момент-все пак е казал 4е харесва друга а може и тя да го харесва...из4акай малко да видиш какво ще стане с тях
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си