Ето ме и мен пак.Значи няма да разказвам на дълго и на широко...Искам просто един прост съвет от вас.От около един месец вече бачкам.И още от първите дни забелязах един много готин колега.Обаче нали още не се познавахме само си се усмихвахме,един на друг и така.Бъзици пускаше.Има цял клуб фенки много е сладък.И се оказа,че ден след ден съм хлътвала все повече и повече по него.Обаче исках малко да се опознаем и след това да действам.Миналият петък,когато бях на бачкане разбрах от една колежка,че той я харесва...В последствие разбрах,че и тя го харесва.Признами,че я е страх да е с него.Много ми е познато това.Страх от това,което може да се случи или може въобще да не се случи.Още един колега я харесва въпросната,но тя не знае кой иска Въпросното момче ще нарека М.Да опитам ли да му призная,че го харесвам?И аз се страхувам обаче ми писна да съм сама,а когато той е до мен "прегрявам" Онемявам и т.н.Той не ходи още с въпросната ми колежка.В петък съм пак на бачкане и ще разбера дали има някакво развитие тази шантава ситуация.Вчера той дойде при мен и започна да ми обяснява какво ще купи един ден на детето си.Той сега е на 24 год.И каза,че на 26 ще иска да е татко вече.Сърцето ми се къса на хиляди парчета.Помогнете ми!