Цитирай Първоначално написано от LilWayne
зори зори ясно ми е по разсужденията ква си ти хах няма зн
И каква съм,че ми е чудно?!

А иначе щом си мислиш,че греша -давай Разбий му зъбите (ако въобще успееш,че като гледам как хленчиш и се тръшкаш ...) и после какво ще получиш?!Момичето ще се изнерви,ще се скарате,на нея ще й кипне и наистина ще те зареже
Имала съм мааалко повече сериозни връзки от теб.Имам и доста по-голям опит с момчетата,приличащи на теб Бях на нейните години,когато тръгнах с първия ми сериозен приятел (2 години и малко бяхме заедо).Той се държеше точно като теб ... И на края не издържах и се разделихме!!!Никое момиче не обича,когато половинката й се прави на нещо,което не е ... Ама какво да ти обяснявам ... За 17 годишен разсъждаваш доста детски ...
П.П.В българския език има буква "Ъ" ... Няма да е зле ако я включваш в някои от думите в постовете си

RichardBernstein автора каза,че тя просто е излязла с него и не са правили НИЩО ... Е какъв е проблема тогава?!Оня е някъв 20 год. батко от друг град,с когото поддържат връзка по скайп (приятелска явно) ... Е щом е така,защо пък да не се видят,да се запознаят и да пият едно кафе заедно?!В крайна сметка момичето не е затворничка,нали?!Има право да си излиза и с други хора освен автора!!!Най-вече след като е само на 14 год. и има нужда да комуникира и с други хора (и като казвам хора имам предвид момичета И МОМЧЕТА).
А така като й забранява и й прави проблеми само заради едното излизане ... най-много да я отблъсне от себе си!!!Все пак 2 години за 14 годишна тийнка не са никак малко и точно сега чувствата й са супер променливи и уязвими!Най-малкия проблем може да я накара да го намрази,а като гледам той не иска това ... => Е време автора да порасне и да разбере,че момичето не е негова собственост,не е марионетка,не е добричко и верно кученце,което да изпълнява командите му и да спазва забраните му!!!

Едит:Сега видях,че тоя 20 годишния я е целунал ... И за к'во се нервиш?!Нали тя не е отговорила на целувката?!Нали ти е казала истината?!Вярно,че е гадно да разбереш нещо подобно,но ако беше малко по-умен щеше да разбереш,че момичето те обича!!!Ако не те обичаше нямаше да ти каже,нали?!
А иначе това,че си казал на брат й е доста тъпа постъпка ... Най-много момичето да развали отношенията със семейството си заради теб ... А после нали се сещаш,какви ще са последствията ...