.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110

Град
    Nova Zagora
    ем немога да я забрява тва е ,вече и се обаждах 3 пати 20 саобщтения шото като и се обадих и ас още и говоре миличка така се обрущам кам нея и тя ми каза о мило спа сега псоел ще доида до вас - немога да опища как се почуестжах на седмото небе като чух миличко и сега ми се вурнаха надеждите
    Nqmam za kakvo da jiveq , nadqvam se po burzo da umra !!!

Град
    Nova Zagora
    ем едно момиче точно такова момче му трябва дето сичко заебава заради нея и прощава 6тото тя е живота му ....

Цитирай Първоначално написано от LilWayne
    ем немога да я забрява тва е ,вече и се обаждах 3 пати 20 саобщтения шото като и се обадих и ас още и говоре миличка така се обрущам кам нея и тя ми каза о мило спа сега псоел ще доида до вас - немога да опища как се почуестжах на седмото небе като чух миличко и сега ми се вурнаха надеждите

А тя каза ли ти, че не иска да има нищо общо с тебе. Каза ли ти че иска да се азделите окончателно. Разкажи какво стана!

ем едно момиче точно такова момче му трябва дето сичко заебава заради нея и прощава 6тото тя е живота му ....
    Не слагай всички момичета под общ знаменател.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    зори зори ясно ми е по разсужденията ква си ти хах няма зн
    И каква съм,че ми е чудно?!

А иначе щом си мислиш,че греша -давай Разбий му зъбите (ако въобще успееш,че като гледам как хленчиш и се тръшкаш ...) и после какво ще получиш?!Момичето ще се изнерви,ще се скарате,на нея ще й кипне и наистина ще те зареже
    Имала съм мааалко повече сериозни връзки от теб.Имам и доста по-голям опит с момчетата,приличащи на теб Бях на нейните години,когато тръгнах с първия ми сериозен приятел (2 години и малко бяхме заедо).Той се държеше точно като теб ... И на края не издържах и се разделихме!!!Никое момиче не обича,когато половинката й се прави на нещо,което не е ... Ама какво да ти обяснявам ... За 17 годишен разсъждаваш доста детски ...
    П.П.В българския език има буква "Ъ" ... Няма да е зле ако я включваш в някои от думите в постовете си

RichardBernstein автора каза,че тя просто е излязла с него и не са правили НИЩО ... Е какъв е проблема тогава?!Оня е някъв 20 год. батко от друг град,с когото поддържат връзка по скайп (приятелска явно) ... Е щом е така,защо пък да не се видят,да се запознаят и да пият едно кафе заедно?!В крайна сметка момичето не е затворничка,нали?!Има право да си излиза и с други хора освен автора!!!Най-вече след като е само на 14 год. и има нужда да комуникира и с други хора (и като казвам хора имам предвид момичета И МОМЧЕТА).
    А така като й забранява и й прави проблеми само заради едното излизане ... най-много да я отблъсне от себе си!!!Все пак 2 години за 14 годишна тийнка не са никак малко и точно сега чувствата й са супер променливи и уязвими!Най-малкия проблем може да я накара да го намрази,а като гледам той не иска това ... => Е време автора да порасне и да разбере,че момичето не е негова собственост,не е марионетка,не е добричко и верно кученце,което да изпълнява командите му и да спазва забраните му!!!

Едит:Сега видях,че тоя 20 годишния я е целунал ... И за к'во се нервиш?!Нали тя не е отговорила на целувката?!Нали ти е казала истината?!Вярно,че е гадно да разбереш нещо подобно,но ако беше малко по-умен щеше да разбереш,че момичето те обича!!!Ако не те обичаше нямаше да ти каже,нали?!
    А иначе това,че си казал на брат й е доста тъпа постъпка ... Най-много момичето да развали отношенията със семейството си заради теб ... А после нали се сещаш,какви ще са последствията ...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    зори зори ясно ми е по разсужденията ква си ти хах няма зн
    И каква съм,че ми е чудно?!

