- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми се живее
щом тя направи това кво остава за другите не сам очквал от нея да ми причини такова нещо сеино някои да очаква от прасе да каже мяу.... и даже като ритна от тоя свят (надявам са да е по скоро ) пак нема да повярвам че стана така !!!
Nqmam za kakvo da jiveq , nadqvam se po burzo da umra !!!
Е и аз съм давала... Но говорим за малки суми... НАИСТИНА УЖАС!Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Първоначално написано от LilWayne
ЪЪъЪЪъЪ мисля си, че за това, че този 20 годишния излиза с нея няма да го заключат. Освен ако не водят полов живот.
П.С. Само си го мисля. Не съм сигурна!
Първоначално написано от LilWayne
'Що я сравняваш с прасе? А?
Пише се Бог... С ГЛАВНА БУКВА И ЗАВЪРШВА С БУКВАТА "Г", А НЕ "К"!!!
Аз където съм на 13 го знам и го пиша!
Вече си мисля, че темата е ебавка.
Автора... Ти си се привързал много към нея... Защо трябва да я нараняваш така? Искаш да те намрази ли? Защо заради тебе трябва да я наказват? Замисли се, ако я обичаше щеше ли да кажеш на брат й? Ти знаеше какво ще последва, но го направи нали? Тя не е твоя СОБСТВЕНОСТ и НИКОГА не е била и НИКОГА няма да бъде! Тя НЕ Е ПРЕДМЕТ, КОЙТО ДА ПРИТЕЖАВАШ! Тя е едно малко момиче (малка е, да!), което минава през една трудна и хубава възраст. Тя тепърва ще опитва от всичко! Какво очакваш от нея? Казах го още в началото... Тя е само на 14 едва ли е на ясно какво иска от тебе. След седмица ще се съберете и пак ще го направи! ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО, защото ти я имаш за своя собственост.
Сега тя трябва да ти прощава и да се замисли дали иска да има нещо общо с тебе, защото ТИ си този който е казал на брат й за случката, а всъщност той няма право да се меси във взаимоотношенията ви... Те са си САМО ВАШИ НА НИКОЙ ДРУГ! ТИ си този заради който е наказана, ТИ...
ОСЪЗНАЙ СЕ, МОМЧЕ. ОСЪЗНАЙ СЕ ДО КАТО Е ВРЕМЕ.
Не се обяснявай на тоя келеш ....Първоначално написано от therocky
Колкото е неграмотен,толкова е и прост!!!Да не говорим,че обноските му са по-зле от тези на циганчетата в крайните квартали!!!
Знае само да нарежда и да пише нечетливи коментари ... И после,защо момичето го е зарязало ... Ми всяко разумно момиче ще бяга далеч от подобен индивид хванат от гората!!!
хахах няма такъв форум!!
Тука всички са на по 12 години и имат СЕРИОЗНИ връзки и то от по 6 години!!! Тоз пак приятелката му на 14 от две години и три месеца имат връзка!! Тя на 11 години и седем месеца ли е била бе !!!
Вие не сте хора как може да се хващате с деца на по 11 12 години на пясъчника пред блока ли ги намирате или на люлките в яслите!!!
И стига си ревал ами направи нещо смислено , като например порастни и почни да мислиш!! Хората са казали заради П**КА ,П**КА не ставай!!!!
А ти ако беше на малко повече от 12 год. щеше да знаеш,че 3+7 НЕ Е равно на 12Първоначално написано от V1zmuten
(или не знаеш,че годината има 12 месеца?!)
Да права си сгрешил сам и аз съм хора !!![]()
И все пак сам на повече от 12! :P
А ти на колко си 4е не разбрах в бързината ,а те има в повечето теми!
На 18 г.Първоначално написано от V1zmuten
,нооо не това е темата в случая
![]()
Зори (Нали мога така да те наричам?), жалко е че има такива хора... То не е нужно да седиш по цял ден във форумите и да пишеш, за да се научиш да пишеш правилно... Той часовете по Български език и литература ги е проспал... Жалко!Първоначално написано от 3oPuTy
Ааа в един негов пост беше написал 'обЕснявам'![]()
![]()
Стана ми много смешно като го прочетох![]()
Оооо то да е само "обЕснявам" ...![]()
Виж един от предишните ми постове в тематаБях извадила няколко думи от постове на автора и му предложих да направи речник,в който да обясни значението им
![]()
![]()
![]()
Както и да еНека не спамим в темата
Все пак за тия неща си има ЛС
П.П.Естествено,че може да ми викаш (а и всички други) Зори![]()
Ах колко ме дразнят толкова ограничени хора като теб...
Щом така е решила тя няма какво да направиш, освен да се вземеш в ръце и щом я обичаш да я оставиш да бъде щастлива.
Сигурна съм, че ще има и други...
