- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми се живее
е спокойно бе, живота не свършва с една раздяла все пак. пътищата се разделят, след време се кръстосват пак ако е писано.
"представата за едно нещо е винаги по-хубав аот самото нещо" - не помня кой е казал тази мъдрост но е вярна, ти си я идеализирал много и ще видиш че след месец, два, три вече няма да е "тя"
и аз съм страдащ по една и те разбрам много добре, но не може да има и сравнение, защото тя е жена, не момиче на 14 което не знае какво иска, пък и как си представяш нещата? мислиш че ще бъдете винаги заедно? можеш л ида си представиш живота с нея завинаги.. .едва ли, тъй че спокойно. тва е един урок който ще научиш млад, питаш ли ме мене кога дойде голямата ми любов и голямото разочарование? тва голямата любов е като шарката - трябва да се преболедува колкото се може по-рано за да боли по-малко и да си извадиш поука
айде лека вечер
нем не са 2 1 и половина е ас бях на току що направих 16 се а тя 13 беше но си я харесах и трьгнахме и се оказа че тя на 13 се а я мислех за по голяма от мен щото визуално е така изглежда голяма .
Nqmam za kakvo da jiveq , nadqvam se po burzo da umra !!!
човек според тебе два пати и прощавам неща които друг за по малки работи би я оставил мислиш ли че има друга за мене !!!
оф батко и забрани да излзиа и да сяда на компутара ас и се обадих и и тя ми каза че ме мрази и не иска да ме вижда понеже сам сигорен че него мисли щото колкото и да е я познавам и докато тя ми кряска и да се махна и че ме мрази ас и казах че винаги ще я обичм и ще сам с нея и винаги ще е в сурцето ми тя нищо не каза и казах и да се качва горе да утре ще говорим !!! А забравих да спомена че преди тва е излезнала и обикалях кат лулав из града да я турся пртеснен да не направи нещо (забележете пеш бях и бягах и целия град ) понеже днес се молех на бок да ми вземе всичко но да ми я вьрне и явно тои е чул и сега идеята беше да отида с мотора но някак си кат излезнах от нас мотора го нямаше до оградата !!! (мама им крадлива циганска ) но тва не е важно искам нея мотора не ми дреме за него казал сам сичко да ми вземе само нея да ми вьрне ...
а е кво става тука е не сам толкова неграмотен излизат някви букви кадето изобщо не сам писал !!!
оф за един ден разбито сьрце мотора ми отиде офф чудя се да живея ли да мра ли (cry)
оф хора побертет ли го хвана тва момиче кво му стана оффф как така изедньж не е сьщата и праи някви простотии оргомнииииии уникални пфф :@
Абе ти наистина ли си на 17 г.?!
Държиш се като 10 годишен ... Ходиш и правиш мръсно на момичето,което обичаш ... Е това ако е любов ... Разваляш й отношенията със семейството,нареждаш я в някъв форум и после очакваш да те обича ... ИДИОТ!!!
А и как очакваш да не се промени?!Та тя РАСТЕ!!!Сега е времето,в което ще се "отвори",ще стане по-общителна,ще търси нови приятели,нови забавления и т.н.!!!
Честно ти казвам не знам как това момиче е още с теб!!!Ако на мен нашите преди време ми бяха забранили да сядам на РС-то или да излизам заради някой,с когото ходя направо не знам ... Какъв си ти,че да ходиш да я клюкариш на брат й и да въртиш проблеми около нея?!Това ли ти е обичта?!Искаш роднините й да й нямат доверие и да разчита само на теб ли?!
....
Не,не сериозно ти не си добре ... Живееш в някакъв измислен свят ... Тя НЕ Е твоя собственост и ти нямаш НИКАКВО право да й се месиш в отношенията ... Толкова ли не можеш да разбереш,че тя е САМО на 14 г. и е нормално след 2 годишна връзка да й писне от теб и от държанието ти (ако наистина се държиш с нея по начина,който описваш)
Едит:Беше казал,че искаш да кажеш в полицията,че тя (макар и по нейно желание) се занимава с 20 годишен ... А замислял ли си се,че след година и тя може да реши да ти направи мръсно (ако случайно още сте заедно) и да каже,че някъв пълнолетен тъпак я тормози,постоянно я занимава с глупости,държи й сметка,създава й проблеми със семейството и т.н. ...
Оффф честно ти казвам съжелявам горкото момиче ...
оф ти да млукваш че ми писна от тебе ти на 8 ли си не сам я наранил не ередно да излиза сас 20 годишен тва е ял сам на едно живял сам при тях и точно щото я обичам нема да го допусна както родителите и ... и твоита логика е детска ако сам я обичал да я оставя на 20 годишен да я чукне и да я зафурли смешна си просто не пиши повече ...!!!! Тя ме обича просто прави грешка и я разбирам винаги ще и простя квото и да прави малка е там е проблема и явно нещо стана никога не е била такава ама ти си запази големите мнения за тебе че си много голяма!!!
