- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми се живее
lllll
Nqmam za kakvo da jiveq , nadqvam se po burzo da umra !!!
Айде сега се успокой и мисли трезво. Тя те е зарязала заради друг. Това е достатъчен аргумент да я забравиш. Знам колко боли и колко е трудно. Излизай с приятели, забавлявай се. Започни някой спорт или курс. Промени нещо в себе си. Просто се чувствай добре и бъди готин. Нея си я запаси в сърцето, но като бивша. Ще видиш как скоро ще почнеш да поглеждаш другите момичета. А след още малко ще се появи и тази дето да ускори отново пулса ти. Със самосъжаление нищо няма да постигнеш.
Ако наистина я обичаше и мислеше за нея нямаше да искаш да разбиеш зъбите на новия или да й правиш живота черен,а щеше да я оставиш да бъде щастлива макар и с него!!!
Честно казано според мен не я обичаш чак толкова много,а по-скоро те е яд,защото те е зарязала заради някой друг![]()
нем пич на татко приказките нема да я забравя и тя нищо не енапварила само е отишла да се срещнат .... + тва тоя некадарник не е от моя град и нема да я види повече ... и ако случаино я барне ще го натикам в затвора щото тои е 20 а тя 14 може да изглежда голяма но е на 14 !!! Не се самосужелявам просто тва е истината !!! Нема да има друга не го казвам просто еи така , няма да има !!! след сичко което направи тя пак я обичам тва е !!!
ще се боря за нея и ще си я вурна пак ако зема да се сабудя тва наи много искам !!! Сичко да е сьн.
С ярост и заплахи няма да си я върнеш. Ще я отблъснеш повече.
хаха яд ме е сигорно вие момичетата сте големи курветини квото и да говорим искате понеже ви обичаме да ви оставтим да сте щаствливи а ние кво да праим голяма работа че от сичко се отквзах и ми се мре !!!
Ако нея обичах просто щях и напрая живота ужас както тя направи с мен !!!Щото имам много Козове и сме на сичко Коз . Но немога !!!
Никакви заплахи просвто казвам тука на момичето кво щеше да стане ако беше друг щеше да си използва козовете а в моя случаи са много ... но причината да не прибягвам кам тях е че я обичам.. До утре мога повтарям че я обичам ако не бях още веднага 6тях да не искам да чуя за нея !!!
Бори се за нея пич. Бори се за нея ако наистина я обичаш толкова много. Защото знам какво е. Ако трябва всеки ден и стой под прозореца, но прави нещо а не стой да ревеш във вас.
Е щом само са излезли да се видят,какъв е проблема?!![]()
Излезли са,видяли са се и това е ...
Това,че е излязла един път с някой друг,а не с теб не означава,че те е зарязала ... Просто не си единствения човек на тоя свят ... Разбери го!!!
П.П.На колко си ако не е тайна?
Лелеее ако имам гадже с характер като твоя ще стана лесбийка![]()
Тя наистина е малка и при тази възраст не може да очакваш сериозно отношение към една връзка. Принципно обаче една жена за да потърси друг е била емоционално неудовлетворена и проблема за това вероятно си ти. Помисли дали не си я ревнувал така и докато е била с теб
е споко аз си рева насякаде не ме е срам заради това !!! дам еи ся я ч 4акам да стане грабвам китаиския боклук и отивам да я взема водя я в нас и ас падам на колене и се моля на сички богове, с мене да е !!!!!!!
17 сам
Абе не мога да разбера как всички приемате това за нормално?? "видяли се, какъв е проблема" е то само факта, че си е помислила за друг, още повече пък че са се видели показва колко държи на приятеля си. Мойта ако го направи това ще ме нарани жестоко. След като е с мен би трябвало само аз да съм и достатъчен.Първоначално написано от 3oPuTy
А тя на 14?Първоначално написано от LilWayne
Както казаха по горе нищо сериозно не може да очакваш от нея. Тя сега се развива, хормоните и бушуват (както е и при мене). Днес е с тебе, утре с друг, след месец с друг и така. Разбира се това не я прави кучка. Когато човек е на тази възраст всичко му е розово и лети в облаците. Дори и тя самата (може би) не може да разбере дали е влюбена. А виж той е на 20, а тя на 14. Това са 6 години разлика. Едва ли ще се получи нещо между тях, а и не вярвам родителите й да са много съгласни.
П.П. Ако я обичаш и ако си сигурен, че и тя тебе се бори за нея. Но ако е обратното няма смисъл. Не си пропилявай последните години от тази възраст заради едно момиче.![]()
зори зориясно ми е по разсужденията ква си ти хах няма зн
ам вчера казах ма брат и тва че нема да се виждат е ясно а ако се обадя на маика и итя е в италия и ще превурти направо и вече нема как да излезне докато не сатен на 18 тях !!! Но не ми стиска обичам я макар 4е тя ми еба маиката с тва така се нервих че само си пишат с нея по скаипа и вчера като ми каза че я целунал оня напрао побеснях инсталирах си раката в таблото на мотора но не ми пука занего ако знам че ще се оправят работата пак казвам гол и бос ще сам !!!
ам вчера казах ма брат и тва че нема да се виждат е ясно а ако се обадя на маика и итя е в италия и ще превурти направо и вече нема как да излезне докато не сатен на 18 тях !!! Но не ми стиска обичам я макар 4е тя ми еба маиката с тва така се нервих че само си пишат с нея по скаипа и вчера като ми каза че я целунал оня напрао побеснях инсталирах си раката в таблото на мотора но не ми пука занего ако знам че ще се оправят работата пак казвам гол и бос ще сам !!!
ГОВОРИ С НЕЯ ТОГАВА.Първоначално написано от LilWayne
Обясни и как се чувстваш и т.н.
Но не по скайп, а на четири очи.
Тежко е да дойде некъф от нищото и да ти я земе тежко е !Но това е животът просто явно траа да я оставиш или да се бориш за нея!
имено заради това ми е вината кирливите ми компутри и мотори последния месец винаги бях нерверн и ядосан заради тоя тап китаиски боклук наречен мотор щото секи божи ден се разваля и като отида при нея се сам нервен и не ми е до нищо но ся са заклевам ще го фурля дет хора не минават !!! 2 години секи ден заедно по 18 часа секи ден накрая за 1 ден не сам нищо вече .
а преди това на парвата година фанах да си пише с един тапанар и бепше писала обичам те и са гоп видях и си фанах друмите и чезнах след тва тря тругна ма гони да ме спира доиде до нас и ми беше в краката молише се да и простя нема да се повтори била уязвима щото тогава се бяхме сакарали ест ревах кат пут.ка и и простих без да се замисля и сега пак така , и пак ще и простя неможели и тя да гои напрвави втори пат ми ебе мамата и за сички грижи не го ли заслужавам
Спокойно човек. Ако не иска да сте заедно просто я забрави. Трудно ще е, да. Но трябва да се справиш колкото и да я обичаш. Пази добри спомени за нея, но нека останат само в миналото. Да, вярно, че спомени от настоящето НЯМАШ и винаги ще се връщаш назад. А тя може да съжалява само какво е загубила (може би). Тренирай нещо... Бокс, фитнес, баскет... Разсейвай се така че да не мислиш за нея и сега вместо да седиш на компютъра и да чакаш отговор в някой форум. Излез... Отиди до тях и говори с нея.Първоначално написано от LilWayne
Е, май тя не те заслужава. Но какво ли разбирам аз. На 13 съм и говоря от моята гледна точка. Но щом се е повторило може би ще се потрети.Първоначално написано от LilWayne