А иначе щом си мислиш,че греша -давай Разбий му зъбите (ако въобще успееш,че като гледам как хленчиш и се тръшкаш ...) и после какво ще получиш?!Момичето ще се изнерви,ще се скарате,на нея ще й кипне и наистина ще те зареже
    Имала съм мааалко повече сериозни връзки от теб.Имам и доста по-голям опит с момчетата,приличащи на теб Бях на нейните години,когато тръгнах с първия ми сериозен приятел (2 години и малко бяхме заедо).Той се държеше точно като теб ... И на края не издържах и се разделихме!!!Никое момиче не обича,когато половинката й се прави на нещо,което не е ... Ама какво да ти обяснявам ... За 17 годишен разсъждаваш доста детски ...
    П.П.В българския език има буква "Ъ" ... Няма да е зле ако я включваш в някои от думите в постовете си

RichardBernstein автора каза,че тя просто е излязла с него и не са правили НИЩО ... Е какъв е проблема тогава?!Оня е някъв 20 год. батко от друг град,с когото поддържат връзка по скайп (приятелска явно) ... Е щом е така,защо пък да не се видят,да се запознаят и да пият едно кафе заедно?!В крайна сметка момичето не е затворничка,нали?!Има право да си излиза и с други хора освен автора!!!Най-вече след като е само на 14 год. и има нужда да комуникира и с други хора (и като казвам хора имам предвид момичета И МОМЧЕТА).
    А така като й забранява и й прави проблеми само заради едното излизане ... най-много да я отблъсне от себе си!!!Все пак 2 години за 14 годишна тийнка не са никак малко и точно сега чувствата й са супер променливи и уязвими!Най-малкия проблем може да я накара да го намрази,а като гледам той не иска това ... => Е време автора да порасне и да разбере,че момичето не е негова собственост,не е марионетка,не е добричко и верно кученце,което да изпълнява командите му и да спазва забраните му!!!

Едит:Сега видях,че тоя 20 годишния я е целунал ... И за к'во се нервиш?!Нали тя не е отговорила на целувката?!Нали ти е казала истината?!Вярно,че е гадно да разбереш нещо подобно,но ако беше малко по-умен щеше да разбереш,че момичето те обича!!!Ако не те обичаше нямаше да ти каже,нали?!
    А иначе това,че си казал на брат й е доста тъпа постъпка ... Най-много момичето да развали отношенията със семейството си заради теб ... А после нали се сещаш,какви ще са последствията ...

Съгласна съм.

Град
    Nova Zagora
    моляти са нашата врузка е 2 г и 3 месеца а ти когато си по цял ден с проятеля си и неможеш без да го видиш и 1 мин тогава ми се прави и ти засуждаваш като дете и второ хленча и рева да наиш колко ми пука като се напрая на мьж и кава бал сам мама и да си гледа работаа кво ще стане ем нищо никва фаида

моляти са нашата врузка е 2 г и 3 месеца а ти когато си по цял ден с проятеля си и неможеш без да го видиш и 1 мин тогава ми се прави и ти засуждаваш като дете и второ хленча и рева да наиш колко ми пука като се напрая на мьж и кава бал сам мама и да си гледа работаа кво ще стане ем нищо никва фаида
    Нещо не ти схванах написаното

Град
    Nova Zagora
    вече сичко ми трепери немога натискам копчетата

Град
    Nova Zagora
    как да схванеш варви ти пиши сас рацее дет от тука трепярет до прозореца

как да схванеш варви ти пиши сас рацее дет от тука трепярет до прозореца
    Ami stegni se!!!
    To ne moje taka da sedi6 i da rewe6! :X

Град
    Nova Zagora
    е в момента не рева то неможе вече не сам пил и ял 2 дена откаде да текне сулза .... отивам до тях ...

Град
    Айде пиши по-смислено и без толкова много правописни грешки,че ми е трудно да схвана смисъла ...

