Цитирай Първоначално написано от LilWayne
моляти са нашата врузка е 2 г и 3 месеца а ти когато си по цял ден с проятеля си и неможеш без да го видиш и 1 мин тогава ми се прави и ти засуждаваш като дете и второ хленча и рева да наиш колко ми пука като се напрая на мьж и кава бал сам мама и да си гледа работаа кво ще стане ем нищо никва фаида
Айде пиши по-смислено и без толкова много правописни грешки,че ми е трудно да схвана смисъла ...

Освен това до преди 3 години се чувствах така ... За 2 години най-голямото ни разделяне беше за 3 месеца (защото се наложи да замине с техните за София),като тогава говорехме по над 14 часа на ден по телефона.Ваканцийте ги прекарвахме заедно (ходехме на почивки,на неговото село,на хижа ...),през седмицата след даскало веднага бяхме заедно до 1-2 вечерта,после ме изпращаше и на другия ден същата работа ... Така,че не ми обяснявай как се чувстваш,защото когато аз и приятеля ми сме били на вашето място,ти още не си знаел,какво е това "гадже" И не мисля,че моите разсъждения са детски След някой друга година,когато ти дойде акъла в главата (ако въобще ти дойде де) ще разбереш,че съм била права