хах не я срявнявам с прасе понеже си на 13 таи го приемаш просто казвам че толкова сам учуден от нея че го направи и давам пример щото примерно тва за прасето никога неможе да измяука ... и ас така и вярвях че това неможе да направи .. сравнявал сам я с прасе хахахахахахахаха
Тя ми каза че не сам я изгубил , и е осьзнала че ме е наранила много и каза че все още има шанс и че в понеделник ще ме потьрси да ми каже какво е решила ... и Трето едвали си на 18 с твоите разсьждения не се обиждаи ама са (ку.венски) наи Вече логиката ти щом я обичаш остави я мхм , а имаше тука някви момчета мисля не бяха на 13 а поголеми на тях сьвета им е еби я в гьза зарежи я ... Ако бяха на мое място знаеш ли че щяха и напраят живота черен... щото сам виждал кво ли не - например по скаипа Някав ми праща линк кадето пише препрати този линк на еди колко си абоната за да видиш моето отмьщение кам момичето което ме оставви и нарани и гледам ас пращам и накрая цькам на линка и снимки докато му прави ........... еи тва е човек които я е намразил а ас не сам такав и никога няма да направя нещо такова на нея макар че нищо не остана от мене вече ще се надавям понеделник да и доиде акьла явно почна да идва !!! Специално това кадето казах на батко и е много правилно защото тя нема да се види с тоя и тои няма да я чукне и да я фьрли на пьтя както щеше да стане ... щото тоя е изпаднал много , педофил направо но ще я нарани мно здраво щото тя не го иска това което го прави понеже е на 14 затова го направи обьркана е заради още куп проблеми сас семеиството които ас знам понеже маика и като замина в италия каза ми да я пазя да се грижа за нея и да внимавам (това за вниманието ако се сещаш е да не правим ......) а кажи тази маика кво ще стане ако разбере че не с мене а с 20 годишен ? (макар че не са правили нищо) но тя ще умре в тва сам сигорен затова нема да и кажа !!!И ас сам ял на едно с батко и заедно сме живяли 2 години или сме били в нас или в тях и накрая искаш да позволя тя да направи такава грешка за която ще сьжелява а ас наи вероятно оня ще го изям жив !!! Но там е работата че понеже сам 100 % сигорен че е грешка в понеделник такива надежди ходят из мен че ще е осьзнала !!!
и тва с твоето (да сам се научил да пиша ) хах начи пьрво на бг не сам писал никога второ не сам имал проблеми за да стигам до този саит а ти явно доста щом си голяма писателка и като ти гледам колко мнения си правила ... И трето не ми пука изобщо дали мога да пиша или не или кво ми се случи и че ма окрадоха , пука ми единствено за нещото заради което живея , Приятелката ми !!!
Преди време беше септември бяхме на море в Лозенец , там срещнах едно момиче бях много пиян харесах си я но даже и не я докоснах с поглед ..... понеже да сам пиян и да незнам кво правя пак се сещам за приятелката си . Кажи каде ще видиш някое момче да му се даде вазможнот да чукне нещо и да се сети че има приятелка и да се спре хах никаде няма да го видиш тоя епизод сичко гледа само да чукне щото са големи мьже като го направят !!!
Сам го каза "тоя епизод" ... Ти живееш в някоя сапунка и това е ...Първоначално написано от LilWayne
А иначе има такива момчетаАз лично съм правила тоя номер на оня кретен,за когото разказах
Той беше с компанията на село,там имаше едно момиче,което го харесваше и с което естествено се мразехме
Аз й драснах СМС и й казах,че сме скъсали и може да прави к'вот си иска с него ... Оная отишла при него,занимавала го,даже го карала да ходят в другата стая ама оня кретен казал само "Аз обичам само едно момиче и само на нея бих се отдал,така че ми се махай от главата" ... Има и други подобни случки ... Често съм изпробвала бивши гаджета така ... А и гаджета на мои приятелки,така че не си мисли,че си единствен
![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе това,че не си писал в тоя форум не те оправдава ... Нали ходиш на училище?!Там имаш часове по български и би трябвало щом си 10-11 клас да можеш да пишеш грамотно!!!
Що се отнася до моите мнения - за тях не се тревожиМненията ми са се появили благодарение на кретенчета като теб
,а не от пускане на отчаяни теми (както в твоя случай) ...
И като за последно в тоя пост - научи се да пишеш всичко,което имаш да ни казваш в ЕДИН пост,а не разпокъсано!!!
да не сам казал че няма други ама са много малко повечето правят като онзи пример сас скаипа дето ти казах като някое момиче ги остави.... И не ходя на училище парво няма смисал второ тука в тоя умрял град му се вика училище само като идват проверки от сливен и трето не ми пука нищо друго освен едно нема го повтарям сто пьти .
Ето къде бил целия проблемПървоначално написано от LilWayne
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Време ти трябва. Жените са курви и винаги късно осъзнават какво губят. Ще се осети "любовта" ти.
Ревността е лош съветник.Та тя е само на 14.Каква толкова сериазна връзка си очаквал?Тя тепърва навлиза в света на любовта,пък и никъде не е писано,че неможе да се среща с нови хора.Може така да те оцени по-добре.Ти си по-голям-помисли трезво.Нима ти не си срещал други?Навярно така си преценил коя е по-добра да теб.
Автора-не е з ле да си теглиш куршума,наистина.Само гледай да не убиеш със себе си и някой друг,защото не си струва заради ревльо като теб ,който се влюбва преди да се е научил да пише правилно,да пострада и някой способен,кадърен и интелигентен човек.
Аре,прати ни картичка от ада и гледай надолу преди да се хвърлиш(ако ще скачаш,де)!![]()
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
За твое нещастие ще падна отгоре ти![]()
![]()
А зори ли си ква си това трябва да е приятеля ти ? Сериозно трябва да се запишете в Харвард учители по бьлгарски език
![]()
![]()
ама не там не са вашата класа вие не сте толкова ниско интелигентни аи земете се скриите че сте бахти смешниците направо се пукам от смях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И моето не е сапунка а знам какво е обич за разлика от теб , а ти по малко сас сериалите че там са така като тебе какво !!? голяма работа кат едната ходи сас полвиния град а казва на друг че го обича ххахахаххаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На останалите благодаря за сьветите !!!![]()