Абе ти наистина ли си на 17 г.?!
Държиш се като 10 годишен ... Ходиш и правиш мръсно на момичето,което обичаш ... Е това ако е любов ... Разваляш й отношенията със семейството,нареждаш я в някъв форум и после очакваш да те обича ... ИДИОТ!!!
А и как очакваш да не се промени?!Та тя РАСТЕ!!!Сега е времето,в което ще се "отвори",ще стане по-общителна,ще търси нови приятели,нови забавления и т.н.!!!
Честно ти казвам не знам как това момиче е още с теб!!!Ако на мен нашите преди време ми бяха забранили да сядам на РС-то или да излизам заради някой,с когото ходя направо не знам ... Какъв си ти,че да ходиш да я клюкариш на брат й и да въртиш проблеми около нея?!Това ли ти е обичта?!Искаш роднините й да й нямат доверие и да разчита само на теб ли?!
....
Не,не сериозно ти не си добре ... Живееш в някакъв измислен свят ... Тя НЕ Е твоя собственост и ти нямаш НИКАКВО право да й се месиш в отношенията ... Толкова ли не можеш да разбереш,че тя е САМО на 14 г. и е нормално след 2 годишна връзка да й писне от теб и от държанието ти (ако наистина се държиш с нея по начина,който описваш)
Едит:Беше казал,че искаш да кажеш в полицията,че тя (макар и по нейно желание) се занимава с 20 годишен ... А замислял ли си се,че след година и тя може да реши да ти направи мръсно (ако случайно още сте заедно) и да каже,че някъв пълнолетен тъпак я тормози,постоянно я занимава с глупости,държи й сметка,създава й проблеми със семейството и т.н. ...
Оффф честно ти казвам съжелявам горкото момиче ...