Цитирай Първоначално написано от beiho
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Е щом само са излезли да се видят,какъв е проблема?!
Излезли са,видяли са се и това е ...
Това,че е излязла един път с някой друг,а не с теб не означава,че те е зарязала ... Просто не си единствения човек на тоя свят ... Разбери го!!!

П.П.На колко си ако не е тайна?

Лелеее ако имам гадже с характер като твоя ще стана лесбийка

Не знам ти каква си, обаче си мислиш, че вие момичетата имате много големи права-как така уж ще му казва, че го обича пък ще се прави на к***а да излиза с други п***и (извинявам се за изразите).Ти явно не си усетила истинската любов, защото даже не виждаш, че човекът е готов да й прости, въпреки всичко.Не я оправдава това, че е малка госпожица, а ти мен си намери някоя, която може да мисли за теб!!!
1.За мен не се безпокой Голямата любов я изпитах с един такъв индивид като автора и от тогава най-дългите ми връзки продължаваха по МАКСИМУМ 8-9 месеца.
2.Да беее ... Голямата любов ... Той ако я обичаше щеше да седне с нея,да поговорят спокойно като големи хора (той нали се мисли за много голям ...) и да си решат проблемите,а не да ходи да я порти на брат й,на най-добрата й приятелка,да й навлича семейни проблеми и т.н.
3.Ти как очакваш 14 годишно момиче да търпи подобно държание и подобна връзка?!Не стига,че е прекалено малка за чак толкова сериозна връзка,а и автора й забранява да се вижда с други хора (поне с такова впечатление останах,след като го повтори няколко пъти)
4.Поста,който си цитирал е още в началото на темата,когато автора не беше изръсил умните изрази "те само са спали,но може и секс да са правили" и след това "ти не разбра ли,че само са спали" ( ) Ако не си забелязал в началото на темата той никъде не споменава,че момичето е правило нещо с 20 годишния!!!Казва само,че те двамата са се запознали в скайп (момичето и баткото) и оня е дошъл да се запознаят.После чак завърта един филм,че тя каза,че ще спи в еди кой си град,а отишла в друг град и спала при оня ... След това казва,че 20 годишния казвал,че не само са спали,а е имало и секс (чудно как така уж автора не го познава,не знае нищо за него (освен,че е на 20 г.) а му е казал,че не било само спане),а когато не му оттърва (пак на умния ни автор) твърди,че секс не е имало ...
Ох отплеснах се Та мисълста ми беше ... Какъв е проблема момичето да излезе да се види с някой нейн приятел (ПРОСТО ПРИЯТЕЛ,както автора беше описал случката в началото) ... Та тя е на 14 години ... Сега й е времето да контактува с много и различни хора (като под контактува не разбирам да ходи да се лашка на ляво и на дясно ЕСТ.)

Беее какво да ви обяснявам Не можете да се поставите на мястото на момичето и за това говорите така Аз обаче съм била на нейното място (само,че бях на 14 г.,когато тръгнах с момчето).Ходихме 2 години,оня ми сваляше звезди,правеше всичко за мен и т.н.,но в един момент явно започна да гледа на мен като на негова собственост (както прави и автора) ... Забраняваше ми да се виждам с приятелите си (само с неговата компания можех да излизам и то когато той е там,защото имаше много момчета).За останалото време можех да излизам само с най-добрата си приятелка,но не и с нейната компания,защото също имаше доста момчета.Заради тоя индивид прецаках едно дългогодишно и силно приятелство с едно момче,защото оня ни видял как стоим в даскало на една пейка и цяло междучасие си говорим.Отиде при него,удари го и му каза,че ако пак го види около мен ще съжелява ... На мен естествено в един момент ми кипна,зарязах го и си се върнах в старата компания.Една вечер оня кретен идва на едни пейки (където се бяхме събрали преди диското) и ме вижда с якето на един приятел (ми беше студено,що пък да не го облека).Идва нашия,хваща момчето и му удря няколко тупаника с думите "Тоя кретен е на 21 г. бе! (аз бях на 16г.) Мислиш ли,че му пука дали ти е студено или не?!Той просто иска нещо от теб ама ти си малка и не разбираш!!!" ( ) На другия ден се обадил на майка ми и й казал,че ме видял да се прегръщам със Светльо,като 3-4 пъти повторил,че е на 21 г. ( ) и естествено майка ми го затапва с думите "Те се познават от както тя беше на 2 г.,а той на 7 г.,мислиш ли,че след 15 години ще искат да направят нещо,след като са близки като брат и сеста?!" ( ) ...
След края на връзката ни оня кретен ме тормозеше няколко месеца Все ми пишеше СМС-и,в които ми обясняваше,че ще се промени,че иска да започнем отначало,че просто ревнува прекалено много и не иска да ме загуби ... Идваше до нас,ронеше 5-6 кубика сълзи,обясняваше ми се,повтаряше ми,колко ме обича и т.н. ... Да ама неее Това не беше обич Това беше чиста и проста ПРИВЪРЗАНОСТ При мен също вече нямаше чувства,въпреки че се излъгах да се събера с него след тия няколко месеца раздяла Издържа една седмица без да ми забранява да се виждам с когото си искам и на края пак започна Тогава естествено вече ми кипна и сложих края окончателно Сега с въпросния човек дори "Здравей" не си казваме И то точно,защото той осъзна грешките си и се чувства гузно ... Хах та той дори не може да ме погледне в очите вече

Както и да е Авторчето като иска нека навлича още и още проблеми на "приятелката си" ... Нека не я пускат навън,нека няма достъп до РС-то ... ама така и тяхната "връзка" се руши С държанието си той само успява да я отблъсне от него А и нали знаете,защо е отишла при другия ... Защото не е намерила това,от което има нужда при автора ... Е правете си изводи тогава!!!

Беее да правят,каквото си знаят,но наистина съжелявам момичето