не пиши тука на 10 годишниче малко сам ядосан
а на нея колко и е обичта ? че направи така ? а е просто тихо не се занимаваи с 10 годишни .... разликата е че едвали ще оставиш лубовта на живота си ще я изльжеш че отиваш в стара загора а през тва време спиш сас 20 годишен незнам само спанели е кво оня ест вика че небило спане само а тя казва че само спали но тва са подробности . Ти ще го направиш ли тва нещо на чоека на когото преди 2 дена си казала че е твоя живот и неможеш без него и заради него живееш ? А како ?
Да млУкна,а?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ти умнико вместо да си показваш селския манталитет и неграмотността вземи се замисли малко що за приятелка имаш щом ходи да се е*е с тоя и оня ... И още по-малко с някой на 20!!!
Един съветВместо да се правиш на големия мъж (
![]()
![]()
) вземи напиши един речник с превод на всички грешно написани думи от постовете ти в тази тема
![]()
млУкна,заФУрли,сАс,твоИта,с Ам,пОбертет,компУтАра,ЛУЛА ?!,боК (а и се пише с главна буква) .... и т.н. ... Да не говорим,че точките и запетаите също ги е хванала липсата ... А после казваш,че аз съм била на 8 годинки?!Лелеее....
Честно казано всяко момиче би зарязало такъв неграмотен приятел,който й се меси в отношенията с родителите ... Така,че не се чуди,защо търси ласките и компанията на по-големи момчета ... Оня има мааалко повече акъл в главата и на нея й е интересно с него,а с теб ... Съмнявам се ... По скоро за 2 години се е привързала към теб (предвид годините й) и за това е все още с теб ... (ноо ще е така докато не смени още няколко момчета и не намери някой,който да я кефи повече от теб)
Айде със здраве,че ме заболя главата докато ти четох писанията ...
хаха само че мухло тапа представи си не ми се налага като тебе да сам тука в тоя саит от 100 годиини и да иам 1000 менния и не мога да пиша на бг щото не сам свикнал и второ не е правила нищо само е спала и не са хора а само един ...... и трето ти като те гледам сигорно оная ти работа е попски ракав щото ти са големи разсужденията на пьлна ку.ва ! е Тва ся ще го разбереш
Ку*ва нали знаеш на кого ... На майка ти ...Първоначално написано от LilWayne
А това,че не влизаш в часовете по български език си е лично твой проблем ...
Освен това веднъж казваш,че преди година правила еди-кво си,после казваш,че само с тоя е правила нещо ... После казваш,че само са спали ... След това,че може и секс да са правили,сега пак каза,че е само спане ... Ти май сам се оплете в собствения си филм,а?!
Айде ходи си режи вените,че професията ЕМО най ще ти отиваНали и без това си искал Бог да те прибере (или и за това си промени мнението вече ...)
П.П.Сори пич,но манталитета ти наистина е селски ... Замисли се поне за малко и ще разбереш,какво е намерила бившата ти в 20 годишния батко (който със сигурност знае как да си използва сивото вещество!!!)
ei sladur s takyv hubav nik si:LilWayne.....i da pishesh takiva neshta...obedena sym che tolkova otdadeno momche ne moje da byde neshtastnik...misle che trqbva da se borish za lubovta si shtom tolkova q obichash....da znaesh kvoto ida e napravila podkrepqm te...stiga chuvtvata vi da sa vzaimni i samo v momenta da imate truden moment.... davaiii ne pozvolqvai pred ochite ti da se izplyzne lubovta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съчувствам ти братле;(
Първоначално написано от 3oPuTy
Не знам ти каква си, обаче си мислиш, че вие момичетата имате много големи права-как така уж ще му казва, че го обича пък ще се прави на к***а да излиза с други п***и (извинявам се за изразите).Ти явно не си усетила истинската любов, защото даже не виждаш, че човекът е готов да й прости, въпреки всичко.Не я оправдава това, че е малка госпожица, а ти мен си намери някоя, която може да мисли за теб!!!
немога пич тя е единсвена за мен оф тва е промяна за 3 дена нещо немога си обесня офф... тва още не го вярвям!!!
аман от любови на живота.. тегли и чертата к'во се впрягаш..
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
И казваш, че е на 14.. От кога 12-13-14 годишни остават за цял живот с един? Ти май много сериозно си се заблудил. Човече, хора с дългогодишен брак и деца се разделят, какво остава за пубетретските истории. Я малко се съвземи. Трудно ти е, ама.. осъзнай се!и 2 годишна врузка отиде на вятара
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Не се филмирай е, клошар.
След няколко месеца ще ти е през мекия за тая мастия и ще осъзнаеш кви простотии си приказвал..
Много гадна постъпка, от нейна страна... да зарежеш гаджето си, заради някой когото даже и не познава... не мога да го разбера![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
1.За мен не се безпокойПървоначално написано от beiho
Голямата любов я изпитах с един такъв индивид като автора и от тогава най-дългите ми връзки продължаваха по МАКСИМУМ 8-9 месеца.
2.Да беее ... Голямата любов ... Той ако я обичаше щеше да седне с нея,да поговорят спокойно като големи хора (той нали се мисли за много голям ...) и да си решат проблемите,а не да ходи да я порти на брат й,на най-добрата й приятелка,да й навлича семейни проблеми и т.н.