Освен това до преди 3 години се чувствах така ... За 2 години най-голямото ни разделяне беше за 3 месеца (защото се наложи да замине с техните за София),като тогава говорехме по над 14 часа на ден по телефона.Ваканцийте ги прекарвахме заедно (ходехме на почивки,на неговото село,на хижа ...),през седмицата след даскало веднага бяхме заедно до 1-2 вечерта,после ме изпращаше и на другия ден същата работа ... Така,че не ми обяснявай как се чувстваш,защото когато аз и приятеля ми сме били на вашето място,ти още не си знаел,какво е това "гадже" И не мисля,че моите разсъждения са детски След някой друга година,когато ти дойде акъла в главата (ако въобще ти дойде де) ще разбереш,че съм била права

Град
    София
    Бате и аз кво ли не дадох на мойта, провалих си живота заради нея, бачкал съм като луд за да и давам пари щото техните не и дават много а накрая разбрах че за нея това е нищо и ме заеба.....

ЧУДЯ СЕ какво е това момиче да приема пари от приятеля си

Град
    Цитирай Първоначално написано от therocky
    Не само ти се чудиш ...

Не само ти се чудиш ...

При каквито и обстоятелства а съм поставена НИКОГА няма да взема пари ей така на готово. Предпочитам нищо да не ям, но пари да взема не бих могла. А и какви са тези момчета да дават? ...

Град
    Не само ти се чудиш ...

При каквито и обстоятелства а съм поставена НИКОГА няма да взема пари ей така на готово. Предпочитам нищо да не ям, но пари да взема не бих могла. А и какви са тези момчета да дават? ...
    Абе и аз съм давала,когато на някой познат му трябват пари,но никога не бих взела пари от момче ... Аз не давам да ми плащат сметката,пък какво остава да взема пари на ръка ... УЖАС!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Какво лошо има ако после си върнеш заема?

Град
    София
    Аз пък никога не я оставям да си плати сметката. Тъпо е.

направо съм разочарован от нежния пол...всеки ден откривам по някоя нова гадорийка за тях...и започвам да разбирам момчетата които ги имат само за бройката

Град
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Какво лошо има ако после си върнеш заема?
    В случай,че не си успял да вникнеш в написаното ... Тук става въпрос,че момчетата дават/са давали пари на приятелките си,защото те са били доста зле в това отношение и естествено после не са им ги връщали

RichardBernstein и на мен ми е тъпо,когато момче поиска да ми плати сметката и точно за това до сега точно 2 пъти момче е плащало моите неща (и то единия път една бира,а втория една кока-кола) А после не е истина,какво му чу главата на момчето Колкото на теб ти е тъпо да не платиш,толкова на мен ми е тъпо да не си платя

Град
    Nova Zagora
    ем на4и хора много добре я познавам тя не беше такава но незнам какво стана направо немога да повярвам като и се моля цяял ден и се извинявам пак тва тря тя да го направи казах на наи добрата и приятелка и тя полудя и каза тва не е Рада която познавам ....... но спокоино батко и ми каза че кабел на компа няма да има и нема да излезне от тях тва заслужава да стои сама и да види кво е без мене !!! и понеже сам тапак пак ще ме потурси и ще и се вьржа !!!
    Вика ми знам че ако ти дам шанс хах кои на кого тря да дава !!! - ше е много хубаво и ще сме щастливи но искам с него да сам тва немога си го обесня вие незнаете квото и да обеснявам неможете да разберете трябва да го видите теязи 2 години магически как ме обичаше и извдьж не е сьщата ! Льжи ме че отива в стара загора сас няква приятелка и отива в Сливен и спи сас някав боклук дет дошал от нищото , ем сажелявам ама тоя е на 20 и си пише сас 14 годишно момиче за кав мьж става дума само !!! Ем много просто никои не неговата вьзраст не му се фаща на акала и за това човека след 1 годинка и сас 10 годишни ще тругне така е не след 1 те нема да се видят повече !!! Дано си осузнае грешката или незнам какво е ше и простя за тва нема спор пак ви казвам - МНОГО Я ОБИЧАМ !!!

14 годишна?!
    връзка от 2 години?!

Ти на колко си бе човек?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си