ем на4и хора много добре я познавам тя не беше такава но незнам какво стана направо немога да повярвам като и се моля цяял ден и се извинявам пак тва тря тя да го направи казах на наи добрата и приятелка и тя полудя и каза тва не е Рада която познавам ....... но спокоино батко и ми каза че кабел на компа няма да има и нема да излезне от тях тва заслужава да стои сама и да види кво е без мене !!! и понеже сам тапак пак ще ме потурси и ще и се вьржа !!!
Вика ми знам че ако ти дам шанс хах кои на кого тря да дава !!! - ше е много хубаво и ще сме щастливи но искам с него да сам тва немога си го обесня вие незнаете квото и да обеснявам неможете да разберете трябва да го видите теязи 2 години магически как ме обичаше и извдьж не е сьщата ! Льжи ме че отива в стара загора сас няква приятелка и отива в Сливен и спи сас някав боклук дет дошал от нищото , ем сажелявам ама тоя е на 20 и си пише сас 14 годишно момиче за кав мьж става дума само !!! Ем много просто никои не неговата вьзраст не му се фаща на акала и за това човека след 1 годинка и сас 10 годишни ще тругне така е не след 1 те нема да се видят повече !!! Дано си осузнае грешката или незнам какво е ше и простя за тва нема спор пак ви казвам - МНОГО Я ОБИЧАМ !!!