3.Ти как очакваш 14 годишно момиче да търпи подобно държание и подобна връзка?!Не стига,че е прекалено малка за чак толкова сериозна връзка,а и автора й забранява да се вижда с други хора (поне с такова впечатление останах,след като го повтори няколко пъти)
4.Поста,който си цитирал е още в началото на темата,когато автора не беше изръсил умните изрази "те само са спали,но може и секс да са правили" и след това "ти не разбра ли,че само са спали" () Ако не си забелязал в началото на темата той никъде не споменава,че момичето е правило нещо с 20 годишния!!!Казва само,че те двамата са се запознали в скайп (момичето и баткото) и оня е дошъл да се запознаят.После чак завърта един филм,че тя каза,че ще спи в еди кой си град,а отишла в друг град и спала при оня ... След това казва,че 20 годишния казвал,че не само са спали,а е имало и секс (чудно как така уж автора не го познава,не знае нищо за него (освен,че е на 20 г.) а му е казал,че не било само спане),а когато не му оттърва (пак на умния ни автор) твърди,че секс не е имало ...
![]()
![]()
![]()
Ох отплеснах сеТа мисълста ми беше ... Какъв е проблема момичето да излезе да се види с някой нейн приятел (ПРОСТО ПРИЯТЕЛ,както автора беше описал случката в началото) ... Та тя е на 14 години ... Сега й е времето да контактува с много и различни хора (като под контактува не разбирам да ходи да се лашка на ляво и на дясно ЕСТ.)
Беее какво да ви обяснявамНе можете да се поставите на мястото на момичето и за това говорите така
Аз обаче съм била на нейното място (само,че бях на 14 г.,когато тръгнах с момчето).Ходихме 2 години,оня ми сваляше звезди,правеше всичко за мен и т.н.,но в един момент явно започна да гледа на мен като на негова собственост (както прави и автора) ... Забраняваше ми да се виждам с приятелите си (само с неговата компания можех да излизам и то когато той е там,защото имаше много момчета).За останалото време можех да излизам само с най-добрата си приятелка,но не и с нейната компания,защото също имаше доста момчета.Заради тоя индивид прецаках едно дългогодишно и силно приятелство с едно момче,защото оня ни видял как стоим в даскало на една пейка и цяло междучасие си говорим.Отиде при него,удари го и му каза,че ако пак го види около мен ще съжелява ... На мен естествено в един момент ми кипна,зарязах го и си се върнах в старата компания.Една вечер оня кретен идва на едни пейки (където се бяхме събрали преди диското) и ме вижда с якето на един приятел (ми беше студено,що пък да не го облека).Идва нашия,хваща момчето и му удря няколко тупаника с думите "Тоя кретен е на 21 г. бе! (аз бях на 16г.) Мислиш ли,че му пука дали ти е студено или не?!Той просто иска нещо от теб ама ти си малка и не разбираш!!!" (
) На другия ден се обадил на майка ми и й казал,че ме видял да се прегръщам със Светльо,като 3-4 пъти повторил,че е на 21 г. (
) и естествено майка ми го затапва с думите "Те се познават от както тя беше на 2 г.,а той на 7 г.,мислиш ли,че след 15 години ще искат да направят нещо,след като са близки като брат и сеста?!" (
) ...
След края на връзката ни оня кретен ме тормозеше няколко месецаВсе ми пишеше СМС-и,в които ми обясняваше,че ще се промени,че иска да започнем отначало,че просто ревнува прекалено много и не иска да ме загуби ... Идваше до нас,ронеше 5-6 кубика сълзи,обясняваше ми се,повтаряше ми,колко ме обича и т.н. ... Да ама неее
Това не беше обич
Това беше чиста и проста ПРИВЪРЗАНОСТ
При мен също вече нямаше чувства,въпреки че се излъгах да се събера с него след тия няколко месеца раздяла
Издържа една седмица без да ми забранява да се виждам с когото си искам и на края пак започна
Тогава естествено вече ми кипна и сложих края окончателно
Сега с въпросния човек дори "Здравей" не си казваме
И то точно,защото той осъзна грешките си и се чувства гузно ... Хах та той дори не може да ме погледне в очите вече
![]()
Както и да еАвторчето като иска нека навлича още и още проблеми на "приятелката си" ... Нека не я пускат навън,нека няма достъп до РС-то ... ама така и тяхната "връзка" се руши
С държанието си той само успява да я отблъсне от него
А и нали знаете,защо е отишла при другия ... Защото не е намерила това,от което има нужда при автора ... Е правете си изводи тогава!!!
Беее да правят,каквото си знаят,но наистина съжелявам момичето![]()
ти си смешна ма на мястото на момичето то ми еба маиката на мене ние ще се поставяме на мястото на момичето , и втоите врьзки ако са повече от 1 седмица от разсьжденията ти ас ще си отрежа ......
та да говорим по сьщество след 1 седмица тя ще реши тоест в понеделник , но ясно ми е сичко просто тва не е моето момиче което беше ...